" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΙΔΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ,ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΝΕΟ ΛΙΜΕΡΙ, ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ !!!


Με αμήχανα χαμόγελα αντιμετώπισαν οι παρευρισκόμενοι στην ομιλία του Τσίπρα στο Ηράκλειο, μια κυρία που τον διέκοψε, καταγγέλλοντας τα εξής:
«Από τους φτωχούς τα πήρανε, οι κλέφτες τα φάγανε και τα τρώνε μέχρι τώρα και εδώ μέσα γεμάτο είναι. Έναν-έναν τους ξέρω».


Και πώς να μην φρικάρει η γυναίκα και να μην τους ρίξει στην μούρη το ξεμπρόστιασμα ! Κατατρόμαξε σαν είδε μαζεμένους τόσους πολλούς κλεφταράδες που έως και εχθές διαλαλούσαν την πραμάτεια τους με σημαία το ΠΑΣΟΚ και αίφνης έχουν μετατραπεί σε ένθερμους υποστηρικτές του συριζα ! Από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει …

Σοφία Σακοράφα και Παναγιώτης  Κουρουπλής γνωστοί και μη εξαιρετέοι πασοκόφαρες όπως και ο  …εργατολόγος  Αλέξης Μητρόπουλος.

Πάρε ακόμη : 

Νίκος Κοτζιάς, καθηγητής Πολιτικών Θεωριών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει συνεργάτης του Θεόδωρου Πάγκαλου και στη συνέχεια του Γιώργου Παπανδρέου,
ο Αντώνης Κοτσακάς, πρώην υφυπουργός Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου, στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου πέρασε αθόρυβα πριν τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα είχε αποχωρήσει το 2011 από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Ανέλαβε παρασκηνιακά την οργανωτική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ( εκλογές 2012) , κάτι τέτοιο δεν έγινε, διότι εν τω μεταξύ ξέσπασε το σκάνδαλο του Τσοχατζόπουλου και η Κουμουνδούρου φοβήθηκε τον αρνητικό αντίκτυπο.

Από το περιβάλλον του Τσοχατζόπουλου προέρχεται και άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Ραφτόπουλος, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της ΓΣΕΕ από το 1983 έως το 1989.


Κι’ άλλος εργατοπατέρας που σκιζόταν για το πασοκ ο πολύς Νίκος Φωτόπουλος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. 

Η Λούκα Κατσέλη, Γεράσιμος Αρσένης πήραν και πρώτη θέση πίστα στο συνέδριο του συριζα, δίπλα –δίπλα με τον Alexis

Ο Μανόλης Γλέζος, ο άλλος πολύς κομμουνιστής, θυμάστε ότι το 1981 εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, το 1984 ευρωβουλευτής, πάλι με το ΠΑΣΟΚ, και το 1985 εξελέγη βουλευτής και πάλι με το ΠΑΣΟΚ; Έ, αυτός ο «αριστερός ήρωας» και καλοβολεμένος με το ΠΑΣΟΚ από το 1981, σήμερα στρογγυλοκάθεται στα έδρανα της ευρωβουλής, όχι με το πασοκ, αλλά με το συριζα ! Μην χάσουμε και τις συνήθειες μας επειδή το πασοκ δεν είναι στην εξουσία…

Άλλοι :
Ελευθεριάδης Αντώνιος πολιτικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚΖερβάκη Μαρία μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Θέμης Τζήμας μέλος εθνικού συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Ρέντζου Πετρούλα εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Σκουλάς Μανώλης στέλεχος της ΠΑΣΠ, Στεφάνου Νίκος εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Τσουκαλάς Κώστας εθνικό συμβούλιο νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Αν και δεν εμφανίζεται επίσημα στο ΣΥΡΙΖΑ ο Ευάγγελος Χωραφάς, πρώην στενός συνεργάτης και σύμβουλος ( ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ) του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι από τους τακτικότερους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα.

 Μια ακόμη συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου η νυν Περιφερειάρχης Αττικής Δούρου. 

Διαβάστε : 

Η κυρία Ρένα Δούρου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι δεν ήξερε ούτε ξέρει τον προφυλακισμένο Ακη Τσοχατζόπουλο. Μια ακόμη όμως σατανική σύμπτωση αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Δημοκρατία». Αν δεν είναι σατανική σύμπτωση και συνωνυμία, η υπ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εντοπίστηκε «αγκαλιά» με την κόρη του κ. Τσοχατζόπουλου Αρετή (που και αυτή είναι προφυλακισμένη) σε ΦΕΚ για τη διοργάνωση αθλητικού συνεδρίου επί υπουργίας ενός ακόμη… παπανδρεϊκού που είχε προσχωρήσει στον Ακη, του Γιώργου Λιάνη.

από εδώ

Η επαφή της Ρένας Δούρου με το σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν περιοριζόταν στην «τυχαία», όπως θέλει να την περιγράψει, συνεργασία της με το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων επί των ημερών του Ακη Τσοχατζόπουλου στο Πεντάγωνο, αλλά φαίνεται ότι είχε διευρυνθεί και σε άλλα υπουργεία, όπως αυτό του υπουργείου Πολιτισμού.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει μέσα από ένα Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως με αριθμό 1600 και ημερομηνία 21 Ιανουαρίου 2003, όπου στην απόφαση για τη «Συγκρότηση εκτελεστικής – οργανωτικής επιτροπής ΝΠΙΔ για προετοιμασία και υλοποίηση του Συνεδρίου “Αθλητισμός και Γυναίκα”» το όνομα της Ρένας Δούρου φιγουράρει σε περίοπτη θέση με αυτό της Αρετής Τσοχατζοπούλου, της Σοφίας Σακοράφα και της Μαρίνας Λαλιώτη, συζύγου του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.(stoxos)
Έχει και συνέχεια ...

Αγραφιώτης Γιώργος. Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου.
Σταθάς Ιωάννης. Πρώην στέλεχος ΠΑΣΚΕ, Πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς.
Βαμβακάς. Πρώην στέλεχος ΠΑΣΚΕ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Θυρωρών
Τσουκαλάς Δημήτρης. Πρώην Πρόεδρος της ΟΤΟΕ με την ΠΑΣΚΕ


Θέμης Μπαλασόπουλος  Μπήκε από το παράθυρο ως κολλητός του Δημάρχου Γλυφάδας το 1984 του Σπονδυλίδη. Μπήκε ως εργάτης καθαριότητας. Μεταπήδησε αυτομάτως ως υπεύθυνος του περιοδικού του Δήμου Γλυφάδος. Αναρριχήθηκε ως ΠΑΣΚΕ, βαθύ παλιό ΠΑΣΟΚ, σε όλα τα κλιμάκια. Το 2001, με την αποχώρηση του έως τότε προέδρου Νώντα Λαμπρακάκη από την ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο κ. Μπαλασόπουλος ήταν ο εκλεκτός της ΠΑΣΚΕ, άρα και ο επόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας. ( Ο υπαρχηγός του κ. Μπαλασόπουλου ονομάζεται Γιάννης Τσούνης και είναι αναπληρωτής γραμματέας της ΠΟΕ -ΟΤΑ. Ο κ. Τσούνης, πτυχιούχος γυμναστής γαμπρός του πρώην πράσινου δημάρχου Αιγάλεω Πάνου Σπηλιόπουλου, ο οποίος τον προσέλαβε το 1997 στο Σύνδεσμο των Δήμων της Δυτικής Αττικής. Αυτός στη συνέχεια φρόντισε για την πρόσληψη της κόρης και του δικού του γαμπρού.)


Και για να κλείσουμε ένα θέμα που φυσικά είναι ατελείωτο ( βλέπετε οι κλέφτες, τα τρωκτικά και τα λαμόγια πάντα βρίσκουν τους τρόπους να είναι στις εξουσιαστικές καρέκλες) θα παραθέσουμε τα λόγια του δικού τους, του πασόκα Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου το καλοκαίρι του 2012 : 

Αυτοί που έφυγαν απ’ το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στον Σύριζα δεν ήταν ό,τι καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ. Μιλάω για τα στελέχη. Αυτοί ήταν σε όλες τις συντεχνίες, δεν άφησαν τίποτα να προχωρήσει!
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ (στη ΝΕΤ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου