" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

ΣΚ@ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΑΣ...!!! Η ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ...!!!


ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΖΩΗ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΛΕΞΕΙΣ, ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΘΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου γιορτάζει την 20η Ιουλίου, τη Γιορτή της Ειρήνης και της Ελευθερίας.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Derviş Eroğlu, δήλωσε ότι το πριν της Τουρκοκυπριακής Ειρηνευτικής Επιχείρησης στις 20 Ιουλίου 1974 για τους Τουρκοκυπρίους σημαίνει μαύρο σκοτάδι σε απύθμενο πηγάδι ενώ το μετά, παντοτινό φώς, μόνιμη ελευθερία και ελπίδα.


Οι επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις της 38ης επετείου της Ειρηνευτικής Επιχείρησης του 1974 στην Κύπρο, ξεκίνησαν με την τηλεοπτική ομιλία του προέδρου Eroğlu.


«Συνειδητοποιούμε ότι οι συνθήκες της τωρινής μας κατάστασης σ’ αυτά τα εδάφη, που ζούμε με το κεφάλι ψηλά, ελεύθεροι και μέσα σε ασφάλεια και που μπορούμε να κοιτάζουμε το μέλλον με ελπίδα παρά όλες τις δυσκολίες, δημιουργήθηκαν με την Ειρηνευτική Επιχείρηση που ξεκίνησε το πρωί της 20ης Ιουλίου», σημείωσε ο Τουρκοκύπριος πρόεδρος τονίζοντας ότι θεωρούν αυτή την ημερομηνία ως την πιο πολύτιμη μέρα.


Ο κ. Eroğlu σημείωσε ότι στη διαδικασία των συνομιλιών για την επίλυση του Κυπριακού, η τουρκοκυπριακή πλευρά έχει παρουσιάσει όλες τις εποικοδομητικές πρωτοβουλίες αλλά η ρωμαίικη πλευρά επιδιώκει μόνο και μόνο να καθυστερήσει, να αναβάλει και να αποκτήσει πολιτικό πλεονέκτημα ως ευρωπαϊκή προεδρία.


Ο πρόεδρος της ΤΔΒΚ έκανε και την εξής έκκληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση:


«Φερθείτε στην τουρκική πλευρά όπως φέρεστε και στους Ρωμιούς. Εκπληρώστε γρήγορα τις υποσχέσεις που μας δώσατε».




ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου