" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ makeleio.gr: “ΕΝΤΟΛΕΣ” ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

“ΕΝΤΟΛΕΣ” ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ Ν.ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: “ΣΤΡΙΜΩΞΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ. ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ”-ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ” ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ. ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!”- “ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ” ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ)

xatzinik-marinakis1

Πρωτοφανείς κυριολεκτικά διαλόγους που έρχονται μέσα από τη δικογραφία του εισαγγελικού λειτουργού,  αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για τα στημένα παιχνίδια, παρουσιάζει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 

Oι διάλογοι προκύπτουν από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατεγράφησαν από τον υπερκοριό και πια αποτελούν ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ το οποίο συνηθίζει να διαβάζει ο δημοσιογράφος Θωμαίδης στις εκπομπές του. Μόνον που παρέλειψε μερικά αποσπάσματα γιατί πιθανόν να τα…ξέχασε! 
 
Να σημειωθεί ότι οι διάλογοι που παρουσιάζουμε έχουν “μουσειακό” χαρακτήρα αφού δεν σχετίζονται με τα στημένα παιχνίδια αλλά παραπληρωματικά προσέγισαν στους κύκλους της διαφθορας από σπόντα.  
Μέσα όμως από αυτούς, διαπιστώνονται πολλά. Και πρώτα απ’ολα πως έχει στηθεί και δουλεύει το παρασκήνιο, πως γίνονται τα πολιτικά παζάρια, πως γίνονται οι διαλεκτικές “συναλλαγές” και από ποιον λαμβάνουν εντολές δημοσιογράφοι για να “πιέζουν” και να “προειδοποιούν” τους πολιτικούς για να κάνουν το “σωστό” και όχι του κεφαλιού τους.

Πρόκειται για την περιβόητη προκαταρκτική εξέταση για τα “στημένα παιχνίδια”,  στο πλαίσιο της εισαγγελικής πρότασης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το οποίο άναψε το πράςινο φως έπειτα από σχετική πρόταση του εισαγγελέα, για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου εμπλεκομένων στην υπό διερεύνηση υπόθεση, ώστε να εξακριβωθούν οι κατηγορίες που αναζητά ο εισαγγελέας.  

Με το βούλευμά τους (υπ’ αριθμ. 1921/2014) τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών επιτρέπουν στον κ. Κορέα να αξιοποιήσει κάθε επιβαρυντικό στοιχείο για «τη διακρίβωση της συνολικής εγκληματικής συμπεριφοράς των εμπλεκόμενων».

Στις συνομιλίες, συνομιλούν ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου και ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σας παρουσιάζουμε αυτούσιες τις συνομιλίες και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Πρόκειται για συζητήσεις που έγιναν παραμονές εκλογών του 2012 και αφορούν το πως θα “πείσει” και πως θα “προειδοποιήσει” ο δημοσιογράφος την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη να σταματήσει να ζητάει πολλά από τον Αντώνη Σαμαρά και να προσχωρήσει στη ΝΔ. Και βέβαια πως ο μεγαλοδημοσιογράφος θα το πετύχει για λογαριασμό του επιχειρηματία αλλά και για το καλό του τόπου. Πάντα για το καλό του τόπου.

Όταν η δουλειά πετυχαίνει και με την παρέμβαση του Κώστα Μπακογιάννη, όλοι αισθάνονται..ανακουφισμένοι.

 “The deal is done”, λέει ο επιχειρηματίας.

 “ΩΡΑΙΑ!” αναφωνίζει ο δημοσιογράφος.

Όμορφος κόσμος ...ηθικός, αγγελικά πλασμένος, λέμε εμείς…

ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ
ntokoumento1

 ntokoumento2

ntokoumento3

 makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου