" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

"Ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία"


Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, βουλευτής Επικρατείας Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 
«Στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής, που τότε καταψήφισε και η ΝΔ, προβλεπόταν ξεκάθαρα το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.

Λίγους μήνες μετά, με το ΦΕΚ 1363/25.04.2012 η υλοποίηση του σχεδίου για παράδοση των στρατηγικής σημασίας κλάδων, όπως ο κρατικός αερολιμένας Αθηνών, η ΛΑΡΚΟ, η ΕΒΟ, ΕΥΔΑΠ, ΟΔΙΕ, η ΔΕΗ, η ΑΤΕ, το ΤΤ, οι εταιρίες ύδρευσης Αθήνας και Θεσσαλονίκης, τα ΕΛΠΕ, καθώς και τα λιμάνια μας, φέρει την υπογραφή και του ίδιου του κ. Σαμαρά.


Οι συγκυβερνώντες μάλιστα, επέλεξαν προκλητικά να περάσουν το σύνολο του χαρτοφυλακίου των δημόσιων επιχειρήσεων στο Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου, σε χρόνο δηλαδή που η Βουλή των Ελλήνων είναι κλειστή και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος των πεπραγμένων της συγκυβέρνησής τους πραγματικά αδύνατος.


Όσο και να προσπαθούν, πλέον, δεν μπορούν να κρύψουν τις προθέσεις τους. Ούτε μπορούν να αποφύγουν τις ευθύνες τους και την τιμωρία του λαού και της δικαιοσύνης.»


 Από : ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου