" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ Η ..."ΣΥΜΦΩΝΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ!!!

Την πόρτα του προέδρου της Κολομβίας, Άλβαρο Ουρίμπε, χτύπησε ο ιός της νέας γρίπης, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σεζάρ Βελάσκες.Σύμφωνα με τον Βελάσκες, ο Ουρίμπε υποβάλλεται σε θεραπεία, ενώ συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα προεδρικά του καθήκοντα.Δημοφιλής συντηρητικός πολιτικός και σημαντικός σύμμαχος της Ουάσινγκτον στη Νότια Αμερική, ο Ουρίμπε συμμετείχε σε μια σύνοδο κορυφής μαζί με άλλους περιφερειακούς ηγέτες την Παρασκευή στην Αργεντινή. Άρχισε να αισθάνεται τα συμπτώματα της γρίπης μετά τη συνάντηση.Οι πρόεδροι που συναντήθηκαν με τον Ουρίμπε στη σύνοδο κορυφής στην Αργεντινή ενημερώθηκαν για την ασθένειά του, κατέληξε ο Βελάσκες .
( Απο ΑΠΕ)


σ.σ. Αναρωτιέμαι τώρα εγώ, να ήταν η κατάρα του Τσάβες που εξαπέλυσε εναντίον του Κολομβιανού ηγέτη μετά την συμμαχία με τους αμερικανούς για τις στρατιωτικές βάσεις στην Κολομβία ή μήπως εκεί στην συνάντηση του έστειλαν κανένα "συστημένο" ? !!!

Περαστικά του πάντως όπως και νάχει αν και ο Τσάβες θα ανοίγει σαμπάνιες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου