" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ Η "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ" ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ (ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ: "ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ..." ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ!

ΓΙ'  ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗ! Ολα τα ονόματα!

Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει στο πολιτικό σκηνικό η διαρροή ολόκληρης της κατάθεσης Χριστοφοράκου στον εισαγγελέα του Μονάχου λίγο μετα την φυγάδευση του απο την Ελλαδα.
Στην κατάθεση – βόμβα, ο Χριστοφοράκος αποκαλύπτει πως οι μίζες στους έλληνες πολιτικούς δινόντουσαν απ' ευθείας από… την Γερμανία!

Αυτή η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τεκμηριώνει αυτὀ που το Ολυμπία υποστηρίζει απο την πρώτη στιγμή: Η Γερμανική κυβέρνηση οχι μονον γνώριζε, αλλά και υπαγόρευε μέσω της μητρικής εταιρείας, σε ποια πολιτικά πρόσωπα θα δοθούν οι μίζες. Γι' αυτό και η Ελλάδα συνεχίζει να είναι υπόδουλη της Γερμανίας, αφού οι λαδωμένοι πολιτικοί είναι έρμαια των γερμανικών συμφερόντων.


Σε πρακτικό επιπεδο, ο Χριστοφορἀκος ομολογεί οτι τα μαύρα ταμεία δεν ειναι καθόλου μαύρα, αλλά εταιρικά της μητρικής εταιρειας!




Βάσει λοιπόν της κοινοτικής νομοθεσίας, η Ελλάδα μπορεί να απαιτήσει επιστροφή κάθε τιμήματος που έχει καταβάλλει στην Siemens αλλά επίσης να πετάξει έξω την εταιρεία από κάθε δραστηριότητα εντός ΕΕ!

Αντ' αυτου, διαχρονικά οι κυβερνήσεις με αποκορύφωμα την συγκυβέρνηση προσπαθούσαν απλώς να συγκαλύψουν το σκάνδαλο ή να τα βρουν με γελοία ποσά αποζημιώσεων!


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΕΔΩ

stoxos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου