" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ LEVY ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ


levy_oikonomist

Γράφει ο Αντίοχος

 Όχι μόνον τον αμερικανοκομμουνιστικό ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους διαβόητους Podemos της Ισπανίας (που είναι μεγαλύτερα νούμερα από τους συριζαίους) και το Die Linke των νοσταλγών της Στάζι και του Τείχους του Αίσχους της Γερμανίας, έχει βάλει στο χέρι το γνωστών συμφερόντων Ινστιτούτο Levy.

Ημερίδα για το χρέος, λοιπόν, διοργανώνει αύριο, το Levy Economics Institute στην Αθήνα. Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν ο συριζαίοι Γ. Μηλιός και ο Σπ. Λαπατσιώρας, καθώς επίσης οι Ισπανοί ευρωβουλευτές του Podemos, Πάμπλο Ρόμπα (όνομα και πράμα…) και Λόλα (να ένα μήλο…) Εστόπ και o ευρωβουλευτής του Die Linke Χέλμουτ Σολτς (ένα υ τον χωρίζει από τον Σουλτς…). Απόψε το βράδυ, θα γίνει και… welcome dinner (όπως το λένε οι… φίλοι μας οι Αμερικάνοι) στο ξενοδοχείο Stanley. Θα παραστεί και ο mister Tsipras.

Είναι φανερό, λοιπόν, πως οι αμερικανοσιωνιστές ελέγχουν την αριστερά της Ευρώπης δια του Levy (όπως παλαιότερα οι Ροκφέλλερ ήλεγχαν τον Μαρξ και πάει λέγοντας…). Προφανώς, με τη μεσολάβηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπήκε στο κύκλωμα τον Δεκέμβρη του 2012, με την επίσκεψη του mister Tsipra στις ΗΠΑ, κατόπιν προσκλήσεως του Levy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου