" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Φιρμάνι Νταβούτογλου στη Χούντα Σαμαρά: απαγορεύστε τις αντιτουρκικές διαδηλώσεις, αφήστε τους αναρχικούς να κάψουν την Αθήνα!

Φιρμάνι Νταβούτογλου στη Χούντα Σαμαρά: απαγορεύστε τις αντιτουρκικές διαδηλώσεις, αφήστε τους αναρχικούς να κάψουν την Αθήνα!

Μνημείο ραγιαδισμού της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, αποτελεί η απόφαση της ΓΑΔΑ να απαγορεύσει κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία από τις 6 το πρωί της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου.

Στα πλαίσια της νέας τουρκοκρατίας, ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου απέστειλε φιρμάνι στην αντεθνική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, απαιτώντας την απαγόρευση οποιασδήποτε διαμαρτυρίας του Ελληνικού Λαού στο καθορισμένο για αύριο κοινό υπουργικό συμβούλιο. Η απάντηση του υποτιθέμενου «κυρίαρχου» ελλαδικού Κράτους, υπήρξε άμεση: απαγόρευση κάθε δημόσιας συνάθροισης ή πορείας σε μια τεράστια έκταση του κέντρου των Αθηνών, για να νιώθει πραγματικός πασάς ο Τούρκος πρωθυπουργός!

Ενδεικτικό του βαθμού υποταγής της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά στις οθωμανικές απαιτήσεις, είναι το χρονικό διάστημα εφαρμογής της διαταγής από τη ΓΑΔΑ: από τις 6 το πρωί της Παρασκευής, μέχρι τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου. Το οποίο σημαίνει ότι η απαγόρευση δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την δημόσια ασφάλεια, την οποία οι αστυνομικές αρχές επικαλούνται όταν απαγορεύουν συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής. Η απαγόρευση στοχεύει ξεκάθαρα σε τυχόν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης Νταβούτογλου και της υποτακτικής στάσης της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και σε καμία περίπτωση δεν στρέφεται κατά των ήδη προγραμματισμένων συγκεντρώσεων κομμάτων και οργανώσεων της αριστεράς και της άκρας αριστεράς, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Γρηγορόπουλου.

Τούτο σημαίνει πολύ απλά ότι ο Ελληνικός Λαός (και συνεπώς η Χρυσή Αυγή) απαγορεύεται να εκφράσει την αντίθεσή του στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας και στο ξεπούλημά της, όμως οι συμμορίες της αριστεράς -υπό την κάλυψη του «δημοκρατικού» τόξου- μπορούν ανεμπόδιστα να κάψουν την Αθήνα!

Οι νεογενίτσαροι της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και του συνόλου του αντισυνταγματικού τόξου, πλανώνται εάν πιστεύουν πως οι απαγορεύσεις θα κάμψουν την θέληση του Ελληνικού Λαού για Λευτεριά. Τουναντίον, πεισμώνουν το Λαό μας και δικαιώνουν τις θέσεις και τον Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Αντισταθείτε στη Νέα Τουρκοκρατία! Πατρίδα-Λαός-Εθνικισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου