" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

“Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΑΛΟΓΑΤΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ”-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤH ZΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MAKELEIO.GR- “ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ”-ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΒΕΙ ΦΩΤΙΕΣ(ΒΙΝΤΕΟ)

koytzamani-athanasiou1

Μια εξαιρετικά περίεργη καταγγελία-από την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να κρατήσουμε αποστάσεις αλλά να μην την λογοκρίνουμε αφού είναι επώνυμη και έγινε σε ζωντανή εκπομπή-έκανε αναγνώστης του makeleio.gr στην εκπομπή της Παρασκευής.

Πρόκειται για τον κ.Διονύση Αναγνωστόπουλο από την Φλόριδα των ΗΠΑ. Ο συγκεκριμένος κύριος που δηλώνει επιχειρηματίας με “άκρες” στο δικαστικό και στο δικηγορικό σώμα και ανηψιός του “Τόλια, παλιού αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου”(έτσι δήλωσε), αποκάλεσε τον σημερινό υπουργό της Δικαιοσύνης “Μπάμπη Αλογατάκια”, παίκτη του Ιπποδρόμου στον οποίο πήγαινε κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή και γέλαγε ο κόσμος μαζί του”. 

Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ρωτήστε τον Ψωμιάδη να σας πει”.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου