" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Μ. ΓΛΕΖΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ «ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ» ΣΤΟ «ΑΛΛΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΟ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ»!


Άλλο οι Έλληνες κι άλλο οι Αρβανίτες, σύμφωνα με τον «πατριώτη» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο!

Μιλώντας χθες το βράδυ στη βουλή, και σχολιάζοντας τον (δίκαιο) χαρακτηρισμό «πράκτορας των Τούρκων» της Χρυσής Αυγής για τον τουρκόφρονα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, ο «πατριώτης» και «πρώτος παρτιζάνος της Ευρώπης» (σύμφωνα με τον Τσίπρα), είπε τα εξής, αναφερόμενος στον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλο:
«Παρακαλώ τον υπουργό Παιδείας να δηλώσει αν είναι Έλληνας ή όχι , γιατί το επίθετό του δηλώνει ότι είναι Αρβανίτης (σ.σ. άρα, άλλο Έλληνας κι άλλο Αρβανίτης!). Έβλεπα τον κατάλογο με τους βουλευτές. Από τους 38, οι δύο έχουν τουρκικά ονόματα, και από τους άλλους 36, οι 13 έχουν ονόματα που δεν είναι ελληνικά και είναι όλα ξένα. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι είμαστε δύο λαοί που ζει ο ένας κοντά στον άλλο. Και τον γείτονα λαό δεν μπορεί να τον διαλέξεις. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ζούμε μαζί».
Πέρα από το ανθελληνικό του σχόλιο, ο Γλέζος παριστάνει και τον… χαζό. Δεν αποκάλεσε η Χρυσή Αυγή «πράκτορα των Τούρκων» τον Χατζηοσμάν επειδή το όνομά του είναι τούρκικο, αλλά γιατί πήγε σε συνέδριο «Δυτικοθρακιωτών» στην Προύσα και φωτογραφήθηκε περιχαρής με φόντο το χάρτη και τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».

Τέλος πάντων, τώρα για τον Γλέζο «άλλο οι Έλληνες κι άλλο οι Αρβανίτες». Κάποτε ήταν «άλλο οι Έλληνες κι άλλο οι Μακεδόνες». Συνεπέστατος στον ανθελληνικό προλεταριακό διεθνισμό του ο θαυμαστής του Στάλιν, του Χότζα, του Τσαουσέσκου και λοιπών αιμοσταγών δικτατόρων!

από : ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου