" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Εν όψη Δημοψηφίσματος;


Και ενώ ακόμη δεν εχει τελειώσει το υπουργικό συμβούλιο,8-9 ώρες διάρκεια μέχρι τώρα, τα πρώτα συμπεράσματα από τον λόγο του παπανδρέου είναι,δυστυχώς μια επανάληψη της περσινής κατάστασης που βιώναμε! 

Δηλαδή δάνειο πήραμε πέρσι,μνημόνιο ψηφίσανε,μέτρα σκληρά πάρθηκαν κι'όλα για την σωτηρία της χώρας από μια πιθανή χρεοκοπία!
Φέτος μια από τα ίδια! Δάνειο παίρνουμε τον Ιούλιο, μνημόνιο ψηφίζουν ακόμη μια φορά και τα μἐτρα ακόμη σκληρότερα με την αιτιολογία για ακόμη μια φορά η σωτηρία της χώρας από την χρεοκοπία! 

 Με άλλα λόγια το πράγμα δείχνει έναν και μόνον δρόμο,αυτόν του συνεχούς δανεισμού,της υποθήκευσης όχι μόνον της ίδιας μας της χώρας αλλά κάθε ελπίδας να αναπνεύσει ο Έλληνας ΕΛΕΥΘΕΡΑ !!! 
Πόσο μπορεί να αντέξει κάτι τέτοιο ο Έλλην πολίτης; 
Να σας πω, αν τελικώς όπως ελέχθη ο παπανδρέου έδωσε εντολή για τις νομοθετικές ρυθμίσεις πρός διεξαγωγή δημοψηφίσματος,τότε την απάντηση θα την δώσει η φωνή του Ελληνικού λαού για μια και καλή φορά!!! 
 Και τότε θέλω να δω πως θα φύγουν όλοι αυτοί; Όρθιοι ή "ξαπλωτοί" ; !!! Οψόμεθα ...

Λία Βλάχου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου