" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Ἡ παρέα τοῦ Χάρβαρντ ἐκτός ἀπό τήν παρέα τοῦ Κολεγίου


Οι καλές οικογένειες έστελναν και στέλνουν τα αγγελούδια τους για σπουδές στο εξωτερικό. Από τον κυρ Γιάννη Τρικούπη τον φοροεισπράκτορα του Αλή Πασά που έστειλε το παλικάρι του στις Λόντρες, μέχρι τον συνεργάτη του Μπάλφουρ και της Ιντέλιτζενς Σέρβις και νομικό παραστάτη, (έναντι χρυσής αμοιβής), των κρατουμένων από τους Γερμανούς καταχτητές. Και έστειλαν τον KOULIS σπουδάσει πρωθυπουργός στο Χάρβαρντ. 

Και εκεί γνώρισε την Μαρέβα.


Συμφοιτητής και ο Ζωρζ ή Τζών Σφακιανάκης, που εμφανίζεται επίσης ως μέλος του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Endeavor» της Σαουδικής Αραβίας, που στηρίζει επιχειρήσεις, και  εχει ανοίξει παράρτημα για να βοηθήσει και την Ελλάδα. 


ἐδῶ

Ιδρύτρια και αντιπρόεδρος στο ελληνικό τμήμα είναι η… Μαρέβα του KOULIS, αλλά δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον Τζον η Τζώρτζ και "ήδη κινείται νομικά εναντίον των συκοφαντών".

ἀπό : Δελτίο τῶν 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου