" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;


ποιος;

Γράφει ο Αντίοχος

 Ένα πολύ περίεργο δημοσίευμα εμφανίστηκε τελευταίως στη διαδικτυακή φωνή του φον Αντωνάκη, με τίτλο «Έρχεται νέα υπόθεση… τύπου Καρατζαφέρη;». Σας το μεταφέρουμε ολόκληρο, γιατί έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον:

«Η αγορά βοά ότι έρχεται νέα υπόθεση… τύπου Καρατζαφέρη. Δηλαδή η πιάτσα μιλάει για πολύ γνωστό πολιτικό ο οποίος πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι και ο ίδιος έχει φτιάξει… κουμπαρά ο οποίος σχετίζεται με εξοπλιστικά προγράμματα. Λέγεται μάλιστα ότι έχουν βρεθεί τραπεζικοί λογαριασμοί και off shore εταιρεία και είναι θέμα χρόνου να κινηθούν οι δικαστικές διαδικασίες και βεβαίως οι διαδικασίες που προβλέπονται στη Βουλή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωστή εταιρεία έχει εμβάσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σε πολιτικό που πριν χρόνια ήταν βουλευτής για να προωθήσει τα εξοπλιστικά προγράμματα που η ίδια ήθελε. Πρόκειται για μαύρο χρήμα που διακινήθηκε και τώρα έχει αποκαλυφθεί η ροή του χρήματος.

Δεν αποκλείεται πάντως αυτή η υπόθεση να ανατρέψει και τις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται στο προσκήνιο. Και μπορεί κάποιοι να λένε ότι δεν θα συγκεντρωθούν 180 βουλευτές όμως η βόμβα που πρόκειται να σκάσει ίσως και μέχρι τις γιορτές μπορεί να φέρει τα πάνω – κάτω στους σχεδιασμούς. 

Ίσως και γι’ αυτό τον τελευταίο καιρό υπάρχουν έντονες διεργασίες, αποχωρήσεις, τσακωμοί, απειλές και εκβιασμοί. Όμως, όλα εδώ πληρώνονται για κάποιους που εμφανίζονται ακραιφνείς αντιμνημονιακοί αλλά είναι από αυτούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Βέβαια ο λαδιάρης πολιτικός θα αρχίσει να φωνάζει ότι πρόκειται για συνωμοσία αλλά τον έχουν «δέσει» για τα καλά και χειροπόδαρα».

Όπως βλέπετε, δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του… νέου Καρατζαφέρη. Μάλιστα, οι σαμαροφύλακες πάνε σε κάποια φάση να… θολώσουνε τα νερά, αναφερόμενοι «σε πολιτικό που πριν χρόνια ήταν βουλευτής». Όμως, παρακάτω αυτοδιαψεύδονται, λέγοντας πως όταν θα σκάσει η «βόμβα» θα αλλάξει τους συσχετισμούς στο θέμα της εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους, άρα δεν πρόκειται για κάποιον «πρώην», αλλά για νυν και μάλιστα εκ των κορυφαίων πολιτικών παραγόντων της χώρας. Έχετε υπόψη σας ποιον εννοούν οι… ποιητές;

(ΥΓ) 1: Γιατί άραγε υπάρχει ερωτηματικό στο αν θα αποκαλυφθεί ο… λαδιάρης, αφού γράφουν πως είναι «δεμένος χειροπόδαρα»; Δηλαδή, μπορεί και να μην αποκαλυφθεί τελικά;

(ΥΓ) 2: Μη μου πείτε ότι εδώ γίνεται εκβιασμός με αντάλλαγμα τις ψήφους που λείπουν για να εκλεγεί πρόεδρος… Όχι, αυτό αποκλείεται! Δε γίνονται τέτοια πράγματα στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν!

(ΥΓ) 3: Ε ρε βρώμα και δυσωδία που θα βγει στον αφρό, μόλις έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή, και ανοίξει τα συρτάρια!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου