" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

“Ξύπνησαν μνήμες” οι παρακρατικοί που καίνε την Αθήνα με ανοχή Σαμαρά: “Βγείτε έξω θα σας κάψουμε ζωντανούς” φωνάζανε σε πολίτες!

“Ξύπνησαν μνήμες” οι παρακρατικοί που καίνε την Αθήνα με ανοχή Σαμαρά: “Βγείτε έξω θα σας κάψουμε ζωντανούς” φωνάζανε σε πολίτες!
Για ακόμη μια φορά οι γνωστοί άγνωστοι προστατευόμενοι του συστήματος καίνε το κέντρο της Αθήνας με την πλήρη κάλυψη της συγκυβέρνησης.
Φωτιές και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας από οργανωμένες ομάδες αναρχικών και αριστεριστών μετά την πορεία συμπαράστασης του καταδικασμένου ληστοτρομοκράτη των βορείων προαστίων.

Οι Σαμαροβενιζέλοι παρά τις τεράστιες καταστροφές που προξενούν οι ομοϊδεάτες του κατάδικου Ρωμανού ετοιμάζουν νομοθετική ρύθμιση σχετικά με το θέμα των σπουδών του. Το έργο είναι όμως γνωστό ο Ρωμανός ετοιμάζεται να πάρει άδεια αποφυλακίσεως με την σύμφωνη γνώμη των υπουργών του Σαμαρά ακολουθώντας τα χνάρια των κόκκινων τρομοκρατών Ξηρού και Σακκά.


Κατά την διάρκεια των επεισοδίων οι συμμορίες των αριστεριστών δε δίστασαν να κατεβάσουν τους επιβάτες από διερχόμενο λεωφορείο και το λαμπάδιασαν. Δεκάδες τα αναποδογυρισμένα και καμένα αυτοκίνητα στα στενά των Εξαρχείων. 


Οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε ένα μηχανάκι που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στην οδό Στουρνάρη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες φώναζαν στους υπαλλήλους "βγείτε έξω θα σας κάψουμε ζωντανούς" ξυπνώντας μνήμες από τον εμπρησμό της Μαρφίν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου