" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Το θράσος των γενίτσαρων ανθελλή­νων εκδοτών : ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»


el-typos-tourkka

Απροκάλυπτα πλέον το ανθελληνικό «τρίγωνο» των νταβατζήδων (ΝΕΡΙΤ, ΕΘΝΟΣ, Ελεύθερος Ρύπος), προωθεί τον εκτουρκισμό της Ελλάδος, παραδίδοντας και μαθήματα της Τουρκικής γλώσσας με σειρά από DVD της Linguaphone, που προσφέρει δώρο μαζί με βιβλίο ταχείας εκμάθησης της Τουρκικής στον ακραιφνή φιλοσαμαρικό «Ελεύθερο Τύπο» της Κυ­ριακής!

Το θράσος των γενίτσαρων ανθελλή­νων εκδοτών – χορηγών της Μνημονιακής Χούντας, έχει ξεπεράσει τα όρια του θρά­σους και της αθλιότητας, καθώς μετά την πλύση εγκεφάλου που προωθούν από τα τουρκοκάναλά τους με τα «πολιτιστικά» σή­ριαλ των «γειτόνων», βομβαρδίζοντας επί χρόνια τον Ελληνικό λαό με το τουρκικό «κάλλος», τώρα, ήρθε η ώρα να μας διδά­ξουν και την προφανώς μελλοντική κατ’ αυτούς «επίσημη» γλώσσα μας!

Το επόμενο βήμα, θα είναι άραγε η προ­σφορά ως δώρο από τις τουρκοφυλλάδες τους κάποιας τουρκικής μαντίλας για Ελληνίδες, μαζί βέβαια με την επισήμανση της χρηματικής επιδότησης (800 ευρώ) που προσφέρουν οι τούρκοι στις γυναίκες της Θράκης αν δεχτούν να την φοράνε;

Καθώς όλα πλέον μπορούμε να τα πε­ριμένουμε από αυτούς, πιθανώς θα ακο­λουθήσουν και κάποια δωρεάν μαθήματα και προσφορές για όσους Έλληνες δε­χτούν να ασπαστούν το Ισλάμ, αλλά και «φροντιστήρια» εκπαίδευσης μελλοντικών «μαχητών του Αλλάχ» στα όπλα, τα οποία ήδη (βλέπε λειόκανες καραμπίνες) προσέφεραν ως δώρο από εφημερίδα τους!

Όσον αφορά την εκμάθηση της τουρ­κικής γλώσσας, μας εγγυώνται ότι η «οικο­νομική μέθοδος» της Linguaphone που υπερήφανα μας προσφέρουν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθουμε τα τούρκικα γρήγορα και εύκολα, μελετώντας την κατ' αυτούς γλώσσα του «μέλλο­ντος» στον ελεύθερο χρόνο μας, στο σπί­τι, στο γραφείο, ακόμα και στο αυτοκίνητο!

Μας τονίζουν μάλιστα, ότι ο τρόπος αυτός, είναι ο καλύτερος για να μας βοηθήσει να μάθουμε «όλα τα βασικά και πρακτικά στοιχεία της γλώσσας που χρειάζε­στε στην καθημερινή σας ζωή…» όπως μας λένε!

Έλεος Αχρείοι. Υπάρχει άραγε κατώ­τερο επίπεδο αθλιότητας, μειοδοσίας, και προδοσίας για να κατρακυλήσετε; Δεν νομίζουμε, αν και από εσάς, όλα πλέον τα περιμένουμε.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "Εμπρός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου