" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ, Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗ ΦΑΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ


Γράφει ο Αντίοχος

 Όσο πλησιάζει η μέρα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου, τόσο φουντώνουν τα σενάρια για το τι θα πράξουν οι Ιούδες. Δηλαδή, αυτοί που εξελέγησαν από αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους και τώρα θα επιχειρήσουν να δώσουν φιλί ζωής στη μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με κάποιες πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι βολευτές προσανατολίζονται να είναι απόντες από τις δυο πρώτες ψηφοφορίες και να εμφανιστούν στην τρίτη ψηφοφορία, της 29ης Δεκεμβρίου. Με τον τρόπο αυτό, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ανεβάζοντας ταυτοχρόνως και το… κασέ τους.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι Ιούδες θα παραστούν και θα ψηφίσουν «όχι» στις δύο πρώτες ψηφοφορίες (τάχα για να καταγραφεί η… διαφωνία τους με την ακολουθούμενη πολιτική) και υπέρ της… σταθερότητας στην τρίτη ψηφοφορία. Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγουν και τις κατάρες των ψηφοφόρων τους ανάμεσα στις ψηφοφορίες. Θα τις εισπράξουν… μαζεμένες τη νύχτα της 29ης.

Σε κάθε περίπτωση, τα καμώματά τους είναι… ευπρόσδεκτα, καθώς όσο πιο φαύλη είναι η συμπεριφορά τους, τόσο περισσότερο θα σιχαθεί ο κοσμάκης τη φάρα τους! Και θα ’ρθει ακόμα πιο κοντά στην Χρυσή Αυγή, καταλαβαίνοντας ότι είναι η μόνη του επιλογή!
 
 http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου