" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ηχηρή παρέμβαση γυναίκας στην ομιλία του Τσίπρα: “Είναι γεμάτο κλέφτες εδώ μέσα!”

Ηχηρή παρέμβαση γυναίκας στην ομιλία του Τσίπρα: “Είναι γεμάτο κλέφτες εδώ μέσα!”

Πάνω στην ώρα που ο Τσίπρας έκανε την... περισπούδαστη οικονομική ανάλυσή του περί των οικονομικών δρωμένων, τεχνηέντως βαθαίνοντας αλά... Ανδρέα Παπανδρέου την φωνή του, υπήρξε μία διακοπή από μία γυναίκα, η οποία είπε το προφανές:  

Κλέφτες τα φάγανε τα λεφτά! Αμέσως μετά η εν λόγω κυρία έσπευσε να συμπληρώσει, αφήνοντας άφωνο τον Τσίπρα και τους ακροατές του ότι «και εδώ μέσα γεμάτο είναι», εννοώντας μάλλον ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γεμίσει κλέφτες.

Δείτε το βίντεο:



Ποιον ή ποιους άραγε να εννοούσε η κυρία;

  1. Σίγουρα όχι τον Σταθάκη, αφού η Βουλή των Ελλήνων τον αθώωσε για την υπόθεση εκατοντάδων εκατομμυρίων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
  2. Ούτε προφανώς την Μαρία Διακάκη, για τις τέσσερις δικογραφίες που αφορούσαν ακάλυπτες επιταγές, αφού και πάλι η Βουλή των Ελλήνων, αθώωσε την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
  3. Αδιανόητο να εννοείται ο κ. Δραγασάκης, ο οποίος ήταν στην οικουμενική που έκανε το σκάνδαλο με την Siemens, αφού το όποιο αδίκημα έχει πλέον παραγραφεί.
  4. Ούτε ο κ. Φωτόπουλος μπορεί να εννοείται, αφού παρότι έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τα δρώμενα κατά τη διάρκεια της θητείας του στο τιμόνι της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, δεν υπάρχει τελεσίδικη απόδειξη ενοχής του.
Προφανώς ειρωνευόμαστε την κατάντια και την πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ, όμως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε ποιους εννοούσε η εν λόγω κυρία, αφού όπως λέει τους ξέρει «έναν – έναν».

Οι προαναφερθείσες «αθωώσεις» των συριζαίων είχαν ως αντάλλαγμα τις αντίστοιχες «αθωώσεις» νεοδημοκρατών, όπως του Μιχελάκη.  

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί πραγματικά να καθαρίσει τον τόπο από τους κλέφτες και τα λαμόγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου