" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Γ.Ρουπακιάς: "Εγώ ΚΚΕ ήμουν"! - Επιβεβαίωση από πρώην εργοδότη του

Μέλος του ΚΚΕ δηλώνει ο 45χρονος εργάτης Γιώργος Ρουπακιάς, που δολοφόνησε τον 34χρονο Π.Φύσσα στο Κερατσίνι!


Δηλώνει ότι η σχέση του με τον Λαϊκό Σύνδεσμο ήταν "οικονομική" (όντως υπάρχει πρόγραμμα χρηματοδότησης φτωχών και απόρων έναντι προσφοράς εργασίας στο κόμμα".

Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα της αρχικής του κατέθεσης για την δολοφονία του νεαρού ράπερ (αντιμνημονιακός "μέχρι κοκκάλου" το θύμα όπως θα δούμε και σε βίντεο με ένα τραγούδι του):
"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ... Πολιτικά εγώ ανήκω στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".
Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι περιφρουρούσε και συγκεκριμένες συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στις οποίες παρίστατο!
Αλλά και ο εργοδότης του δηλωνει ότι ο Ρουπακιάς είχε αριστερό παρελθόν και ότι στην ΧΑ πήγε για οικονομικούς λόγους!
Τί σημαίνουν όλα αυτά; Τίποτα το ιδιαίτερο. Έγινε ένα έγκλημα - από την αρχή το defencenet.gr είχε σημιεώσει ότι επρόκειτο για ποδοσφαιρική διαμάχη θύτη (Ολυμπιακός) και θύματος (Παναθηναϊκός) - χάθηκε ένας άνθρωπος και με το αίμα αυτού του ανθρώπου κάποιοι σπεκουλάρουν πολιτικά.
Αυτά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Και δυστυχώς κανείς και τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το νεκρό παιδί.





Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου