" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! «ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ;»


ΠΑΡΟΝ
Αξίζει να διαβάσει κανείς  το «ΠΑΡΟΝ», αν μη τι άλλο για το πώς «ξεσκεπάζει» τεκμηριωμένα τις σκοπιμότητες Σαμαρά, όπως έχουμε ήδη γράψει αμέσως μετά την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
 
Ο Γιάννης Ζαφείρης, που ξέρει τα υπόγεια του Μαξίμου όσο λίγοι, αποκαλύπτει το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά για εκλογές, παρά το γεγονός ότι κάνει πως «κόπτεται» για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα. Όχι μόνο δεν έχει κουνήσει το χεράκι του, αλλά «προγκάει» ως και τους ανεξάρτητους που πάνε γυρεύοντας να ψηφίσουν. Δεν σας κάνει εντύπωση πως ψήφισαν «παρών» ο Μελάς και κυρίως ο Κουράκος, προσωπικός φίλος του Σταύρου Δήμα;
 
Τι λέει, περιληπτικά, το «ΠΑΡΟΝ»; Ο Αντώνης Σαμαράς, βάσει σχεδίου –και με εμπνευστή τον Χρύσανθο Λαζαρίδη- οδηγεί εσκεμμένα σε αδιέξοδο την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς σπρώχνει, με νύχια και με δόντια, «υπογείως» σε πρόωρες κάλπες. Κι αυτό για να δώσει την «καυτή πατάτα» που ο ίδιος έβρασε, στην ίδια «χύτρα» με την Διαπλοκή, στον Αλέξη Τσίπρα. Και με την μεθόδευση και φαντασίωση της «αριστερής παρένθεσης», που θα πουλήσει στους ψηφοφόρους ύστερα από την βέβαιη ήττα του στις εκλογές, να παραμείνει ακλόνητος στην ηγεσία της «Νέας Δημοκρατίας». Πού να γυρίσει δηλαδή ο Αντώνης, πάλι στη «μοναξιά»;

Δηλαδή, όλα για την καρέκλα ο κυρ-Αντώνης, ακόμη και αν η «Νέα Δημοκρατία» καταλήξει σε «ΠΟΛΑΝ». Παλιά μου τέχνη κόσκινο κύριε Αντώνη.
 
Το κακό για τον Αντώνη Σαμαρά είναι ότι τον έχει πάρει χαμπάρι όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία «βράζει» κυριολεκτικώς με την πολιτική μικρότητα και τον πολιτικό φιλοτομαρισμό του. Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κάνουν τη σύγκριση με το πολιτικό μεγαλείο και την αρχοντιά του Κώστα Καραμανλή, που απέδειξε ότι δεν τον ένοιαζε καμιά καρέκλα μπροστά στο εθνικό συμφέρον. Και λένε για τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας: «Εκεί που κρέμαγε ο καπετάνιος τ’ άρματα κρεμάει ο γύφτος τα νταούλια. Κι εκεί που φύλαγε ο καπετάνιος το φαρί αλυσοδένει ο γύφτος την αρκούδα»!!!
 
Έρημε Σταύρο Δήμα τι σου ‘μελε να πάθεις με τον Πρόεδρό σου. Τουλάχιστον ο άλλος Αντιπρόεδρος –ναι, ο «μάγκας» Δημήτρης Αβραμόπουλος- την έκανε εγκαίρως και ασφαλώς ως Επίτροπος, κι εσύ πας να γίνεις παπαδάκι ή καντηλανάφτης στην ενορία Σαμαρά. 
 
Άραγε έχεις τα κότσια, μετά την δεύτερη εκλογή όταν θα δεις το σχέδιο Σαμαρά να αποκαλύπτεται σε όλη του τη διάσταση, να αποχωρήσεις αξιοπρεπώς και να τον αφήσεις σύξυλο και άξιο της μοίρας του; Πολύ αμφιβάλλουμε. Δυστυχώς. Φαίνεται πως το χέρι της μακαρίτισσας της Μαρίκας το νοιώθεις ακόμη πολύ βαρύ….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου