" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΞ (ΜΑΡΔΟΧΑΪ) ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!


bb0da26b3c9d2d242228d0dcbca75d8e

Γράφει ο Αντίοχος

«Πρώτη φορά αριστερά» έχουμε (με ολίγη από ψεκασμένη ελαφροδεξιά…), δε θα μπορούσαν να λείψουν ο Μαρξ, ο Λένιν, ο Βελουχιώτης και άλλοι ερυθροί… αστέρες.

Έτσι, μετά την αντιπρόεδρο της βουλής, Χαραλαμπίδου, που έχει στο γραφείο της το πορτραίτο του Λένιν, κάποιον υπουργό που έχει το κάδρο του Βελουχιώτη, ευρέθη έτερος υπουργός που έχει στο γραφείο του την προτομή του… Καρόλου Μαρξ (εβραϊστί Μαρδοχάϊ).

Πρόκειται για τον… «Νέο Καραϊσκάκη» (σύμφωνα με τα «εθνικόφρονα» και… πολεμοχαρή παπαγαλάκια του…) Γιάνη (με ένα νι παρακαλώ) Βαρουφάκη.

Την σχετική ανακάλυψη την έκανε ο δημοσιογράφος του Sky News, Ed Conway, που πήρε συνέντευξη από τον «περίεργο» (και δώστε σ’ αυτό όποια ερμηνεία θέλετε…) υπουργό με την κόκκινη γραμμή στα πέτα του σακακιού του. Ο εν λόγω δημοσιογράφος δεν έχασε καιρό και ανέβασε τη φωτογραφία με την προτομή στο Twitter, με το εξής ειρωνικό σχόλιο:

«Εντοπίστηκε στο ελληνικό υπουργείο Οικονομικών, (δεν σας κάνω πλάκα)».

Τοιούτοι μας κυβερνούν, γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου!

(ΥΓ): Ἤ «κατά Ισραήλ», όπως έλεγε και ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ Χριστόδουλος των Ελλήνων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου