" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Λεηλασία δημοσίου χρήματος από τα κόμματα της διαφθοράς - 2 εκατ. ευρώ στους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου

Λεηλασία δημοσίου χρήματος από τα κόμματα της διαφθοράς - 2 εκατ. ευρώ στους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου

Ο Λαός μπορεί να εξαθλιώνεται και να βιώνει τα πάνδεινα για να διασωθεί ο εσμός των πολιτικάντηδων και της ολιγαρχίας του πλούτου που υπηρετούν, αυτό όμως σε τίποτα δεν εμποδίζει τους αποδεδειγμένα κλέφτες να στήνουν πάρτι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Με έγγραφο το οποίο υπογράφεται από τα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, προβλέπεται χρηματοδότηση των κομμάτων ενόψει εκλογών, ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ!

Το σχετικό έγγραφο το οποίο με τις υπογραφές των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών, φέρει ημερομηνία 28 Νοεμβρίου 2014 και αφορά την τρίτη δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης προς τα πολιτικά κόμματα. Όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει τα κόμματα καταδικασμένων πολιτικών απατεώνων (βλέπε ΠΑΣΟΚ), όπως και εκείνα των οποίων βουλευτές κατηγορούνται αλλά κατά σκανδαλώδη τρόπο δεν ήρθη η βουλευτική τους ασυλία (βλέπε ΝΔ, Σύριζα), λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος. Και η κρατική χρηματοδότηση έρχεται την ώρα που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων προς τις τράπεζες, τις ίδιες αυτές τράπεζες που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί από τα Μνημόνια της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού!


Σύμφωνα με το σχετικό πίνακα, η ΝΔ έχει λαμβάνειν περί τις 550.000 ευρώ, το Σύριζα 500.000 ευρώ, το κλεφτοΠΑΣΟΚ της μίζας άνω των 251.000 ευρώ, οι ΑΝΕΛ 170.000 ευρώ, η ΔΗΜΑΡ περίπου 150.000 ευρώ, το ΚΚΕ κοντά στις 119.000 ευρώ, ενώ μεταξύ των υπολοίπων θα πάρει χρηματοδότηση και το κόμμα Καρατζαφέρη ύψους 42.000 περίπου ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι με μια αντισυνταγματική απόφαση της παράνομης Βουλής των 292 βουλευτών -της οποίας το σκεπτικό καταρρίφθηκε και γελοιοποιήθηκε από το πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ- έχει ανασταλεί η κρατική χρηματοδότηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, απόφαση στην οποία συναίνεσαν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου. Βεβαίως ούτε ένας από τους ψευτοδημοκράτες, δεν είχε την στοιχειώδη εντιμότητα να θίξει το γεγονός της απολύτου αντίφασης μεταξύ της αποφάσεως της Βουλής και του πορίσματος το οποίο δημοσιοποίησε ο ΣΔΟΕ και αφορά τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής.

Ως εκ τούτου και συνυπολογιζόμενου του γεγονότος ότι η κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής επέστρεφε στον Ελληνικό Λαό μέσω των κοινωνικών δράσεων, αντιλαμβάνεται και ο πλέον αφελής πως η απόφαση της Βουλής έχει χαρακτήρα εκδικητικό προς τη Χρυσή Αυγή, διότι χάλασε την πιάτσα των πολιτικών απατεώνων, που κάνουν περιουσίες με τον ιδρώτα και το αίμα των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Καμαρώστε λοιπόν τους ξεφτίλες του αντισυνταγματικού τόξου που θέλουν να σας «σώσουν»!

 Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου