" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ἡ πλειοψηφία εἶναι ἐθισμένη στήν χειραγώγησιν...

 


Οι Αμερικανοί έχουν εθισμό στο «φοβικό πορνό» (ο όρος «φοβικό πορνό» αναφέρεται σε περιεχόμενο των συστημικών μέσων που σκόπιμα και δελεαστικά παίζει με τους φόβους των ανθρώπων για καταστροφή, ασθένεια και θάνατο. Ναι, υπάρχουν μέσα ενημέρωσης που υπερβαίνουν την ενημέρωση και την ειδοποίηση του κοινού...Ορισμένα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν «εσκεμμένα» να πανικοβάλουν το κοινό. Κατά κάποιο τρόπο, παραβιάζουν το μυαλό σας...ἐδῶ), και ήρθε η ώρα για παρέμβαση.

Είτε πρόκειται για επιδημία, είτε για «εξωτερικό εχθρό» ή την αποκαλυπτική κλιματική αλλαγή, οι «ελίτ» θα βρίσκουν πάντα έναν τρόπο να μας κρατούν φοβισμένους

από την Memoree Joelle

(συντομευμένο από henrymakow.com)

Η Αμερική του 2022 μοιάζει περισσότερο με ένα γιγάντιο ψυχιατρικό άσυλο μέσα σε ένα τσίρκο παρά με μια χώρα γενναίων και ελεύθερων.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι περισσότεροι συμπολίτες μου πιστεύουν πια στην ελευθερία ή είναι τόσο φοβισμένοι και σοκαρισμένοι που έχουν ξεχάσει τι σημαίνει αυτή η λέξη;

Βλέπω νέους ανθρώπους στην ακμή της ζωής τους να περπατούν στο Λος Άντζελες φορώντας τρεις στρώσεις μάσκες προσώπου επειδή άκουσαν στην τηλεόραση ότι θα τους κρατήσουν ασφαλείς. Οι ώμοι πάντα πεσμένοι, τα κεφάλια πάντα λυγισμένα. Βλέπω ανθρώπους να φορούν χειρουργικές μάσκες ενώ οδηγούν μόνοι τους, κλειδωμένοι στα αυτοκίνητά τους.


Είχαμε περισσότερα από δύο χρόνια, πολλαπλούς εμβολιασμούς, μια σειρά από καλά τεκμηριωμένες πρώιμες θεραπείες από ιούς, και ακόμα δεν είναι αρκετό. Τα πάντα αποστειρωμένα, κάθε ταμίας βρίσκεται πίσω από ένα φράγμα από πλεξιγκλάς και κάθε μικρόβιο θεωρείται πλέον ως απειλή.

Καθημερινές φράσεις όπως "Θα τα πούμε αργότερα" και "Προσέξτε" έχουν αντικατασταθεί με "Μείνετε ασφαλείς". Είναι σχεδόν σαν η «ασφάλεια»  να είναι το νέο αμερικανικό χόμπι, που αντικαθιστά το μπέιζμπολ.

Ή χειρότερα, η «Ασφάλεια» είναι η νέα θρησκεία. Για να παραθέσω τον Nabokov, «Το δηλητήριο ήταν στην πληγή και η πληγή παρέμενε πάντα ανοιχτή».

Και αυτό ακριβώς έχει υποστεί ο νέος φοβισμένος πολίτης μας - μια τεράστια εθνική πληγή φόβου, που προκλήθηκε από την ίδια μας την κυβέρνηση, της οποίας το γούστο για εξουσία έχει εξαπολύσει ένα τέρας. Αυτό το τέρας δημιουργεί και τροφοδοτεί τον φόβο, αναδεύοντας όλο και περισσότερο φρέσκο ​​δηλητήριο με κάθε τίτλο ειδήσεων.

Δεν ξεκινά ούτε τελειώνει με τον Covid-19 ή γενικά με επιδημίες. Κλειδωθείτε γιατί έρχεται η ευλογιά των πιθήκων!

Μαζί με τον Δυτικό Νείλο, τον Ζίκα και τους αριθμούς παραλλαγής Covid 5, 6 και 10.000.

Α, και ο κόσμος θα τελειώσει σε δέκα χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής, όπως ακριβώς ήταν έτοιμο να τελειώσει πριν από δέκα χρόνια και δέκα χρόνια πριν. Καλύτερα να σταματήσεις να οδηγείς! (Έτσι η ελίτ του κόσμου μπορεί να πετάει περισσότερα ιδιωτικά τζετ και να αγοράζει γιοτ, φυσικά). Και πρέπει οπωσδήποτε να φοβάσαι (εισβολή ξένης χώρας ) και ώ θεέ μου, τι γίνεται αν επιτεθούν εξωγήινοι;

Το μπαράζ δεν τελειώνει ποτέ. Και ζούμε έτσι χρόνια και χρόνια. Είναι δύσκολο να μην επηρεαστείς. Εάν είστε Αμερικανός που διαβάζει αυτό και ζείτε σε μια μεγάλη πόλη, αναρωτηθείτε το εξής: Πότε ήταν η τελευταία φορά που αισθανθήκατε ανάλαφρος και ξέγνοιαστος;

Γιατί η κυβέρνησή μας και οι λακέδες των μέσων ενημέρωσης να το κάνουν αυτό στους δικούς τους ανθρώπους; Απλώς για να μας ελέγχουν. 

Ένας φοβισμένος πληθυσμός θα ακολουθήσει σχεδόν οτιδήποτε, όπως είδαμε στην έναρξη του Covid-19 και τις αμέτρητες μικρές επιχειρήσεις που συντρίφθηκαν από τα lockdown. Όταν μας ελέγχει ο φόβος, είναι εύκολο να διχαστούμε και να κατακτηθούμε. Και πήραν αυτό που ήθελαν. Οι γείτονες χτύπησαν τους γείτονες, καλώντας τους αστυνομικούς σε ένα απλό πάρτι στο σπίτι (ή, στη γειτονιά μου, σε μια οικογενειακή συγκέντρωση για να θρηνήσουμε μαζί μετά από μια κηδεία). Όλα αυτά οδηγούνται από τον φόβο που έχουν ενσταλάξει μέσα μας, όλα στερούνται ανθρώπινης ενσυναίσθησης.

Οι Αμερικανοί αντιμετώπιζαν ήδη κρίσεις σε εθνικό επίπεδο που επηρέασαν την ψυχική μας υγεία πολύ πριν από τον Covid. Απλά κοιτάξτε πόσο παθιασμένοι είναι με το Χόλυγουντ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη νέα τάξη των «influencer». Έχουμε ατελείωτα φαρμακευτικά προϊόντα για το άγχος και την κατάθλιψη και μια επιδημία εθισμού στην πορνογραφία. Έχουμε να κάνουμε με μια κρίση οπιοειδών και την παραληρηματική ιδέα ότι κάποιος μπορεί να αλλάξει φύλο/γένος ή να επιλέξει ένα από τα 78 φύλα/γένη. Όλα αυτά δεν προοιωνίζονται καλά για μια υγιή, λειτουργική κοινωνία, αλλά όταν προσθέτετε ένα υστερικό μέσο και μια άρχουσα τάξη που συνεργάζονται για να ενσταλάξουν τον φόβο, έχετε έναν άμεσο δρόμο για την ολοκληρωτική καταστροφή ενός έθνους. Φοβάμαι ότι αν συλλογικά, ως έθνος, δεν αποκτήσουμε τον έλεγχο αυτού του (κατασκευασμένου) φόβου, προς τα εκεί οδηγούμαστε. 

(Όρσον Ουέλες, Πρώιμα πειράματα στη μαζική χειραγώγηση)

Όχι μόνο είναι εύκολο να ελεγχθούν οι φοβισμένοι άνθρωποι, αλλά δεν είναι ικανοί να λειτουργήσουν με φυσιολογικό ανθρώπινο τρόπο. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι με άλλους ανθρώπους, να μην είναι απομονωμένοι ή να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνων και υπολογιστών. Είμαστε εξαιρετικά κοινωνικά πλάσματα σχεδιασμένα να παίρνουμε ρίσκα, να δοκιμάζουμε νέα πράγματα, να μαθαίνουμε, να δημιουργούμε και να εξερευνούμε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό αν υποπτευόμαστε ότι ο καθένας αποτελεί απειλή για την προσωπική του υγεία, ή αν πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός πυρηνικού πολέμου, ή αν φοβόμαστε την έλλειψη τροφίμων ή ότι μπορεί να μην είμαστε σε θέση να πληρώσουμε για τα πράγματα πρέπει να ζήσουμε. 

Όταν φτάνουμε σε αυτό το σημείο, αρχίζουμε να αναπτύσσουμε ψυχικές ασθένειες, εθισμούς και νευρώσεις όπως αυτές που περιέγραψα προηγουμένως.

Ένας πρόεδρος που τυχαίνει να πιστεύω ότι ήταν πολύ σοφότερος από ό,τι ο Ρούσβελτ μας δίδαξε ότι «η ελευθερία δεν απέχει ποτέ περισσότερο από μία γενιά από τον αφανισμό».

Αξίζει να υπερασπιστούμε τα θεόδοτα ανθρώπινα δικαιώματά μας και να μην υποκύψουμε στον φόβο, που το μόνο που κάνει είναι να μας υποδουλώνει. 

Η ελευθερία εξακολουθεί να αξίζει να παλεύεις για να την αποκτήσεις και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαίνεται.

Βήμα πρώτο: Απενεργοποιήστε το «φοβικό πορνό».

( Ἀπό : henrymakow.com)


Δέν ἀφορᾷ σαφῶς μονον τίς ΗΠΑ,ὅλο αὐτό πού ἀναλύει τό θέμα. Δυστυχῶς,ἀφορᾷ πλέον ὅλες τίς χῶρες τῆς Δύσεως καί σαφῶς καί ἐμᾶς. Θά ἔλεγα μάλιστα πώς ὅσο πιό καθυστερημένη,κυρίως πολιτισμικά, εἶναι μία χώρα τόσο πιό ἔντονα δέχεται αὐτή τήν νοσηρή ἐπιρροή τῶν συστημικῶν μμε. Ἴσως δέν μᾶς τιμᾶ καθόλου αὐτό,ὅμως δέν παύει νά εἶναι ἡ ἀλήθεια. Τατιάνες,Πορτοσάλτε,Εὐαγγελάτοι ( πού βραβεύονται μάλιστα ἀπό τό Σύστημα), κυριολεκτικῶς βασιλεύουν στήν χώρα μας. Δυστυχῶς ...

Ὅλο αὐτό εἶναι μία δραματική κατάστασι τήν ὁποία βιώνουμε θέλοντας καί μή ἀφοῦ ἡ συντριπτική πλειοψηφία ὑπόκειται στόν φόβο αὐτό χωρίς ν᾿ἀφήνῃ κανένα περιθώριο στούς ἐλαχίστους ἀντιδρώντες νά ἀκουστῇ ἡ διαφωνία τους,ἡ δική τους πλευρά. Ἔτσι βλέπουμε λαούς ὁλόκληρους νά ἀκολουθοῦν τυφλά τίς ὀδηγίες τῆς ἐξουσιαστικῆς ἐλίτ καί τά σχέδιά της νά ἔρχονται ὅλο καί πιό κοντά σέ μία ὁλκλήρωση ! 

φωτό ἀπό βίντεο ἐδῶ

Νομίζω,ἀρκετές φορές,πώς κάθε τι ἀπ'ὅλα αὐτά πού γράφονται εἶναι μόνον γιά νά γράφονται χωρίς κανένα ἀποτέλεσμα. Ἡ ἐπισιτιστική κρίσις εἶναι μπροστά,τό νέο κύμα πανδημίας ἔρχεται,ἕνας πυρηνικός πόλεμος ἐπίσης φαίνεται πιθανός καί ἐν τέλει οἱ ἐξωγήϊνοι εἶναι πρό τῶν πυλῶν τοῦ πλανήτου ! 

Ἄν ἀλλάξει κάτι ; Χμμ... Ἐδῶ πού ἔχουμε φθάσει μᾶλλον ἀπίθανο ! Ἡ πλειοψηφία εἶναι ἐθισμένη στήν χειραγώγησιν...


Ἡ Πελασγική

18 σχόλια:

  1. Ανωνυμοςειπε
    Ένας λαός αν και ήταν "σκλαβωμένος" , ζούσε ελεύθερος... Είχε κάνει βίωμα την Αλήθεια του δημιουργού Του. Τώρα ξέχασε τον Δημιουργό του και απομακρύνθηκε. Όσο απομακρύνεται, το ψέμα θα τον κυριεύει και θα τον τρομάζει. Μέχρι να έρθει (ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ) η γενιά που θα "ακούσει" και θα κάνει πράξη αυτό που της είπε... "γνώσεσθαι την Αλήθειαν και η Αλήθεια ελευθερώσει υμάς" Καλή Λευτεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικῶς, πιστεύω πώς εἶναι πολύ ἀργά γιά ὁλόκληρη τήν ἀνθρωπότητα. Ἔχει χάσει πολλά ἀπό τά στηρίγματά της. Τά ἀξιακά της στηρίγματα.Κάθε γενιά καί χειρότερα !

      Εἶναι πλέον ἄξια τῆς ὅποιας τύχης της.

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  2. Here we are... thats Aqua Caliente...they dont like strangers,no they dont like anybody.
    Επιτρέψτε μου ένα άσχετο σχόλιο και πείτε μου αν σας είναι εύκολο κατάλαβα ή δεν κατάλαβα καλά:.
    .Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη:Σε μια πόλη που διαχρονικά αποτελεί σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών .....και δεν είναι υπερβολή να πούμε οτι αυτή η διαδικασία της συνεργασίας επιστρέφει σπίτι της,,καθώς θέλω να θυμίσω ότι η Αθήνα είχε πρωτοστατήσει στην ίδρυση διαμόρφωση αυτού του σχήματος περιφερειακού διαλόγου και συντονισμού,είναι το μοναδικό σχήμα που συγκεντρώνει ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ της ευρήτερης περιοχής μας,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ν.Α ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ 97 ΕΙΧΕ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, 25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και στην πρωτεύουσα του βορά της που θεωρώ δεύτερη πατρίδα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐξήγησέ μας τί δέν κατάλαβες διότι ὅπως τό ἔχεις θέσει μαζύ μέ τήν φράσι στ᾿ἀγγλικά δέν μπορῶ νά βγάλω νόημα.

      Γι᾿αὐτά πού εἶπε ὁ Κούλης,ΝΑΙ ἔτσι ἀκριβῶς εἶναι ὅπως τά λέει καί στήν πραγματικότητα,ὅσο ἀφορᾷ τήν Θεσσαλονίκη.Καί ΝΑΙ τό ἴδιο ἴσχύει γιά τήν Κρήτη,τά Ἰωάννινα,τόν Βόλο καί γενικῶς ὅπου ὑπῆρχαν μεγάλες ἑβραϊκές κοινότητες καί ἑπομένως ἄμεσος σχέσις μέ ἐμπόριο καί τά συναφῆ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη για αυτό, είμαι βλέπετε απο της γενιές που.... τέλος πάντων,να ναι καλά κάτι λίγα ιστολόγια όπως η Εσχάτη γραμμή π.χ που εκπροσωπεί την αγάπη για την Πατρίδα ωραία και απλά.Όπως είδα της δηλώσεις του επιλεγμένου Μητσοτακη ,η πρώτη ανάγνωση που έκανα μου φάνηκε ότι μιλούσε σαν να ειναι η Κρήτη κάτι ξέχωρο απο την Ελλάδα, όμως μάλλον έκανα λάθος, με μπέρδεψε αυτό το: όλα τα μέρη της ευρήτερης περιοχής μας και για αυτό άλλωστε...Οσον αφορα τα αγγλικά είναι απο την ταινία for a few dolllars more και λογω οτι το Aqua Caliente(χωριό στην ταινία ,κάπου στην Ισπανία έγιναν τα γυρίσματα), η αρχιτεκτονική του, μου θυμίζει ακριβώς ενα αγαπημένο χωριό προλόγισα το σχολιο με αυτα τα λογια,Σας ευχαριστω , να ειστε καλα.

      Διαγραφή
    3. Ἄν θέλῃς νά τό ἐκλαβῃς ἔτσι,δέν εἶναι λάθος. Ἀλήθεια τό λέω !

      Ἄλλως τε οἱ ὄροι : πολυ-πολιτισμικό,σταυροδρόμι λαῶν καί πολιτισμῶν,χωνευτήρι λαῶν καί συναφῆ ὅταν προσδιορίζουν συγκεκριμένους τόπους εἶναι σά νά ξεχωρίζουν καί τόν τόπο ἀπό τό ἐνιαῖο σύνολο ( μιά χώρα) ὅπου ἀνήκουν. Ἔ ; Δέν θά μποροῦσε νά εἶναι κι᾿ἔτσι ;

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
    4. Έτσι είναι,διόλου τυχαίο όταν τους όρους αυτούς τους ακούς από αυτούς.

      Διαγραφή
  3. Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΩΦ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΩΝ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ( ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ) … ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ``ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ``. ΠΟΥ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΝΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΠΕΡΙΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΘΕΙΑΣ. ΠΑΡΑΛΥΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ. ΣΑΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΕΚΛΗΘΗ `` ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ`` ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ `Η ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΩΦ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ``ΠΛΥΣΕΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ`` ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΩΦΙΣΜΟ , ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΚΑΘΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνῶ ἀπολυτως ! Ἔτσι εἶναι διότι οἱ ἐξουσιαστές,ἀπό ὑπάρξεως ἀνθρωπίνων κοινωνιῶν,ἐκεῖ βασίζονται στόν ἔλεγχο τῆς ψυχολογίας τοῦ πλήθους. Ἁπλῶς,στό πέρασμα τοῦ χρόνου,«ἀναβαθμίζουν» τίς μεθόδους τους ...

      Καλησπέρα ἀγαπητέ μου Ἀννίκερι !

      Διαγραφή
  4. Το τατανάκι το ολγάκι (με το μικροσκοπικό «ο») τα έπαιζε στα δάκτυλα αυτά... σαν τη φλογέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρουν ποιούς ἐπιλέγουν,δέν εἴπαμε ; Ἔχουν ...χαρίσματα τά ἄτομα...

      Καλησπέρα Διηνέκη !

      Διαγραφή
  5. Περι αλλων τυρβαζω11 Ιουνίου 2022 στις 6:13 μ.μ.

    Οι "συμμαχοι" μας εβραιοι, κλεβουν Ελληνικη Γη* στην Ιερουσαλημ, ποντο-ποντο, χιλιοστο-χιλιοστο και ο Ντεντε με το κιπα μουγγα στην στρουγγα.

    Διαβαζω:
    -Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ επικύρωσε την απόκτηση γης από μια υπερεθνικιστική εβραϊκή οργάνωση από την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες δικαστικού αγώνα.-

    https://dimpenews.com/2022/06/10/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%cf%81%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%81%ce%b8%cf%8c%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%bf-%cf%80/

    *Την Παλαιστινιακη γη την κλεβουν καθημερινα ενω δολοφονουν εν ψυρω τους Παλαιστινιους αλλα εγκληματιας, που μαλιστα θελουν να τον δικασουν απο τα διεθνη δικαστηρια ους ειναι ο .....Πουτιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀκριβῶς ὅπως τό γράφεις : Οι "συμμαχοι" μας εβραιοι, κλεβουν Ελληνικη Γη* στην Ιερουσαλημ, ποντο-ποντο, χιλιοστο-χιλιοστο ...

      Ποιός νά μιλήσῃ ; Ἀκόμη καί ἐκεῖ στούς Ἁγίους Τόπους,ἡ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία μοῦγκα.

      Θά μοῦ πῆς γιατί νά μιλήσουν ; Ὅ,τι ἱσχύει σέ θέμα προώθησης καί ὀφφίκια ἀπό ...ἐκείνους περνᾷ. Μέ τήν περιούσια ἔγκρισίν τους...!

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  6. Ενας Αμερικανος φιλος11 Ιουνίου 2022 στις 6:28 μ.μ.

    Βρε Π.,
    βλεποντας την φατσα του Βαλασοπουλου στην φωτογραφια με τους 5 στο ΟΠΕΝ, θυμηθηκα εκεινον τον ανεκδιηγητο Ιγνατιου ο οποιος μετα την ειρωνια κατα του Θαναση Αυγερινου και την ταπα που εφαγε απ τον ιδιο Αυγερινο στα καπακια ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ εξηφανισθει απ τις ανταποκρισεις του ΟΠΕΝ εξ ....Αμερικαζ. Που να ειναι αραγες ο ....ανθρωπος που μας ελεγε οτι αληθεια υπαρχει στον οριζοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐάν σοῦ πῶ ὅτι δέν τούς γνωρίζω θά σοῦ φανῇ περίεργο ; Ὅπως ἔχω γράψει πολλάκις,ἀπό τό 2010 δέν ἔχω οὔτε συσκευή τηλεοράσεως. Συνεπῶς,ὄχι μόνον δέν βλέπω τά βρωμερά τους μοῦτρα ἀλλά καί κυρίως ὅλη αὐτή τήν καθ᾿ὑποβολή λεγόμενη ἐνημέρωσιν εἶναι κάτι πού μοῦ ἀκούγεται σάν ...παραμύθι. Κι᾿ἀναρωτιέμαι : Ὑπάρχει κόσμος πού τούς παρακολουθεῖ; Κι᾿ὅμως ναί ! Ἡ μεγάλη πλειοψηφία.

      Καί ὅπως λέει ὁ τίτλος : Ἡ πλειοψηφία εἶναι ἐθισμένη στήν χειραγώγησιν...

      καί τό εὐχαριστιούνται !

      Καλησπέρα ἀγαπητέ !

      Διαγραφή
  7. Ενας αμερικανος φιλος12 Ιουνίου 2022 στις 6:58 π.μ.

    Κακως που δεν τους βλεπεις και δεν τους γνωριζεις.
    Απλα να τους κοβεις φατσικα ωστε οταν ερθει η ωρα της εκδικησης να τους ξερεις.
    Γιατι θα ερθει.
    Ετσι πιστευα κι εγω καποτε.
    Κλειστους, ελεγα, δεν αξιζει να χαλας την ωρα σου με δαυτους. Αλλα η λογικη αυτη καταλαβα οτι ειναι παραλληλη εκεινη το ..."απεχω και δεν ψηφιζω".

    Αυτοι λοιπον οι καλοπληρωμενοι ..."αστερες" της ΤιΒι και οι υπολοιποι ρουφιανοι τους ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ.
    Εσυ ομως, εγω και ολοι μας πρεπει να τους ξερουμε για την ωρα της εκδικησης.

    ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο φόβος είναι το θεμέλιο κάθε κυβερνητικής εξουσίας.

    Τζων Άνταμς, 1735-1826, Αμερικανός πρόεδρος [1797-1801]

    ΑπάντησηΔιαγραφή