" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Ἡ κατάσταση τῆς παγκοσμιοποιητικῆς ἀτζέντας ἔχει κλιμακωθεῖ ἀπό «μπερδεμένη» σέ «χαοτική»

 

Ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ είναι συνέπεια λαθών των αμερικανικών οικονομικών αρχών, τα οποία παραδέχτηκαν, ενώ στην ΕΕ έχει να κάνει περισσότερο με κοντόφθαλμες ενεργειακές πολιτικές στις Βρυξέλλες, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν έχει καμία σχέση με τη Μόσχα ή τις ενέργειές της στην Ουκρανία, πρόσθεσε.

Οι προσπάθειες να κατηγορηθεί η αναταραχή στην Ουκρανία για το αυξανόμενο κόστος ζωής στη Δύση ισοδυναμούν με αποφυγή ευθυνών, είπε ο Πούτιν σε τηλεοπτική συνέντευξη που ακολούθησε τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της Αφρικανικής Ένωσης Μάκι Σολ στο Σότσι.

Σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις κατέφυγαν σε δημοσιονομικά κίνητρα για να στηρίξουν τον πληθυσμό και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τα lockdown του Covid-19. Η Ρωσία το έκανε «πολύ πιο προσεκτικά και με ακρίβεια», χωρίς να διαταράξει τη μακροοικονομική εικόνα και να τροφοδοτήσει τον πληθωρισμό, υποστήριξε ο Πούτιν. Στις ΗΠΑ, αντίθετα, η προσφορά χρήματος αυξήθηκε κατά 38% –κατά 5,9 τρισεκατομμύρια δολάριασε λιγότερο από δύο χρόνια, σε αυτό που ονόμασε την «άνευ προηγουμένου παραγωγή του τυπογραφείου».

«Προφανώς, οι οικονομικές αρχές των ΗΠΑ υπέθεσαν ότι δεδομένου ότι το δολάριο είναι το παγκόσμιο νόμισμα, όπως παλιά, αυτό θα διασκορπιζόταν σε όλη την παγκόσμια οικονομία και δεν θα ήταν αντιληπτό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν έτσι».

Λοιπόν, σαφώς υπέθεσαν κάτι. Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε σε αυτό.

Εδώ είναι το θέμα για όλα αυτά, που οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν:

Όλοι θέλουν να μιλήσουν για το πώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εκτελεί μια συνωμοσία για να κάνει τους πάντες φτωχούς και πώς ο πληθωρισμός ταιριάζει σε αυτό. Όλα αυτά είναι προφανή.

Σαφώς το κάνουν επίτηδες για να κάνουν τους πάντες φτωχούς.

Ωστόσο – αυτό απλώς δεν έχει κανένα νόημα στο πλαίσιο παραμονής του διεθνούς ανταγωνισμού. Γιατί θα θέλατε να καταστρέψετε εντελώς την οικονομική δύναμη της χώρας σας ενώ προσπαθείτε ακόμα να πολεμήσετε εναντίον της Ρωσίας και της Κίνας;

..................................

Υπάρχει ένα μακροχρόνιο σχέδιο για μια παγκόσμια «επιστημονική δικτατορία» που λίγο-πολύ εδραιώθηκε τη δεκαετία του 1970 όταν άρχισαν για πρώτη φορά να πιέζουν το οικολογικό flapdoodle

Στη δεκαετία του 1970, οι άνθρωποι που το σχεδίαζαν αυτό δεν πίστευαν ότι η Κίνα ήταν μια απειλή, επειδή βασικά πίστευαν ότι οι Κινέζοι ήταν οπισθοδρομικοί αυτιστικοί ηλίθιοι

Στη δεκαετία του 1990, η δυτική βιομηχανία μεταφέρθηκε στην Κίνα, δημιουργώντας τεράστιο πλούτο στην Κίνα, και όλοι απλώς υπέθεσαν ότι αυτοί οι μικροσκοπικοί άνθρωποι που νόμιζαν ότι ήταν αυτιστικοί ηλίθιοι θα μετατραπούν σε γκέι καθυστερημένους με λίγη οικονομική επιτυχία

Στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και στις αρχές της δεκαετίας του 2010, έγινε σαφές ότι η Κίνα δεν ενδιαφερόταν να γίνει μέρος του παγκοσμιοποιητικού σχεδίου – απλώς θα κρατούσαν τα χρήματα και θα έκαναν τα δικά τους, που είναι ένα είδος εμπορικής αυτοκρατορίας που δεν εξαρτάται στην αλληλεξάρτηση της δυτικής παγκοσμιοποίησης

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, κανένας απο τις διοικούσες ελίτ οργανώσεις στη Δύση δεν ήταν σε θέση να βαθμονομήσει εκ νέου την ατζέντα με βάση τις προβλέψεις για την Κίνα που αποδείχτηκαν εσφαλμένες

Η ελίτ συνέχισε να προωθεί την ατζέντα, όπως αυτή είχε διατυπωθεί πριν γίνει σαφής η τρέχουσα κατεύθυνση της Κίνας

Δεν νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά τόσο περίπλοκο, αλλά πολλοί άνθρωποι φαίνεται να μην καταλαβαίνουν τι λέω. Δεν έχω καμία επιθυμία ή ικανότητα να αναγκάσω κανέναν να συμφωνήσει μαζί μου, αλλά εάν πρόκειται να διαφωνήσει, θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό που είπα και μια αντιθεωρία σχετικά με το γιατί φαίνεται ότι η Δύση αυτοκαταστρέφεται ολοκληρωτικά. ένα πρόγραμμα που πρόκειται να αφήσει τους Κινέζους να κυβερνούν τον κόσμο.

Η μόνη «ειλικρινής» αντίκρουση που έχω δει είναι οι σχιζοφρενείς που ισχυρίζονται ότι η Ρωσία και η Κίνα «συμμετέχουν στο WEF». Έχω ανταποκριθεί σε αυτό πολύ, και οι σχιζοφρενείςέχουν απαντήσει με ακόμη πιο ακραία σχιζοφρενικά πράγματα, αλλά αυτό γίνεται μια επιστημική παλινδρόμηση όπου η βασική πεποίθηση του σχιζοφρενούς είναι ότι υπάρχει μια παντογνώστρια μυστική ελίτ που δεν μπορεί να κάνει λάθος. Προσωπικά πιστεύω ότι το κακό δεν είναι αλάθητο, και αν θέλετε να αποδείξετε ότι οι υπερ-κακοί της παγκοσμιοποίησης έχουν ένα μυστικό αόρατο σχέδιο, πρέπει να φέρετε γεγονότα ή τουλάχιστον να εξηγήσετε πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει – δηλαδή, τι είδους μυστικό συμβόλαιο υπάρχει μεταξύ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και της Κίνας που λέει ότι αφού η Δύση αυτοκαταστραφεί, οι Κινέζοι θα συμβαδίσουν με το εβραϊκο-παγκοσμιοποιητικό πρόγραμμα; Πώς μπορεί να επιβληθεί αυτή η μυστική σύμβαση εάν οι ΗΠΑ καταρρίψουν την οικονομία τους και δεν μπορούν πλέον να χρηματοδοτήσουν τον υπερστρατό τους;

Η ουσία είναι: απ' όσο γνωρίζω επί του παρόντος, κανείς δεν θα μπορούσε ούτε στη θεωρία να εξηγήσει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή ως απόλυτα λογικό, εκτός και αν μπορεί να βρει μια εξήγηση για την παροχή όλης της γεωπολιτικής και οικονομικής ισχύος στην Κίνα. Νομίζω ότι κανείς δεν έχει εξήγηση γι' αυτό, γι' αυτό οι άνθρωποι είτε αγνοούν αυτά που είπα, αποτυγχάνουν σκόπιμα να τα καταλάβουν ή σχολιάζουν πλήρως.

Η άποψή μου για τη δυτική τάξη το 2022 μπορεί να συνοψιστεί ως εξής: «μια πρώην παντοδύναμη γεωπολιτική τάξη που έχει αρχίσει να καταρρέει υπό τη δική της ύβρι».

Σχεδόν το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού είναι Κινέζοι. Εάν συμπεριλάβετε συνεχόμενες ασιατικές δορυφορικές χώρες των Κινέζων, οι οποίοι ανήκουν λίγο πολύ στον ίδιο όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων, έχετε περισσότερο από το ένα τέταρτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Η Κίνα έχει κάνει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να εξαρτάται από αυτήν μέσω του εμπορίου. Αυτό δεν είναι μικρό πρόβλημα. Δεν είναι κάτι που μπορεί να παραμεριστεί με ένα κούνημα χεριού «ωχ, θα το καταλάβουμε αργότερα».

Ειλικρινά, το λογικό θα ήταν να αφήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία, να παρακάμψουμε τον κορωνοϊό, να διατηρήσουμε την οικονομία σε κύλιση, να διατηρήσουμε τον στρατό και να βρούμε έναν τρόπο να υπονομεύσουμε την Κίνα οικονομικά και αν χρειαστεί, στρατιωτικά. Αφού αποτραπεί η Κίνα, η Ρωσία πέφτει πολύ εύκολα, το Ιράν πέφτει αρκετά εύκολα, τότε έχετε μια ξεκάθαρη πασαρέλα για την παράξενη ατζέντα σας για τους cyborg των gay παιδεραστών Great Reset. 

Αυτή θα ήταν η κίνησή μου αν ήμουν ο ηγέτης της παγκόσμιας εβραϊκής συνωμοσίας. Αλλά δεν το έκαναν αυτό. Είδατε τι έκαναν, και τους φέρνει σε πολύ, πολύ χειρότερη κατάσταση όσον αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος της Κίνας.

Διαβᾶστε τήν συνέχεια τοῦ ἐνδιαφέροντος θέματος,ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για το αρθρο του ουνζ ρηβιου.
    Προσωπικη μου αποψις για το συγκεκριμενο ιστολογιο ειναι οτι οι περισοτεροι των αρθρογραφων, οπως οι Giraldi, Orlov, Laurent Guyenot, Michael Hudson κ.α. ειναι επιπεδου Φιλη, Γριβα, Μαζη της ελληνικης σκηνης.
    Υγεια, δυναμη να σας ακολουθει στον αγωνα σας για την Ελευθερια της πατριδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα σας , θεωρω οτι ο "καλος" πουτιν ριχνει τη μπαλα στην εξεδρα. ...
    >"γιατί φαίνεται ότι η Δύση αυτοκαταστρέφεται ολοκληρωτικά. ένα πρόγραμμα που πρόκειται να αφήσει τους Κινέζους να κυβερνούν τον κόσμο."
    > Δεν τους ενδιαφερει τι σημαια θα εχει αυτος που θα κυβερνα το κοσμο, απλα με την καταρευση του δυτικου δεν θα υπαρχει πολιτιστικος αντιλογος.

    >"Πώς μπορεί να επιβληθεί αυτή η μυστική σύμβαση εάν οι ΗΠΑ καταρρίψουν την οικονομία τους και δεν μπορούν πλέον να χρηματοδοτήσουν τον υπερστρατό τους;"
    >Ακομα ασχολειτε με στρατο ? οταν πλυθησμοι κλεινουν ραντεβου και μπενουν στην ουρα για ευθανασια? Και ακομα μιλαει για σημαιες....

    >"τους φέρνει σε πολύ, πολύ χειρότερη κατάσταση όσον αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος της Κίνας."
    > Για αυτο το λογο το ονομασαν "reset"...

    καλημερα και συγχαρητηρια για το εργο σας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι᾿ὅμως τούς ἐνδιαφέρει καί παρά-ἐνδιαφέρει ὄχι ἁπλῶς ἡ σημαία ἀλλά καί τό εἴδος τῆς «δυνάμεως» ( ὑπέρστρατός) πού θέλουν νά προωθήσουν. Δέν ἔκαναν καθόλου τυχαίως βάσιν τους ( ὁρμητήριο) τίς ΗΠΑ. «Νέα Γῆ»,«Νέα Τάξις Πραγμάτων»,«Νέα Ζωή» ( βλέπε μετανθρωπισμός). Οἱ ΗΠΑ εἶναι «σύμβολον» τοῦ «Νέου»,τῆς «Προόδου» τοῦ «διαφορετικοῦ» πού ἔρχεται...

      Τελειώνουν μέ κάθε τι παλαιό,προστατεύουν ἀπολύτως τά σύμβολά τους ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ κι᾿εὐχαριστῶ !

      Διαγραφή
  3. Ενας αμερικανος φιλος8 Ιουνίου 2022 στις 4:36 μ.μ.

    https://rense.com//1.mpicons/slider20200710/ik.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας Αμερικανος Φιλος8 Ιουνίου 2022 στις 4:44 μ.μ.

    https://rense.com//1.mpicons/slider20200710/four4.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους αφυπνισμενους ειναι ηδη γνωστα. Ευχαριστουμε παντως

      Διαγραφή
  5. Όλα είναι προσχεδιασμένα και από πριν κανονισμένα.
    Τίποτα και Ποτέ δε γίνεται στην τύχη...
    Στόχος η μείωση τού πληθυσμού με κάθε τρόπο: Πανδημίες, Πείνα και Πόλεμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή