" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ! ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΝΑΙ-ΝΑΙ-ΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ


 
Έφυγε το σκυλί το μαύρο,ο Τουρκαλάς,και τι έμεινε ως εντύπωση απο αυτό το διήμερο ; Η υποτακτικότητα,η δουλικότητα,η κακομοιριά και η ταπείνωση του πολιτικού κόσμου ! Πέραν της συγκυβέρνησης των δοσιλόγων-προδοτών και του υποταγμένου Τσίπρα,είδατε κανένα Κουκουέ να αντιδράσει ; Είδατε κανέναν ποταμίσιο εκπρόσωπο των τσοντοκάναλων-τουρκοκάναλων να αρθρώσει έστω και μια αράδα για το θράσος του Νταβού εφέντη ; 

Ή μήπως τάχα του "μεγάλου πατριώτη" Καρατζαφέρη,να βγάλει έστω και μια κουβέντα,έτσι για τα μάτια του κόσμου του ; ΟΧΙ !!! Πιθανώς όμως να βγεί στο δικό του τσοντοκάναλο (ανεπισήμως βεβαίως-βεβαίως) και να αρχίσει τις κορώνες περί υποταγής και δουλικότητας των πολιτικάντηδων,για να κοροϊδέψει τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του,κάποιους γέροντες πάσχοντες απο αλτσαχάϊμερ που δεν καταλαβαίνουν για ποιόν λόγο τον ακολουθούν ακόμη ! 
Όλοι εκεί,ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ στον αφέντη,στον Τουρκαλά που μας ξυπνά τις μαύρες μνήμες απο την άλωση της πόλης έως και τα 400 χρόνια της σκληρής σκλαβιάς !! 
Όλοι ; Ε,όχι και όλοι ! 

Μόνον η Χρυσή Αυγή στάθηκε και ΠΑΛΙ πιστή στις ιδέες που πιστεύει ! Μόνον η Χρυσή Αυγή έριξε στα μούτρα του βρωμότουρκου,του θρασύτατου σκυλιού,το : ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ! 
Μόνον οι Χρυσαυγίτες ! Και το πολιτικό κατεστημένο επειδή το γνώριζε πολύ καλά αυτό,φρόντισε να αστυνομεύσει ακόμα μια φορά τον Λαϊκό Σύνδεσμο.Να τους αποκλείσει με ισχυρές δυνάμεις μήπως και οι διαμαρτυρίες του κόσμου που θα μαζεύοταν,θα δυσαρεστούσαν τον αφέντη και θα του έδιναν λάθος εντύπωση.Το στόμα όμως δεν τους το έκλεισαν.Ούτε το πανό που "έφαγε" στην μάπα (στα Τουρκικά) ο Νταβού εφέντης : ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ !! 
Να γιατί έχουν μαντρώσει τη Χρυσή Αυγή στα μπουντρούμια ! Να γιατί οι υποτακτικοί νέοι Μαυροκορδάτοι και Κωλέττηδες φυλακίζουν τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ! 

Γιατί οι Έλληνες δεν πρέπει να σηκώσουν κεφάλι ! Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν καλά οτι δεν ελευθερώθηκαν ΠΟΤΕ και ούτε πρόκειται να τους αφήσουν να το κάνουν ! 

Θα γίνει όμως το δικό τους ; Θα επιτύχουν την τέλεια παράδοση της χώρας και του πλούτου της στα χέρια των αρπακτικών του πλανήτη ; Για να δούμε...

Συνέλληνες,ο αγώνας για την λευτεριά δεν έχει σταματήσει ΠΟΤΕ  ! Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ αδέρφια,και πόλεμο με εσωτερικό εχθρό το κατεστημένο εναντίον μας ! Καταλάβετέ το πρίν είναι πολύ αργά...

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους !

ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου