" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΑΠΘ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ «ΔΩΡΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ



KOYRAKHS

Μετά από άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του από τον Εισαγγελέα, στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αντιμέτωπος με την κατηγορία της απιστίας, θα βρεθεί ο γνωστός αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, για την υπόθεση της δωρεάς ενός πανάκριβου (700 ευρώ) κινητού τηλεφώνου (iphone) στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, από τα κονδύλια του Πανεπιστημίου, δηλαδή από το υστέρημα των Ελλήνων φορολογουμένων.  
Και βέβαια, είναι γνωστό σε όλους, ότι ο λάτρης της… σύγχρονης τεχνολογίας αντιπρύτανης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Στην παραπομπή του, λοιπόν, αντέδρασε ο… αειθαλής (γεννηθείς το 1948, αλλά με κατάμαυρη κώμη…) βο(υ)λευτής του συνονθυλεύματος, Τάσος Κουράκης, ο οποίος υπερασπίστηκε τον ομοϊδεάτη του:
«Τα καθεστωτικά μέσα «ενημέρωσης» ανέλαβαν εργολαβικώς από τη μία τη συγκάλυψη των μεγάλων σκανδάλων κι από την άλλη την υπερπροβολή υποθέσεων, όπως αυτή με το κινητό, το δήθεν δώρο που έκανε ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Γ. Παντής. Ένας πανεπιστημιακός που υπερασπίστηκε με συνέπεια το δημόσιο χαρακτήρα του πανεπιστημίου χωρίς να διστάσει να συγκρουστεί με φαινόμενα διαφθοράς. Όμως να είναι σίγουροι όσοι συμμετέχουν στην εκστρατεία- εργολαβία συγκάλυψης ή λάσπης, πως η ανοχή του ελληνικού λαού έχει ήδη εξαντληθεί και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει».
Αυτή είναι η «κάθαρση» που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (αν και όταν κυβερνήσει)!
 από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου