" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η Βόρεια Κορέα Αναπτύσσει EMP(Electromagnetic Pulse) Bomb και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι την έχουν κατασκευάσει είδη.- Μάθετε πως να επιζήσετε απο μια τέτοια κατάσταση.

EMP συσκευή. Μπορεί να μην  έχετε ακούσει ποτέ για κάτι τέτοιο, αλλά οι Βορειοκορεάτες  εργάζονται σε μια βόμβα EMP, και αν είναι να πυροδοτηθεί εκει όπου ζείτε, θα μπορούσε να θέσει τη ζωή σας σε κίνδυνο και να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που  θα ζειτε για χρόνια.
 
Τι είναι ένας ηλεκτρομαγνητικος παλμός;

Μια συσκευή EMP ή βόμβα EMP είναι σχεδιασμένη να εκρήγνυνται πάνω από την ατμόσφαιρα. Η έκρηξη απελευθερώνει μια τεράστια ποσότητα ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου ποσού  ακτίνων γάμμα. 
Αυτές οι ακτίνες δεν θα έβλαπταν τους ανθρώπους, αλλά θα "τηγανίζανε" τα πάντα που ειναι ηλεκτρονικά, όπως αυτοκίνητα, υπολογιστές και το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Ότι είχε δηλαδή πάνω του κύκλωμα ή ηλεκτρονικό στοιχείο.
Σχεδόν τα πάντα που τρέχουν σε έναν υπολογιστή   θα σταματήσουν να λειτουργούν αμέσως. 
 
Θα μεταφερόμασταν  πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1800 αμέσως. Και αυτό είναι μόνο για τους ανθρώπους που έχουν αυτάρκεις δεξιότητες όπως η κηπουρική, η κονσερβοποίηση, το μαγείρεμα μια ξύλινη σόμπα και παρόμοια πράγματα επιβίωσης. 
Για εκείνους που έχουν ζήσει στην πόλη όλη τους τη ζωή και δεν έχουν καμία δεξιότητα , θα ήταν σαν να γυρνούσαν  πίσω στον μεσαίωνα.
Για σκεφτείτε το: 
Πόσοι υπολογιστές τρέχουν  σήμερα, το νερό που διοχετεύεται στο σπίτι σας ,τα φορτηγά που μεταφέρουν τρόφιμα και φάρμακα για τα αγαπημένα σας καταστήματα σε καθημερινή βάση. Χωρίς τα φορτηγά, στα περισσότερα σούπερ μάρκετ θα τελειώσουν τα τρόφιμα μέσα σε λίγες ημέρες, και χωρίς καθαρό πόσιμο νερό, οι άνθρωποι σύντομα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια απελπιστική κατάσταση.
 
Έτσι, όσο η απειλή μιας συσκευής EMP είναι ορατή, πρέπει ο καθένας να προετοιμαστεί : Με την αποθήκευση   τροφίμων  και νερού. 
Και με το χρόνο να μάθει κάποιες βασικές δεξιότητες, όπως κηπουρική, μαγειρική χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα , τη συλλογή βρόχινου νερού για το πόσιμο, και σχέδιο έτοιμο έκτακτης ανάγκης για εσάς και την οικογένειά σας.
Έχοντας ένα φακό με  χειροκίνητη μανιβέλα, θα εξασφαλίσετε το φως, ακόμη και αν η εξουσία το σβήσει.
 
Ξεκινώντας
 
Ξεκινήστε από την αποθήκευση νερού. Κοιτάξτε στην περιοχή σας για εταιρεία που να εμπορεύεται  πλαστικά δοχεία  προμήθειας και στη συνέχεια να αγοράσετε δύο ή τρία πλαστικά βαρέλια  που δεν έχουν ποτέ χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε άλλο. 
Γεμίστε τα με νερό, και στη συνέχεια κάθε έξι μήνες, να κάνετε αλλαγή με φρέσκο  νερό.
 
Σιτηρά  όπως, σιτάρι ολικής αλέσεως είναι καλό να έχουμε σε ετοιμότητα, αλλά και να  αρχίσετε  να αγοράζετε πλεονάσματα από τις τροφές που σας αρέσουν. Πάρτε σε  αφθονία  επιπλέον κονσέρβες και ξηρά προϊόντα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και στη συνέχεια να αγοράσετε είδη παντοπωλείου, όπως θα κάνατε κανονικά, αντικαθιστώντας το απόθεμα που έχετε στα χέρια με τα νέα στοιχεία που έχετε αγοράσει.Πάντα να έχετε απόθεμα δηλαδή..
 
 
αναδημοσίευση από ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου