" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Ἰδού ὁ πραγματικός «πόλεμος»...


«Θέλαμε να τις βάλουμε ( τις πινακίδες) σε μέρη όπου οι άνθρωποι μπορεί να ...χρειάζονται αυτά τα μηνύματα περισσότερο», είπε ο πρόεδρος του Hornet, Σον Χάουελ, οι διαφημιστικές πινακίδες της εταιρείας του οποίου προορίζονται επίσης να υπενθυμίσουν στους τοπικούς πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες πως - ό,τι συμβαίνει σε πολιτικά και νομοθετικά θέματα μέτωπα - Οι 20 εκατομμύρια παγκόσμιοι χρήστες του Hornet (και η ομοφυλοφιλική και λεσβιακή κοινότητα γενικότερα) «θα συνεχίσουν να ευδοκιμούν και να αντιστέκονται στις προσπάθειες οποιασδήποτε ομάδας να ανατρέψει την πρόοδο που έχει σημειωθεί τις τελευταίες δεκαετίες»...( ἐδῶ, ἀπό καλοκαίρι τοῦ 2017 )

« οἱ οἰκογένειές μας εἶναι πιό δυνατές ἀπό τό μῖσος σας» ....(φωτό)

Συνεπῶς τά τελευταῖα 5 χρόνια,εἰδικῶς στίς ΗΠΑ,γίνεται μία τεράστια προσπάθεια ( ἡ ὁποία πλέον δέν μᾶς κάνει καθόλου ἐντύπωσι ....  καί αὐτό δέν εἶναι καλό...) νά πείσουν ὄχι ἁπλῶς πώς δέν τρέχει τίποτα νά εἶσαι ὁμοφυλόφιλος ἀλλά φαίνεται νά εἶναι καί προτιμότερο τό νά εἶσαι... Μία πραγματική πλύση ἐγκεφάλου ! 

Ἰούνιος,ὁ «μῆνας» τους...( φωτό)

..........Ο Χάουελ υπηρετεί επί του παρόντος ως Πρόεδρος του Hornet, του κορυφαίου γκέι κοινωνικού δικτύου, όπου πέρασε τα τελευταία έξι χρόνια βοηθώντας την εταιρεία να αυξήσει τη βάση χρηστών της στα 25 εκατομμύρια και το συντακτικό της τμήμα να γίνει η μεγαλύτερη παγκόσμια αίθουσα ειδήσεων LGBT+....

Πριν από το Hornet, ο Howell ήταν μέλος του Συμβουλίου Παγκόσμιων Υποθέσεων, καθώς και διαχειριστής και Πρόεδρος του Διεθνούς Δικτύου Young Professional. Έχει βοηθήσει εκατοντάδες οργανισμούς να αξιοποιήσουν την τεχνολογία για να επεκτείνουν τον αντίκτυπό τους μέσω της εργασίας του με το Παγκόσμιο Φόρουμ MSM, καθώς και σε διάφορα συμβούλια και επιτροπές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως το UNAIDS, το E-CDC, το PFLAG και το Κέντρο Δημόσιας Υγείας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins. και είναι ιδρυτικό μέλος του Παγκόσμιου Συνασπισμού των Ηνωμένων Εθνών για την Πρόληψη του HIV και τεχνικός σύμβουλος του UNDP και του δείκτη LGBTI της Παγκόσμιας Τράπεζας.....

«Έχω το προνόμιο να συνεργάζομαι με μια ταλαντούχα ομάδα για να υλοποιήσω τη συναρπαστική προοπτική να υιοθετήσω τεχνολογία αιχμής και να βεβαιωθώ ότι ωφελεί και ενδυναμώνει την κοινότητα LGBT+ παγκοσμίως»................... ( ἀπό ἐδῶ)

Ὅλοι στόν δρόμο γιά τήν ...πρόοδο τῆς ὁμοφυλοφιλίας ! Ὅλοι ! 


Οι λίμπεραλ γονείς γιορτάζουν δείχνοντας στα παιδιά τους πορνογραφικά φετίχ και γυμνό σε παρελάσεις «υπερηφάνειας» LGBT. Υπάρχει μια λέξη για τους ενήλικες που πηγαίνουν τα παιδιά σε σεξουαλικές εκδηλώσεις. Αυτή η λέξη είναι «υβριστική». ..  


 Η τελευταία εκδήλωση Drag Queen For Kids δείχνει διεστραμμένους να κακοποιούν σεξουαλικά και να καταστρέφουν την αθωότητα των παιδιών...( ΕΔΩ)

Ἐξ ἀφορμῆς σχολίου ἀναγνώστου μας, ἐδῶ.

Καί ἀπαντῶ στόν ἀγαπητό : Φαινομενικῶς βλέπουμε πώς ὅλο αύτό τό ὀργανώνει τό συγκεκριμένο ἵδρυμα ( Χόρνετ). Ὅμως πάντα ξέρουμε πώς κάποιος ἄλλος βρίσκεται πίσω ἀπό αὐτά,χρηματοδοτῶντας τα καί προωθώντας τα γιά τήν ἀνατροπή καί καταστροφή τῶν κοινωνιῶν. Τῶν λευκῶν κοινωνιῶν,τῆς Χριστιανικῆς Δύσεως. (  Θά κάνουμε τήν Δύση τόσο διεφθαρμένη πού θά βρωμάῃ ...  Ἡ Σχολή τῆς Φρανκφούρτης : Μία συνωμοσια τῆς διαφθορᾶς

Υ.Γ. Ψάχνοντας σχετικῶς μέ τό βιογραφικό τοῦ προέδρου τοῦ ἱδρύματος Χόρνετ,Χάουελ,ἔπεσα πάνω σ᾿ἕναν ἄλλο Χάουελ :

....Howell, ο οποίος ισχυρίζεται ότι αποχώρησε από επιχείρηση της CIA να στοχοποιήσουν μια παρέλαση Gay Pride στις 12 Ιουνίου, η την ίδια μέρα με το Orlando psy op. ....( ἐδῶ καί ἐδῶ)

Πόσο σύμπτωσις βρέ παιδί μου ἕνας Χάουελ ν᾿ἀγωνίζεται γιά τά δικαιώματα τῶν γκέϊ καί ἕνας Χάουελ νά στοχοποιῇ τούς γκέϊ ; 
.............................................

Ἡ Πελασγική 

7 σχόλια:

  1. ( Θά κάνουμε τήν Δύση τόσο διεφθαρμένη πού θά βρωμάῃ ... Ἡ Σχολή τῆς Φρανκφούρτης : Μία συνωμοσια τῆς διαφθορᾶς )
    Ετσι διέφθειραν και την Αυτοκρατορική Χριστιανική Ορθόδοξη Ρωσία, οι λένιν τρότσκι και λοιποί παρανοϊκοί κουμουνιστές.
    Μετά ήρθε το τέρας ο στάλιν για να επαναφέρει την τάξη. Μια τάξη που οι ίοδιοι οι αριστεροί κατέστρεψαν και μετά ανάγκασαν τον λαό να την ζητήσει απο τους αριστερούς που την κατέστρεψαν!!!
    Δεν μπορεί καμία κυβέρνηση να σταθεί έχοντας να αντιμετωπίσει τους ελεύθερους γκέουλες. Αυτούς τους έμαθαν να είναι απείθαρχοι και έτσι θα παραμείνουν. Μόνο που τους απείθαρχους όταν κυβερνούν πλέον οι αριστεροί δεν τους χρειάζονται. Και αφού δεν τους χρειάζονται φέρνουν τον στάλιν! Και όποιος τότε τολμήσει να διαμαρτυρηθεί βούη του μαύρη. Ελληνόφωνοι αριστεροί γκέουλες-γκέουλισες να παρακαλάτε να κάνω λάθος!!! Αλλά να ξέρετε κάτι,
    ΔΕΝ ΚΑΝΩ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας Αμερικανος φιλος7 Ιουνίου 2022 στις 1:35 π.μ.

    Ετσι ειναι ακριβως οπως τα γραφεις αγαπητη Πελασγικη.
    Το κυριωτερο και το ποιο ανησυχητικο ειναι, οτι ΚΑΠΟΙΟΙ αλλοι χρηματοδοτουν αυτην την ψυχικη πρωτα, σαπιλα και εν συνεχεια κρυβωνται πισω απ τους πουστηδες.τους δικαιωματακηδες και καθε λογης ψυχικα και σωματικα ανωμαλους.
    Κατι ξερει ο Πουτιν που κραταει μακρια αυτην την βρωμια απ την Πατριδα του και εν αναγκη οταν χρειαζεται τους ριχνει και κατραπακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐννοεῖται πώς κρύβονται κάποιοι ἄλλοι : Θά κάνουμε τήν Δύση τόσο διεφθαρμένη πού θά βρωμάῃ ... Ἡ Σχολή τῆς Φρανκφούρτης : Μία συνωμοσια τῆς διαφθορᾶς ) φανεροί πλέον...

      Ὁ Ποῦτιν μόνο ; Ὁ Ἐρντογάν πού καυχιέται γιά τήν τουρκική νεολαία πού δέν εἶναι LGBT ; Πού δέν τολμᾷ στήν Τουρκία νά κάνῃ κίχ οὐδείς παρδαλός ἀλλιῶς τό μπερντάκι καί τά κάτεργα ἔχουν τόν πρῶτο λόγο !

      https://sxolianews.blogspot.com/2021/02/lgbt.html

      https://sxolianews.blogspot.com/2021/06/blog-post_76.html

      Νά τά λέμε κι᾿αὐτά ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμοςειπε
      Ο Ερντο μπορεί να τα λέει αυτά και να ακούγονται σωστά, αλλά η πραγματικότητα τον διαψεύδει... Μπορούμε να οργανώσουμε ένα τουρ σε διάφορες περιοχές της Πόλης και θα δεις πράγματα που δεν τα πιστεύεις.
      Αν δεν ήταν ο Ερντο είναι βέβαιο ότι θα είχαν ξεπεράσει τις χειρότερες χώρες σε αυτές τις επιδόσεις οι γείτονες... Βλέπεις το έχουν στο αίμα τους, είναι στον αξιακο κώδικα κοινωνικών στρωμάτων, το να επιβάλλονται στους άλλους με αυτόν τον αισχρό τρόπο... Και το κάνουν δυστυχώς και σε παιδιά. Η οθωμανική ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια ιστορήματα.

      Διαγραφή
    3. Κάθε λαός ἀναλόγως τοῦ ἐπιπέδου του δέχεται καί τό εἶδος τῆς ἐξουσίας του. Βεβαίως δέν εἶναι διόλου τυχαῖον ὅτι τό ἰσλάμ ἐπιλέχθηκε ὡς θρησκεία τῶν συγκεκριμένων λαῶν ( ἀράβων,τουρανομογγόλων ...)

      « Και το κάνουν δυστυχώς και σε παιδιά.»

      Ἄν δέν ἀκολουθούσαν τέτοιες «αἰσχρές» τακτικές,ὅπως εἶναι μιλιούνια ἄκρη δέν θά ἔβγαζαν. Φαντάζεσαι ἕναν διαφορετικό τρόπο ἐξουσίας σέ τόσο πολυπληθεῖς λαούς πού ἀποτελοῦνται ἀπό δεκάδες ἴσως καί ἑκατοντάδες τουρανομογγολικά εἴδη πού τό καθένα ἔχει τίς ...παραδόσεις του ;

      Προσωπικῶς οὔτε πού θά ἤθελα νά βρίσκομαι στήν θέσιν τοῦ Ἑρντογάν ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  3. Απο την στιγμη που η εισοδος του Καραμανλη (γηραιου) στη Βουλη εμπροσθεν του κυριου Ευταξια δινει την ευκαιρια στον Γεωργιον Παπανδρεου ν' ανακραξει '' πρωτην φορα βλεπομεν τον κυριον Καραμανλην να προηγειται του κ. Ευταξια"", το θεμα των γκεουλων ειχε πλεον μπει στ' αυλακι..
    Θεμα χρονου πλεον να ελθει και η εξουσια στα χερια τους.

    Δηλωσεις του Δημητρη Μετβεντεφ (προ νιους) σημερα..'' Προστυχοι και ανωμαλοι θελουν να σκοτωσουν την Ρωσσια. Θα τους συντριψω''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χά χά χά ! Τό δίδυμο-σύμβολο τῆς προόδου,ἀνοχῆς καί τῆς ἀνεκτικότητος ! Καραμανλῆς -Εὐταξίας !

      Οἱ Ῥῶσσοι μιά χαρά κάνουν τήν δουλειά τους. Καί ἀκόμη καλλύτερα προστατεύουν τόν λαό τους...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ Ahoy !

      Διαγραφή