" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

«Η νοσηρή αγάπη προς την πατρίδα, η προγονολατρεία, ο εθνικισμός, η ξενοφοβία και η εθνική αλαζονεία δεν έχουν θέση στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο, γιατί συγκρούονται με την βαθύτερη ουσία του ελληνισμού και υπονομεύουν την πρόοδο της πατρίδας μας».

Αυτά αναφέρονται στο «Τετράδιο Εργασιών» του εγχειριδίου της Νεοελληνικής Γλώσσας της Β’ Γυμνασίου και συγκεκριμένα στις σελίδες 37 και 38 ! Είναι σκέψεις μαθήτριας που διαβάστηκαν στην βουλή των εφήβων,όμως υιοθετήθηκαν από τους συγγραφείς του εγχειριδίου ΚΥΡΙΩΣ όμως από το αρμόδιο υπουργείο που το ενέκρινε πρός διαδασκαλία των Ελληνόπουλων!!! 

Δηλαδή διδάσκουν τα παιδιά μας να μην αγαπούν την Πατρίδα τους, τους Προγόνους τους, να μην νοιώθουν ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το Γένος τους, αλλά και πως όλοι αυτοί οι πακιστανο-αφγανο-μπαγκλαντεζιανο-αλβανοί και το λοιπό κακό συναπάντημα, που μας έχουν καθίσει στον σβέρκο, σφάζοντας, ληστεύοντας,βιάζοντας και γενικώς δολοφονώντας ΕΝ ΨΥΧΡΩ Έλληνες, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ξένοι που βρίσκονται στην χώρα μας και " δεν πρέπει να τους φοβούνται" !!! Γιατί λέει αυτή είναι: "η βαθύτερη ουσία του ελληνισμού" !!!
Τι λέτε βρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ του κερατά; Βρε γελοία υποκείμενα που ΟΡΓΙΑΖΕΤΕ εδώ και 40 χρόνια βρωμιαραίοι, τυχαία όντα που βρήκατε και τα κάνετε; Τι λέτε ορέ ΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΟΙ στη νέα τάξη, σιχαμερά ερπετά; Αηδιαστικοί, ανύπαρκτοι,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ... 

Επίσης:  
Στο εγχειρίδιο της Γλώσσας Ε’ Δημοτικού και στη σελίδα 44 διαβάζει κανείς πως «Η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο! Κι εμείς πήγαμε στο υπόγειο», ενώ στη σελίδα 29 του ίδιου βιβλίου αναφέρεται για την εορτή των Θεοφανείων ότι «Στη χώρα μας ρίχνουμε το σταυρό στη θάλασσα για να τον πιάσει ο καλύτερος και γρηγορότερος κολυμβητής».
  και:
Στο Τετράδιο Εργασιών της Στ’ Δημοτικού, τεύχος δεύτερο, υπάρχει άσκηση στην οποία καλούνται οι μαθητές να γράψουν «Την ιστορία και την περιπέτεια», στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Καραγκιόζης, η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Μ. Αλέξανδρος. 

Ποιοι νομίζετε ότι είστε κουράδες και γόνοι κατσαπλιάδων; Απάτριδες ΥΒΡΙΣΤΕΣ των ΟΣΙΩΝ και ΙΕΡΩΝ ΒΩΜΩΝ και ΕΣΤΙΩΝ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Αν νομίζετε βδελύγματα πως θα επιτύχετε τα ΒΡΩΜΕΡΑ σας σχέδια, ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΥΠΝΟ ΒΑΘΥ και καλά κάνετε γιατί Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ και ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ...

Ευτυχώς πάντως που υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ξεσκεπάζονται όλοι όσοι απεργάζονται ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ κατά του ΈΘΝΟΥΣ μας!!!
Ιδού και ΜΠΡΑΒΟ στην Εθνικιστική Παράταξη και τον συναγωνιστή βουλευτή Χρήστο Παππά, η ερώτηση που έκανε στον αρμόδιο επί του θέματος υπουργό παιδείας. Διαβάστε ολόκληρη την ερώτηση:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου