" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΝΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΑΪΚΑΛΗ

xaikalis
Γράφει ο Αντίοχος

 Λίγα λόγια και καλά για την υπόθεση Χαϊκάλη:

1ον) Εάν μέχρι χθες υπήρχε μια μικρή πιθανότητα οι Σαμαροβενιζέλοι να φέρουν τα πάνω-κάτω στην τρίτη ψηφοφορία και να βγάλουν πρόεδρο, τώρα, με το κλίμα που δημιουργείται, δεν υπάρχει καμία! Ο κύβος ερρίφθη, εκλογές στις 25 Ιανουαρίου!

2ον) Με δεδομένη τη μανία του Σαμαρά για εξουσία, εδώ και μήνες γράφω ότι αν μέχρι τις διαδικασίες εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους, οι Έλληνες σιχαίνονταν τους πολιτικάντηδες μία φορά, μ’ αυτά που θα δουν και θ’ ακούσουν τώρα θα τους σιχαθούν… εκατόν μία! Αυτό συμβαίνει και είναι πολύ καλό, γιατί ανοίγει τα μάτια του κοσμάκη!

3ον) Αποκαλύφθηκε ότι ο διαβόητος «Παναθηναϊκάκιας» είχε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης στα χέρια του από τις 6 Δεκεμβρίου, κι έκανε τον ψόφιο κοριό! Το λιγότερο που πρέπει να κάνει, είναι να παραιτηθεί αμέσως, να ζητήσει συγνώμη από τα θύματά του και μετά να πάει σ’ ένα μοναστήρι να καλογερέψει, μήπως κάποια στιγμή τον συγχωρέσει ο Θεός! Δε λέω τι πρέπει να κάνει το κράτος για την περίπτωσή του, για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά…

4ον) Όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται σήμερα με την αποκάλυψη Χαϊκάλη. Και πολύ καλά κάνουν. Αλλά, τα ίδια ΜΜΕ έκαναν γαργάρα προ ημερών «την αποκάλυψη των αποκαλύψεων» που έκανε στη βουλή ο Η. Κασιδιάρης, με αναμφίβολα αποδεικτικά στοιχεία κατά του ίδιου του «πρωθυπουργού» της χώρας, που σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα του κόσμου θα προκαλούσαν πολιτικό σεισμό και αυθημερόν πτώση της κυβέρνησης!

5ον) Η Εισαγγελία Εφετών δέχθηκε την καταγραφή που έκανε ο Χαϊκάλης (με κάμερα-ρολόι) ως αποδεικτικό υλικό της καταγγελίας. Και πολύ καλά έκανε. Αλλά, την ίδια στιγμή –κι εδώ είναι να τρελαίνετε κανείς!- άσκησε ποινική δίωξη κατά του Η. Κασιδιάρη, για την καταγραφή της συνομιλίας με τον Μπαλτάκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου