" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Βάσει του Συντάγματος: Παράνομη η συμμετοχή αλλοδαπών σε δημόσιες συναθροίσεις


Έγινε τελικώς το απόγευμα της Πέμπτης, στην Νίκαια, το συλλαλητήριο «αλληλεγγύης στους μετανάστες» (στην πραγματικότητα «απόπειρα τρομοκρατήσεως των εθνικιστών), που οργάνωσαν κόμματα και αποκόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), με την συμμετοχή κυρίως Πακιστανών και άλλων λαθρομεταναστών, αλλά και ελληνοφώνων αριστερών γραικύλων.  
Μάλιστα, κατά την διάρκεια της  συγκεντρώσεως, έλαβε τον λόγο ο (πολύ «περίεργος») πρόεδρος της κοινότητος των Πακιστανών στην Ελλάδα, ονόματι Ταβέντ Ασλάμ, ο οποίος εστράφη κατά του νομίμου ελληνικού πολιτικού κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών, που ευρίσκεται εις την βουλή των Ελλήνων, με την πολύ προσφάτως εκφρασθείσα βούληση του ελληνικού λαού. 

Εν συνεχεία, ο θρασύτατος αυτός Πακιστανός έκανε δηλώσεις στο «Βήμα», επιτιθέμενος κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια κατά της Χρυσής Αυγής: «θέλω, με αυτή την ευκαιρία να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Όταν χτυπάνε του μετανάστες που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας». 

Όμως, πόσο νόμιμη είναι η παρουσία μη Ελλήνων σε δημόσια συγκέντρωση και η εκφώνηση ομιλιών; Το Σύνταγμα της Ελλάδος, στο σχετικό άρθρο 11 «Περί Συναθροίσεων» είναι σαφές:  
«Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα». Άρα, βάσει του Συντάγματος (το οποίο οι πολιτικάντηδες έχουν μετατρέψει σε κουρελόχαρτο), η Αστυνομία όφειλε να διαλύσει την παράνομη συγκέντρωση και να συλλάβει αμέσως –τουλάχιστον- τους μη Έλληνες, τον πρόεδρο των Πακιστανών και τους αριστερούς διοργανωτάς της, «που είναι πάντα δίπλα στους Πακιστανούς»

Αυτά, για να βάζουμε κάποια πράγματα στην θέση τους…

Γ. Δημητρακόπουλος

Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Π. Φάληρο - Αθήναι


πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου