" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΜΑΡΑ! ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΠΡΩΥΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!

samaras-rwmanos_473_355-326x235

Γράφει ο Αντίοχος

Πυγμή στους φτωχούς Έλληνες δείχνει η ψοφοδεξιά κατοχική συγκυβέρνηση του αλήτη-προδότη-Σαμαρά (όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993), εφαρμόζοντας τα ανελέητα μέτρα που του έχουν επιβάλλει οι διεθνείς προστάτες του. Και μένει αυτός ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ασυγκίνητος στις 7.000 αυτοκτονίες απελπισμένων Ελλήνων, που τους έχει στείλει στον τάφο με την πολιτική του! Ομοίως, ασυγκίνητος μένει για τις οικογένειες εκατομμυρίων Ελλήνων που πεινάνε και κρυώνουν, πάλι εξαιτίας της πολιτικής του…

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που τον συγκινεί! Το «δράμα» του αναρχοκομμουνιστή ψευτο-απεργού πείνας Ρωμανού! Γι’ αυτό, ο τσάτσος της Μέρκελ, αύριο Δευτέρα θα συναντήσει τους (εκατομμυριούχους μεγαλοαστούς…) γονείς του Ρωμανού, για να δώσει «λύση»! Προφανώς, το αίτημα του ληστοτρομοκράτη για… άδεια απόδρασης –καθότι την πρώτη ημέρα που θα πάει στο ΤΕΙ θα φυγαδευτεί από τους «αλληλέγγυους» και μην τον είδατε το Νικολάκη- θα ικανοποιηθεί «με εντολή Σαμαρά»!  

(ΥΓ) 1: Το αίτημα για συνάντηση υπέβαλλε ο δικηγόρος των Ρωμανών, ο οποίος τυγχάνει δικηγόρος των μισών κατηγορούμενων για κόκκινη ληστοτρομοκρατία και δεν είναι μόνο δικηγόρος, αλλά και ομοϊδεάτης τους. Μ’ αυτούς συναλλάσσεται το καθεστώς του ΞΕΦΤΙΛΑ Σαμαρά, το οποίο ταυτοχρόνως κρατάει φυλακισμένους τον Αρχηγό και τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα του τρίτου κόμματος της χώρας, μη επιτρέποντάς τους να εκτελέσουν ακόμα και τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα!

(ΥΓ) 2: Μην απορείτε (οι νεώτεροι)! Έτσι ήταν πάντα η ψοφοδεξιά! Τώρα θ’ αλλάξει;

(ΥΓ) 3: Φόλα στα «εθνικόφρονα» σαμαρόσκυλα που ετοιμάζονται να οργώσουν τις ρούγες για να ζητιανέψουν ψηφαλάκια από τους εθνικιστές, «για να μην έρθουν οι κομμουνιστές». Φόλα! Γιατί, τι περισσότερο θα κάνουν οι συριζομούρηδες απ’ αυτά που κάνει ήδη ο συνοδοιπόρος των κομμουνιστών Σαμαράς; Φόλα λέμε!

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου