" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ!!!



"Για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος ζητά να παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση Ζαχόπουλου: Εύη Τσέκου, ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρυγιάννης και ο εργατολόγος Χρ. Νικολουτσόπουλος, ο εισαγγελέας Ν. Φιστόπουλος."
Και εκεί που όλα έδειχναν να υπάρχει ένα μεγάλο,πολύ μεγάλο θέμα χρηματισμού και εκβιασμών με εμπλεγμένα πρόσωπα πολλά και διάφορα,γνωστά και μη γνωστά με θέσεις όμως ,αμφότερες,καίρειες...
Έρχονται οι προτάσεις του  Εισαγγελέα κ. Φιστόπουλου να καθησυχάσουν,όχι εμάς αλλά τους ενεχομένους στην υπόθεση,οι οποίοι πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πλημμέλημα και μόνον!!! Για εμάς τους υπολοίπους που παρακολουθούσαμε ένα χρόνο πριν,ένα θέμα που κυριολεκτικά μας είχε αφήσει άναυδους, κυρίως για τα πακέτα με τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που πήγαιναν από χέρι σε χέρι και τρύπωναν σε τσέπες βαθιές για να πάνε περίπατο στο εξωτερικό και σε "εχέμυθες" τράπεζες σίγουρα δεν ισχύει ο καθησυχασμός μάλλον η ανησυχία πως για μια φορά ακόμη η δικαιοσύνη "πάει περίπατο"...!! 
Και αυτά δεν τα λέω εγώ, ούτε και από το μυαλό μου τα βγάζω,αλλά τον Δεκεμβριο του 2008, και περίπου για έναν μήνα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος  μας "βομβάρδιζε" με αποκαλύψεις που έφεραν στο φως το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!
Σκάνδαλο αλλά και ηθική αυτουργία, κατά κάποιον τρόπο σε έναν επικείμενο θάνατο, που φυσικά δεν πραγματοιήθηκε,ευτυχώς για τον άνθρωπο Ζαχόπουλο,αλλά δεν έπαυε να υφίστατο ως επικείμενος θάνατος όταν ένας άνθρωπος πηδάει από τον 3ο ή 4ο όροφο (δεν θυμάμαι και καλά) στο κενό!!!
Η τύχη τον έσωσε και προς το παρόν δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιά μεριά τελικά πήγε και σταμάτησε αυτή η "πονηρούλα"...
Στην μεριά του Ζαχόπουλου ή των υπολοίπων εμπλεκομένων;!! Έτσι έρχεται η πρόταση του Εισαγγελέα και με βγάζει από το Μέγα δίλημμα. Μα φυσικά στην μεριά των άλλων στρογγυλοκάθησε που την βγάζουν όχι απλά καθαρή, πεντακάθαρη θα έλεγα και προφανώς να μην πάνε ουδέ καν σε δίκη!!!

Και διαβάζουμε :"Ο εισαγγελέας ζητεί τέλος να αρθούν όλοι οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στους κατηγορουμένους. Τον τελικό λόγο έχει τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας που θα αποφασίσει εάν παραπεμφθούν και για ποια αδικήματα σε δίκη."
Κ. Τριανταφυλλόπουλε πού είναι όλα εκείνα τα τραγικά και φοβερά που μας λέγατε,συγγνώμη αποκαλύπτατε ήθελα να πώ. Πού είναι τα πακέτα που έφυγαν στο εξωτερικό παρέα με τον κ. Αναστασιάδη; Και που έγκειτο η ευαισθησία σας να μην είστε πλέον συνεργάτης με κάποιον που τον βαρύνουν τέτοιου μεγέθους αδικήματα; Και αν λοιπόν όλα αυτά δεν ισχύουν,έτσι δείχνει η πρόταση του κ. Εισαγγελέα, τότε θα πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από τον πρώην συνεργάτη και πρώην φίλο σας, τον κ. Αναστασιάδη αφού όπως πολύ καθαρά λέει η πρόταση του κ. Φιστόπουλου "Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο Θ. Αναστασιάδης σαφώς ενήργησε με σκοπό να προστατεύσει και όχι να βλάψει το Χρ. Ζαχόπουλο παραδίδοντας το επίμαχο DVD στο κατ' εξοχήν αρμόδιο πρόσωπο, τον κ. Ανδριανό, αφήνοντας την ευθύνη πλέον σε εκείνον."
Καταλάβατε κ. Τριανταφυλλόπουλε, ευεργέτης του κ. Ζαχόπουλου είναι ο κ. Θέμος και όχι το "κακό συναπάντημα" ...
Φαντάζομαι κ. Μάκη της "Ζούγκλας", να καταλάβατε ότι και εμείς καταλάβαμε και να ποιήσετε την νήσσαν... Εμείς απλώς για μία φορά ακόμη διαπιστώνουμε πως άν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων των μπατηροκλεφτών που πάνε για 100 ή 200 ευρώ, γνωρίζεις τι εστί "τα σίδερα της φυλακής" και οι αρχικλεφταραίοι ( που λέει και ο Λεβέντης ) μετατρέπονται σε ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ!!!
Άντε ακόμη μία φορά ...περαστικά μας!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου