" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Η νέα υπουργός οικονομικών της Ουκρανίας είναι Αμερικανίδα και εκτελεστικός διευθυντής του επενδυτικού ταμείου ‘Horizon Capital και ο υπουργός Οικονομίας Λιθουανός από την εταιρεία επενδύσεων “East Capital» !!!

Το Verkhovna Rada ( Βουλή ) της Ουκρανίας, ενέκρινε τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, με τη συμμετοχή μιας Αμερικανίδας, ενός Γεωργιανού και ενός Λιθουανού, σύμφωνα με το βουλγαρικό ‘ΒΤΑ’ που επικαλείται το “Tass” και το “AP”.
 
Το νέο υπουργικό συμβούλιο εγκρίθηκε με τις ψήφους 288 βουλευτών ( σε σύνολο 450). Επικεφαλής είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενγιουκ και απoτελείται από 19 υπουργούς.
 
Η Αμερικανίδα πολίτης,  Natalie Jaresko , εκτελεστικός διευθυντής του επενδυτικού ταμείου ‘Horizon Capital’, αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών, υπουργός Υγείας αναλαμβάνει ο πρώην υπουργός  Υγείας και Κοινωνικής προστασίας της Γεωργίας,  Alexander Kvitashvili και υπουργός Οικονομίας ο Λιθουανός, Aivaras Abromavicius, από την εταιρεία επενδύσεων “East Capital».
 
Aivaras Abromavicius
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, εξέδωσε διάταγμα δίνοντας την ουκρανική υπηκοότητα στους τρείς αλλοδαπούς υπουργούς.  Αμέσως μετά την ψηφοφορία στο κοινοβούλιο, το νέο υπουργικό συμβούλιο ορκίσθηκε.
 
«Είμαστε έτοιμοι να προβούμε στις πιο ριζοσπαστικές και δύσκολες μεταρρυθμίσεις σε αυτήν τη χώρα και η αποστολή αυτή θα ολοκληρωθεί», είπε ο Γιάτσενγιουκ σε ομιλία του πριν από την ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο.
 
 
 Σημ. Ελλάς Αιώνιον : Νομίζω πως αυτό το επίθετο Abromavicius είναι εβραϊκό... Άλλωστε ο χώρος εργασίας από τον οποίο προέρχονται τόσο ο Abromavicius όσο και η Jaresko (
Horizon Capital και
East Capital ) τί άλλο μπορούν να είναι παρά εβραϊκοί οικονομικοί φορείς ( διαχειριστές επενδύσεων) !
Κοιτάξτε βιογραφικό της Natalie Jaresko !
Ο δε  Abromavicius ούτε 38 ετών ακόμη και σκαρφάλωσε στα ανώτατα σκαλιά της πολιτικής ! Μωρέ μπράβο οι Ουκρανοναζί ! Μια χαρά έβαλαν στην χώρα τους από ΔΝΤ και ΗΠΑ έως και τους εβραιοσιωνιστές καπιτάλες...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου