" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !


Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Η ψευδαίσθηση ενός ...ονείρου !!!


Ο επικεφαλής των τεχνοκρατών του ΔΝΤ και  εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη χώρα μας ο Ολλανδός  Μπομπ Τραα, μετά την χθεσινή νύξη Παπανδρέου περί δημοψηφίσματος, φαίνεται να ανέλαβε τον ρόλο του υποβολέα της τακτικής που πρέπει να ακολουθήσει  η Ελλάδα και η οποία σε καμιά περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτήν το θέμα δημοψήφισμα!  Και αυτό για να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ πλέον ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ περί του ποιος κάνει κουμάντο όχι εκτός, αλλά ΕΝΤΟΣ της χώρας!!! 


Βρέ για κοίτα ποιοί μας κάνουν κουμάντο!!!

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και δεν έχει χρόνο να σπαταλήσει, δεν είναι ή ώρα για να εφησυχάζει», είπε ο Μπομπ Τράα. «Χωρίς περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, η οικονομία θα αναπροσαρμοστεί μέσω χαμηλότερων εισοδημάτων», σημείωσε υπογραμμίζοντας την επιτακτική ανάγκη για άμεση εφαρμογή του δημοσιονομικού προγράμματος έδωσε μια έμμεση πλην σαφή σύσταση προς την κυβέρνηση ότι δεν θα πρέπει να εξετάζονται λύσεις «τύπου δημοψηφίσματος» καθώς «η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου».
Καταλάβατε; Μήπως δεν καταλάβατε ακόμη;
Έ, δεν νομίζω! Πιο ξεκάθαρος δεν μπορούσε να είναι σίγουρα!!!
 ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, είπε και τέλος η κουβέντα! Άντε γιατί :
«Η Σύνοδος της ΕΕ τον Ιούνιο πρέπει να σπάσει κάποια σκληρά καρύδια», επισήμανε και συμπλήρωσε ότι «τότε το ΔΝΤ θα είναι έτοιμο να εκταμιεύσει την επόμενη δόση» του δανείου προς την Ελλάδα.
Και που είστε:
«Χρειάζεται νέα δυναμική στις μεταρρυθμίσεις και αποτελεσματικότητα», δήλωσε και τόνισε ότι οι πωλήσεις κρατικών περιουσιακών στοιχείων θα πρέπει να ξεκινήσουν χωρίς καθυστερήσεις.

«Η τύχη του ελληνικού χρέους και του τραπεζικού συστήματος παραμένει αλληλένδετη. Δεν είμαστε υπέρ ενός σεναρίου αναδιάρθρωσης του χρέους», είπε.
«Η κρίση έχει θέσει τις ελληνικές τράπεζες υπό μεγάλη πίεση. Η έκτακτη στήριξη της ΕΚΤ πρέπει να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή. Το Δημόσιο θα πρέπει να εξέλθει του τραπεζικού συστήματος, οι συγχωνεύσεις στον τραπεζικό κλάδο παραμένουν σημαντικές», συμπλήρωσε.
Άντε μωρέ και για μια στιγμή νομίσαμε και εμείς πως μπορούμε να …ονειρευτούμε…

Αλλά και πάλι , βρέ άντε 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου