" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Προσκυνούν οι νεοθωμανοί Σαμαροβενιζέλοι τους Τούρκους - Περιοδεία Νταβούτογλου με όλο το υπουργικό του συμβούλιο στη Θράκη

Προσκυνούν οι νεοθωμανοί Σαμαροβενιζέλοι τους Τούρκους - Περιοδεία Νταβούτογλου με όλο το υπουργικό του συμβούλιο στη Θράκη

Αδιανόητα για ένα υποτίθεται «κυρίαρχο κράτος» πράγματα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας, εν μέσω της περιόδου μετάβασης από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά στην μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα. Η νέα οθωμανική κυριαρχία στην Ελλάδα είναι ένα γεγονός το οποίο καλείται να συνειδητοποιήσει ο Ελληνικός Λαός και προς επίτευξη τούτου αναλαμβάνει δράση η Άγκυρα με τις ευλογίες της κυβέρνησης αχυρανθρώπων των Αθηνών.

Μετά τα βροντερά μηνύματα «αποφασιστικότητας» από στελέχη της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά προς την απέναντι πλευρά, οι Τούρκοι «κατατρομαγμένοι» όχι μόνο δεν σταματούν τις προκλήσεις αλλά φροντίζουν να τις κλιμακώσουν: Το υπουργείο Εξωτερικών του Τούρκογλου-Βενιζέλου, έχει δεχτεί αίτημα από την Άγκυρα προκειμένου το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αχμέντ Νταβούτογλου, να πραγματοποιήσει πανηγυρική περιοδεία στη Θράκη.

Αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής, πως βρισκόμαστε ενώπιον μιας ενέργειας η οποία υπονομεύει ευθέως την εθνική μας κυριαρχία. Καθίσταται σαφές ότι η Άγκυρα θα προετοιμάσει ένα τέτοιο κλίμα, ώστε το τουρκικό υπουργικό συμβούλιο να τύχει αποθεωτικής αποδοχής και κατόπιν θα δουλέψει σε διεθνές επίπεδο η τουρκική προπαγάνδα.


Είναι αδύνατο να πιστέψει κανείς ότι η τουρκική προκλητικότητα οφείλεται στην αδράνεια ή ενθαρρύνεται από λάθη τακτικής της ελληνικής πλευράς. Είναι ηλίου φαεινότερο πως η πολιτική ηγεσία της χώρας έχει αποδεχτεί την τουρκική επικυριαρχία με αντάλλαγμα προφανώς την πολιτική της επιβίωση δια της αποτροπής ξαφνικής τουρκικής στρατιωτικής ενέργειας. Όπερ σημαίνει πως οι κομματικές ηγεσίες του αντισυνταγματικού τόξου -και όχι μόνον η Χούντα Σαμαρά και Βενιζέλου- έχουν αναγνωρίσει τις τουρκικές διεκδικήσεις και απαιτήσεις και εργάζονται προς ικανοποίησή τους.


Καθίσταται ξεκάθαρο πως το πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας έχει παραδώσει την εθνική μας κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους αλλά και στον Τούρκο επικυρίαρχο, ο οποίος προελαύνει σε όλα τα επίπεδα ελέω του ραγιαδισμού που διακρίνει τους εξουσιαστές. Η Πατρίδα βρίσκεται σε μείζονα κίνδυνο, αλλά για τους υπεύθυνους των δεινών του Λαού μας, σημασία έχει η πολιτική τους επιβίωση, η οποία στην πολιτικοδημοσιογραφική γλώσσα καλείται «σταθερότητα».
Στην μυστική διπλωματία και στον ενδοτισμό των νεοραγιάδων του αντισυνταγματικού τόξου, η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού βροντοφωνάζει: Έξω οι Τούρκοι από τη Θράκη!

Ευάγγελος Καρακώστας

ΥΓ. Η υποτακτική κυβέρνηση των τουρκοπροσκυνημένων αναμένεται να επιτρέψει για μια ακόμη μια φορά την προσβολή της ιστορικής μνήμης και της εδαφικής ακεραιότητας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου