" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ἡ προδοσία τῆς Μακεδονίας ἕνα πολύ παλαιό σχέδιον...



Αυτό, το οποίο συμβαίνει στη Μακεδονία σήμερα, είναι ένα μοναδικό φαινόμενο σε ολόκληρη την ιστορία ...Στη Μακεδονία γίνεται ένας πόλεμος δια αντιπροσώπων ...Ένας πόλεμος "by proxy" ...Ο Σιωνισμός με τον δικό του ιδιόκτητο κομμουνισμό χτυπάει τον Ελληνισμό 

...Οι Εβραίοι, κρυπτόμενοι πίσω από κομμουνιστές, χτυπούν τους Έλληνες ...Οι Εβραίοι, μέσω των κομμουνιστών, διεκδικούν αυτά, τα οποία δεν θα τολμούσαν ποτέ να διεκδικήσουν ευθέως μόνοι τους ...Οι Εβραίοι, μέσω των κομμουνιστών, επιχειρούν να "τεμαχίσουν" τον Ελληνισμό σε μια "μάχη", στην οποία οι πρωταγωνιστές της δεν είναι ορατοί. 

Στην κυριολεξία, λοιπόν, στη Μακεδονία εξελίσσεται ένας πόλεμος μεταξύ τού Ελληνισμού και της Βαρβαρότητας. Για άλλη μία φορά οι Βάρβαροι της Ασίας έρχονται έξω από την "πόρτα" τής Ελλάδας, θέλοντας να την ισοπεδώσουν. Απλά αυτήν τη φορά "χτυπάνε" από τη Δύση και όχι από την Ανατολή. Όμως, οι Βάρβαροι είναι και πάλι οι ίδιοι ...Είναι και πάλι τα παιδιά τής Βαβυλώνας. Αν νικήσουν σήμερα τον Ελληνισμό, θα νικήσουν το σύνολο της ανθρωπότητας, εφόσον δεν θα υπάρχει δύναμη που να μπορεί να τους αντισταθεί.

................

Το "παιδομάζωμα" ήταν το μεγαλύτερο έγκλημα που συντελέστηκε εις βάρος τού Ελληνισμού τους τελευταίους αιώνες...Τα παιδιά τού "παιδομαζώματος" έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από τους κομμουνιστές και σήμερα επιστρέφουν, για να καταστρέψουν τη δική τους πατρίδα...Το εγκληματικό ΚΚΕ τού Εμφυλίου απήγαγε τουλάχιστον 25 χιλιάδες παιδιά από 3ων έως 14ωνετών. Αυτές οι απαγωγές ήταν απολύτως στοχευμένες. Επέλεγαν παιδιά από φτωχές δίγλωσσες Ελληνορθόδοξες Οικογένειες της Μακεδονίας.

...Αυτά τα παιδιά τα άρπαξαν από τις οικογένειές τους και τα έσυραν ως "ύαινες" του κομμουνισμού στο ανατολικό "μπλοκ". Σε αυτά τα παιδιά πρόσφεραν ένα κομμάτι σοκολάτα και ένα μαλακό στρώμα και τα "έδειξαν" τον "παράδεισο" ...Τον κομμουνιστικό "παράδεισο". Γέμισαν τα μυαλά τους με σκουπίδια και τα "έπεισαν" πως εκείνοι ήταν οι μόνοι που τα αγαπούσαν και τα προστάτευαν. Τα έπεισαν ότι η πατρίδα τους και οι οικογένειές τους τα έδιωξαν και ότι αυτοί τα περιμάζεψαν, για να μην πεθάνουν στους δρόμους. Τα καλλιέργησαν ένα μίσος απίστευτο ...Μίσος εθνικό, ιδεολογικό, ταξικό κλπ. ...Όλα τα είδη τού μίσους. Γιατί; ...Για να τα κάνουν υπάκουους Μπολσεβίκους ...Υπάκουους στα αφεντικά τους. Δεν βάδιζαν στα "τυφλά". Γνώριζαν τι έκαναν, γιατί προφανώς το είχαν ξανακάνει. Το είχε πει άλλωστε και ο ίδιος ο "πατερούλης" ο Λένιν: "Δώστε μας ένα παιδί 8 χρονών και θα γίνει Μπολσεβίκος για πάντα".

...Την ώρα δηλαδή που οι ηττημένοι Γερμανοί δικάζονταν στη Νυρεμβέργη ως εγκληματίες κατά τής ανθρωπότητας για τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως των Εβραίων, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα οι ίδιοι Γερμανοί δημιουργούσαν ακόμα χειρότερα στρατόπεδα συγκεντρώσεως για τα ανήλικα απαχθέντα Ελληνόπουλα.

...Αυτά όλα έγιναν, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των Σιωνιστών στα Βαλκάνια. Εκμεταλλεύτηκαν το απόλυτο φασιστικό σκότος τής κομμουνιστικής "χαβούζας" τού Ανατολικού Μπλοκ και ολοκλήρωσαν τα σχέδιά τους. Όλα αυτά δρομολογήθηκαν από το ΚΚΕ και από έναν δικό τους άνθρωπο ...Τον χειρότερο Έλληνα όλων των εποχών ...Ένα πραγματικό σκουπίδι τού ανθρώπινου είδους. Τόσο κακό δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος σε έναν Ελληνισμό χιλιάδων χρόνων ιστορίας. Τόλμησε το ΚΚΕ να στήσει προτομή του στον Γράμμο και δεν άντεξε στο βάθρο της ούτε μερικές ώρες ...Τόση "αγάπη" τού έχουν οι Έλληνες της περιοχής τής Μακεδονίας.

......25 χιλιάδες οικογένειες καταστράφηκαν, θρηνώντας ζωντανούς νεκρούς, για τους οποίους δεν γνώριζαν τίποτε ...25 χιλιάδες ψυχές περιφέρονταν σε μυστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης ανά την Ευρώπη ...25 χιλιάδες "πειραματόζωα", που επάνω τους δοκιμάζονταν όλη η εμπειρία και όλη η χημεία τού συστήματος επάνω στον έλεγχο των συνειδήσεων. Αυτό το άνευ προηγουμένου έγκλημα κατά του Ελληνισμού ήταν που - υπό τις εντολές των Σιωνιστών τού Βερολίνου - δρομολόγησε και διαχειρίστηκε ο εγκληματίας Κόκκαλης.


Ο Κόκκαλης ήταν από τους ελάχιστους μορφωμένους - αν όχι ο μόνος μορφωμένος - από την ηγετική ομάδα των αστοιχείωτων κομμουνιστών. Αυτός ήταν που μετά τον Εμφύλιο μεταφέρθηκε στα "κεντρικά" στην Ανατολική Γερμανία των Σιωνιστών και όχι στη σοβιετική "χωματερή" ανθρώπων, όπως ο ντενεκές Ζαχαριάδης. Ο Κόκκαλης, σε συνεργασία με τις πρώην ναζιστικές μυστικές υπηρεσίες, ήταν μόνιμα επικεφαλής τού προγράμματος, το οποίο αφορούσε τη "γενιτσαροποίηση" των Ελληνόπαιδων ...Επικεφαλής, μέχρι που ψόφησε από καρκίνο ...Ένας πραγματικός Μέγκελε, ο οποίος προφανώς δοκίμαζε όλες τις γνωστές και άγνωστες μεθόδους πάνω στον έλεγχο και τον χειρισμό των ανθρώπινων συνειδήσεων. Αυτοί, ακολουθώντας την αρχή τού Λένιν, δημιούργησαν Μπολσεβίκους από τα "θεμέλια" ...Από την παιδική ηλικία

...Όλη αυτή η εγκληματική δραστηριότητα, η οποία σαφώς αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, σχεδιάστηκε από τους Σιωνιστές και δρομολογήθηκε από το ΚΚΕ υπό την απόλυτη διεύθυνση του Κόκκαλη. Προφανώς αυτή η προσπάθεια έγινε οικογενειακή υπόθεση, γιατί, μετά τον πρόωρο θάνατό του, τον ρόλο τού πράκτορα της ΣΤΑΖΙ, ο οποίος θα "διένειμε" κατά τα σιωνιστικά σχέδια όλον αυτόν τον πληθυσμό των χαπακωμένων "γενιτσάρων", τον ανέλαβε ο γιος του ο Σωκράτης Κόκκαλης.
...Προφανώς η δουλειά αυτού του πράκτορα των Σιωνιστών ήταν να "βολέψει" στη μελλοντική "Μακεδονία" τους "γενίτσαρους" του κομμουνισμού, οι οποίοι "παράχθηκαν" στην Ανατολική Γερμανία ..."Γενίτσαροι", που, χάρη στα στελέχη τού ΚΚΕ, παρ' όλο που μεγάλωσαν στη Γερμανία, επέστρεψαν στη "Μακεδονία" βουλγαρόφωνοι. Όλοι αυτοί οι βουλγαρόφωνοι εκ Γερμανίας "Μακεδόνες" - προφανώς με τη βοήθεια όλων των κομμουνιστών τής περιοχής - τοποθετήθηκαν από τη ΣΤΑΖΙ τού Κόκκαλη στις θέσεις-"κλειδιά" τής γιουγκοσλαβικής επαρχίας και μελλοντικού κρατιδίου τής "Μακεδονίας".Τους βόλεψαν στον τραπεζικό τομέα, για να ελέγχουν στη συνέχεια και όλο το "μαύρο" χρήμα από τις παρανομίες εκείνες, οι οποίες θα διατηρούν το κομμουνιστικό παρακράτος ζωντανό ακόμα κι όταν δεν θα υπήρχε κομμουνιστικό κράτος ...Τους βόλεψαν στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, για να ελέγχουν και να παρακολουθούν τα πάντα σε ένα κράτος, το οποίο βασίζεται στον εκβιασμό ...Τους βόλεψαν στον τομέα των ΜΜΕ, προκειμένου να "διαμορφώνουν" την κοινή γνώμη τής χώρας όπως τους βολεύει και όχι όπως πραγματικά ήταν ...Τράπεζες, ΜΜΕ και η θυγατρική τού ΟΤΕ τής ΣΤΑΖΙ και της Siemens είναι το παρακράτος των Σκοπίων ...Εκεί όπου κάνει ό,τι θέλει ο Σόρος και ο Κόκκαλης ...δηλαδή η ΣΤΑΖΙ.

...Όμως, το ΚΚΕ δεν σταμάτησε εκεί. Με "κλάψα" απαίτησε και γύρισαν στην Ελλάδα όλοι οι εγκληματίες τού Εμφυλίου, τη στιγμή που το ίδιο εγκατέλειψε τα παιδιά τού "παιδομαζώματος" στους Γερμανούς "Μέγκελε" του Ανατολικού Μπλοκ ...Το ίδιο ΚΚΕ συνέχισε την προδοτική του δράση στα χρόνια που ακολούθησαν και συμμετείχε και στη "συνομωσία" τού "Πολυτεχνείου", η οποία οδήγησε στην προδοσία τής Κύπρου. Αυτό το ΚΚΕ των ανθελλήνων προδοτών πάντα ήταν στη διάθεση των Σιωνιστών, οι οποίοι από την εποχή των Μακκαβαίων οραματίζονται την καταστροφή τού Ελληνισμού και της Μακεδονίας. Αυτό το ΚΚΕ - εντελώς παράνομα - συμμετείχε στην προδοτική Οικουμενική Κυβέρνηση του Μητσοτάκη.Αυτός λοιπόν ο ατιμώρητος εγκληματίας τού Εμφυλίου Φλωράκης ήταν εκείνος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κυβερνητική εξουσία, για να εξυπηρετήσει τα σιωνιστικά αφεντικά και πραγματικούς ιδιοκτήτες τού ΚΚΕ. Μέσα στα πλαίσια της συγκυβέρνησης ήταν εκείνος, ο οποίος "κάλεσε" τον γιο τού Πέτρου Κόκκαλη να "μπει" στην οικονομία και άρα στη "Διαπλοκή" τής χώρας...


Αυτός ο διαβόητος εγκληματίας και γνωστός τεμπελχανάς τού Περισσού δρομολόγησε την "αποκατάσταση" του Κόκκαλη. Με τον πιο επίσημο τρόπο ο Γ.Γ. τού ΚΚΕ ζήτησε "βόλεμα" για τον γιο τού Πέτρου ...Να επιστρέψει στην Ελλάδα ο γιος τού μεγαλύτερου εγκληματία τού Εμφυλίου και του ΚΚΕ ...Ο επίσης πράκτορας της ΣΤΑΖΙ Σωκράτης Κόκκαλης ...Ο χαφιές από το παραπέτασμα, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες έμελλε να γίνει "μεγιστάνας" ...Ο κομμουνιστής, ο οποίος "έπαιζε" στα δάκτυλά του τον καπιταλισμό.Πού θα πάει αυτός ο πράκτορας των ξένων υπηρεσιών και συμφερόντων; ...Στο πιο νευραλγικό σημείο τής λειτουργίας τού συστήματος ...Εκεί όπου αποκτάς επαφή με την απόρρητη πληροφορία και αυτό - ως γνωστόν - είναι "χρυσάφι". Μπαίνοντας ο Κόκκαλης στον ΟΤΕ ως "προμηθευτής", μπήκε η Siemens και άρα και η ΣΤΑΖΙ στα "απόκρυφα" του ελληνικού κράτους. Από εκεί μπορούσαν να ελέγχουν τα πάντα και βέβαια τους πάντες.

...Ο Ελληνισμός είχε γίνει "λεία" των Σιωνιστών. Η Οικουμενική Κυβέρνηση παρέδωσε την οικονομία στη Διαπλοκή και το ΚΚΕ παρέδωσε το κράτος στη ΣΤΑΖΙ. Δεν υπάρχει αθλιότητα, που να μην την έκαναν στην Ελλάδα οι Γερμανοί. Αυτήν τη δυνατότητα τους την έδωσε ο πράκτορας της ΣΤΑΖΙ Κόκκαλης. Έχοντας πληροφορίες - μέσω του ΟΤΕ - είχαν κατορθώσει και είχαν "διαβρώσει" ολόκληρη την ελληνική διοίκηση. Όποιος δεν ήταν δικός τους, "καθαριζόταν" σαν αυγό. Από τον ΟΤΕ ξεκίνησε όλη η Διαφθορά και η Διαπλοκή, γιατί στην πραγματικότητα οι πράκτορες της ΣΤΑΖΙ και οι κομμουνιστές έπαιζαν μια "παρτίδα", βλέποντας τα "χαρτιά" των άλλων.Ποιος πολιτικός θα αντιδρούσε στην προδοσία που μας οδήγησε στα σημερινά Μνημόνια; ΟΛΟΙ συνδέονται με τον ΟΤΕ και άρα όλοι είναι εκβιάσιμοι από τη ΣΤΑΖΙ. ΟΛΟΙ βρίσκονται στη λίστα τού Χριστοφοράκου, η οποία αποτελεί ένα μέρος μόνον τής λίστας τής ΣΤΑΖΙ. 

...Εξαιτίας των αναγκών αυτού του ρόλου ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο. "Κρύφτηκε" στον Ολυμπιακό, για να μπορεί να κάνει χρήση τού άπειρου χρήματος που θα διαχειριζόταν, εξαιτίας τής διαφθοράς και του ξεπουλήματος. Ο Ολυμπιακός, όμως, ήταν άκρως απαραίτητος για τον Κόκκαλη ...Απαραίτητος, τόσο για την προσωπική του ασφάλεια όσο και για τον ρόλο του. Με λίγα χρήματα θα μπορούσε να "εξαγοράζει" λαϊκή συμπάθεια, ώστε να μην γίνεται στόχος κριτικής για την αδικαιολόγητη "επιτυχία" του. Με λίγα "μεροκάματα" θα μπορούσε ν' αποκτήσει και "ιδιωτικό" στρατό ανάμεσα στα χαϊβάνια τού φανατισμού. Τέλος, με λίγα χαρτζιλίκια θα μπορούσε να εξασφαλίσει και την "προπαγάνδα" των γραφικών κι αγράμματων Τσουκαλάδων, η οποία δεν είναι καθόλου ασήμαντη.

...Τα "σχέδια" των Σιωνιστών, τα οποία προέβλεπαν τη λήψη τής εξουσίας στην Ελλάδα από τους κομμουνιστές Τότε "κατασκευάστηκε" και ο Τσίπρας. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη συνέντευξη με τη "δεξιά" Παναγιωταρέα στην κρατική τηλεόραση; Από τις χιλιάδες των παιδιών των καταλήψεων εκείνης της εποχής, μία "δεξιά" δημοσιογράφος βρήκε έναν φασίστα "Κνίτη", για να εξηγήσει σε μια προσωπική συνέντευξη μεγάλης διάρκειας τις θέσεις του στο Πανελλήνιο. Όταν υπάρχει "στήσιμο" μιας κατάστασης και στο οποίο συμμετέχουν αρκετά άτομα, το καταλαβαίνεις από τη συμπεριφορά των ηλιθίων. Ο ηλίθιος θα προσπαθήσει αυτήν τη γνώση να την κάνει "πίστωση", για να την "καρπωθεί" στο μέλλον ...Να δείξει ότι είναι διορατικός κλπ.. Η ηλίθια σ' αυτήν την περίπτωση Παναγιωταρέα "προφήτευσε" ότι ο κνίτικος "παπαγάλος", που είχε απέναντί της, δεν θα γινόταν απλός πολιτικός, αλλά αρχηγός τού κόμματός του ...Μιλάμε για την "Πυθία" με το άσπρο τσουλούφι.

Ο Τσίπρας είναι στην κυριολεξία μία "κατασκευή" τής ΣΤΑΖΙ και του Κόκκαλη... Γι' αυτόν τον λόγο μιλάει για "Γενάρηδες" και "Φλεβάρηδες" με τη "φωνή" τού Παπανδρέου σαν γιδοβοσκός από τα Κιούρκα. Δεν είναι ανταγωνιστικός, ώστε να έχει κερδίσει τη θέση του μέσα από μάχες με ομοίους του. Δεν έχει στοιχειώδεις γνώσεις. Με τις γνώσεις τού εξυπνάκια τού Γυμνασίου πορεύεται στη ζωή του και γι' αυτό καταλήγει άλλες φορές στη "Λέσβο" και άλλες φορές στη "Μυτιλήνη". Μιλάμε για αστοιχείωτο άνθρωπο, που, όπως αποδείχθηκε και με την όψιμη "αγγλομάθειά" του, δεν καταλαβαίνει ούτε καν πότε αγνοεί ένα θέμα. Μιλάμε για μπετόβλακα,  

...Με την πετυχημένη μέθοδό τους "έκλεψαν" την εξουσία στην Ελλάδα. Όπως είχαν βάλει μια συμμορία Μπολσεβίκων να κυβερνά τη χαώδη Ρωσία ή μια άλλη συμμορία Ναζιστών να κυβερνά την ταραγμένη Γερμανία, έτσι έκαναν και στην Ελλάδα. Σε μια Ελλάδα, η οποία βυθιζόταν στα Μνημόνια, φώναξαν - ψευδώς - "σωσίβιο" και έκλεψαν την εξουσία. Οι άνθρωποι των τοκογλύφων - και με την άδεια αυτών - φώναξαν εναντίον τους και "έκλεψαν" την εξουσία......Αυτό, το οποίο ονειρεύονταν από την αρχή. Το δικό τους κόμμα-συμμορία θα τους παρέδιδε τη λεία που επιθυμούσαν ...Περί αυτού πρόκειται ...Το ίδιο το ΚΚΕ είναι αυτό, το οποίο σήμερα ολοκληρώνει τον σχεδιασμό τους ...Η παραφυάδα τού ΚΚΕ τού Μπεναρόγια ...Το ΚΚΕ-εσωτερικού ...Το ΚΚΕ τού Τσίπρα, του Κοντζιά, του Δραγασάκη ή του Κουβέλη. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πράκτορας μυστικών υπηρεσιών, για να καταλάβει ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία. Όλη η ηγετική ομάδα τού ΣΥΡΙΖΑ είναι "παραγωγή" τού ΚΚΕ ...Υψηλής "ποιότητας" παραγωγή, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο Δραγασάκης, ο Κοντζιάς, ο Γλέζος κλπ., ήταν μέλη τής Κεντρικής Επιτροπής τού ίδιου του ΚΚΕ ..."Παιδιά" τού χαφιέ Φλωράκη ..."Ομογάλακτοι" με την Παρήγα και τον Κουτσούμπα ...Θαυμαστές τού ίδιου Λένιν και του ίδιου Στάλιν. Καθαροί επαγγελματίες Μπολσεβίκοι, των οποίων τα πραγματικά αφεντικά δεν γνωρίζει κανένας εκτός από τους ίδιους.

Αυτό το ΚΚΕ είναι που σήμερα κυβερνά με τη "μάσκα" τού ΣΥΡΙΖΑ ...Ο πρώην "Συνασπισμός" ...Το Λενινιστικό ΚΚΕ-εσωτερικού ...Το ΚΚΕ των "επαγγελματιών επαναστατών" ...Των "επαναστατών", οι οποίοι - από τότε που υπάρχουν - πληρώνονται από τους Σιωνιστές και δρουν εις βάρος τού Ελληνισμού 

...Το ΚΚΕ τού Μπεναρόγια δημιούργησε το "Μακεδονικό" ζήτημα και αυτό σήμερα - αγνοώντας τον Ελληνισμό - παραδίδει τη Μακεδονία στα χέρια των Σιωνιστών και της ΣΤΑΖΙ. Ο κομμουνισμός για άλλη μία φορά αποδείχθηκε το καλύτερο "εργαλείο" των Σιωνιστών ...Ένα "εργαλείο", το οποίο δημιουργήθηκε από τους Σιωνιστές και κινείται από τα υπόγεια της ΣΤΑΖΙ στο Βερολίνο. Μία φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις μάς λένε οι Κινέζοι και στη προκειμένη περίπτωση μία φωτογραφία είναι χίλιοι τόμοι κειμένου: Η παράδοση της Μακεδονίας έγινε από τους κομμουνιστές σε έναν Σιωνιστή και έναν Γερμανό. Στην εποχή τού θριάμβου τού καπιταλισμού και της γενικής καταδίκης τού κομμουνισμού, τη μοίρα τής Ελλάδας την έχουν στα χέρια τους κομμουνιστές ...Κομμουνιστές είναι ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Ζάεφ, ο Ντιμιτρόφ, αλλά και η Μογκερίνι ...Σκουπίδια τού κομμουνισμού υποταγμένα στα αφεντικά τού Σιωνισμού και της ΣΤΑΖΙ.



Το όνειρο του Σιωνισμού έγινε πραγματικότητα. Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα τα σκουπίδια τού γκέτο τής Θεσσαλονίκης δεν θα φαντάζονταν ότι θα υπήρχε πιθανότητα να έχουμε αυτήν την εξέλιξη ...Η συμμορία, η οποία παρίστανε τους "ιδεολόγους" κομμουνιστές, να έφτανε στο σημείο να κυβερνά την Ελλάδα και να την υποτάσσει στα συμφέροντά τους. Ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Μακκαβαίων δεν θα έβλεπαν τους ίδιους τους Έλληνες να παραδίδουν σε έναν βρομιάρη Εβραίο την ελληνική "ψυχή" τής Μακεδονίας. Αυτήν την "ηδονή" τούς πρόσφεραν τα κομμουνιστικά σκουπίδια, που παριστάνουν τους πολιτικούς.

Η αποκάλυψη του σχεδιασμού

Η ΣΤΑΖΙ - μέσω του ΟΤΕ - "παγίδεψε" όλο το πολιτικό σκηνικό. Φυσικό είναι από εκεί και πέρα ένα "ξεπούλημα", που δρομολογούσε το ΠΑΣΟΚ, να το ολοκληρώνει η ΝΔ, και το αντίστροφο. Κανένας δεν μπορούσε να αρνηθεί την "υπογραφή" του, γιατί όλοι ήταν διεφθαρμένοι ή "πιασμένοι" από τη ΣΤΑΖΙ και τις πληροφορίες της. Είτε επειδή κάποιος τα "έπαιρνε" είτε επειδή ήταν ανώμαλος, όλοι υποτάσσονταν στις επιθυμίες τής ΣΤΑΖΙ και της Siemens. Όταν θα έφτανε η ώρα, αυτά τα χρέη θα γίνονταν ένα "μαχαίρι", το οποίο θα έμπαινε στο "λαιμό" τής Ελλάδας ...Υπομονή χρειαζόταν, για να μεγαλώσουν τα χρέη σε βαθμό τέτοιο, που να ακινητοποιήσουν την Ελλάδα εντελώς ...Μετά θα άρχιζαν οι απαιτήσεις των "σφαγέων".


Μιλάμε για μια ιστορία, η οποία θυμίζει τον "Έμπορο της Βενετίας". Οι Εβραίοι - όπως και ο Εβραίος Σάιλοκ - ήταν αυτοί, οι οποίοι θα έδιναν δάνειο με "αντιπαροχή" το "κρέας". Αυτός ήταν ο σχεδιασμός τους....

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό ἄρθρο :

  “Θερμοπύλες”... του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η Μακεδονία σήμερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου