" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Η ψευδής εικόνα που στέλεχος στο ΠΟΤΑΜΙ παρουσίασε ως σκηνή από την Ρωσία που την "χορεύουν" οι αγορές! [εικόνες]

Μιλάμε φυσικά για την καθηγήτρια οικονομικών της Παντείου, η οποία εξαπάτησε τους Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου με την ακόλουθη «είδηση»: (το θεμα εδω: ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ: Και όμως, αυτη η γυναίκα ειναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο!)

«Αγία Πετρούπολη τώρα»! Ηταν το τρομοκρατικό μήνυμα, μονο που η φωτογραφία ηταν κλεμμένη απο την «φωνή της Αμερικής» και απεικόνιζε σουπερμάρκετ της Ιαπωνίας μετά τον καταστροφικό σεισμό:


Η κυρία νόμιζε πως οι χρήστες του Διαδικτύου ειναι εξαπατημένοι θεατές των «μεγάλων καναλιών», που δημιουργούν στρατιές άβουλων πολιτών και χρησιμοποιούνται ως ανθρώπινες ασπίδες της διαπλοκής.
Πλεον δεν εκπλήσσει κανέναν το οτι η εν λόγω καθηγήτρια ειναι στέλεχος συγκεκριμένου κόμματος:



Του Ποταμιού φυσικά. Εκει που βρήκαν τον φυσικό τους χώρο, ποινικοί απατεωνες διεθνούς φήμης, πολιτικοί απατεωνες, οφσοράκηδες κλπ. Αυτο καταδεικνύει το υψηλό ηθικό υπόβαθρο της Ελληνικής κοινωνίας, που απαιτεί την συνεχή εξαπάτηση της για να μπορέσουν τέτοια μορφώματα να επιβιώσουν. Εάν δεν υπήρχε η βιομηχανια του ψεύδους, δεν θα υπήρχαν και «ποτάμια»
Η καλύτερη απάντηση λοιπόν για την σωτηρία της πατρίδας, ειναι η διάδοση της Αλήθειας. Είμαστε ίσως η μοναδική κοινωνία που δεν χρειάζεται να φοβάται την Αλήθεια και αυτο ακριβως πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου