" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ...!!! Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΟΥ!..

Εδώ και καιρό στους διπλωματικούς κύκλους της Κωνσταντινούπολης ήταν κοινό μυστικό.
Ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ, Charles F. Hunter, ο οποίος το παρελθόν υπηρέτησε στις πρεσβείες των ΗΠΑ στη Βαγδάτη και τη Δαμασκό, διατηρούσε... δεσμό με τον Τούρκο νεαρό Ramadan Çaysever. Μάλιστα, από ένα σημείο και μετά, ο νεαρός Τούρκος μετακόμισε στην επίσημη κατοικία του Αμερικανού διπλωμάτη, ενώ στις δεξιώσεις ο κ. Γενικός πήγαινε επισήμως με τον αραβωνιαστικό του!

Τελικώς, ο Αμερικανός διπλωμάτης ζήτησε άδεια γάμου από το αμερικανικό ΥΠΕΞ, το οποίο μετά τη σχετική έρευνα ασφάλειας του αραβωνιαστικού, έδωσε τη σχετική άδεια γάμου.
Το ζευγάρι θα δεθεί με τα δεσμά του γάμου στα τέλη του μήνα, στο Appleton του Wisconsin, ενώ το γαμήλιο τραπέζι το ζευγάρι θα το δώσει στην Κωνσταντινούπολη. 



 
Ανάμεσα στα εδιαφέροντα του αμερικανού διπλωμάτη είναι η μουσική, κυρίως acapella, η μαγειρική, η αρχιτεκτονική και η ιστορία της Τουρκίας και της Μέσης Ανατολής!

Να ζήσουν τα παιδιά!!! 


stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου