" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ-ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ – Ο «ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ» ΤΟ’ ΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΤΙ-ΜΟΥΧΑΜΕΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ «ΜΕΣΑ»!


ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-1-455x340

Γράφει ο Αντίοχος

 Τελικά, δε θα παραιτηθεί από την αρχηγία του ΛάΟΣ –όπως σαφώς δήλωσε την πρώτη μέρα της… καταιγίδας, ο μπάρμπα-Γιώργης Καρατζαφέρης. Αλλιώς εννοούσε –λέει τώρα- την «απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος». Ιδού η δήλωσή του, στον για πολλά χρόνια διαφημιστή του Γ. Παπαδάκη (αυτόν που φοράει μουστάκι…):

«Δεν υποχωρώ, δεν υποτάσσομαι, δεν συμβιβάζομαι. Το όλο θέμα είναι προσωπική μου υπόθεση και δεν αφορά το κόμμα. Αυτό εννοούσα με τη φράση μου στην ανακοίνωση που αφορά την “απρόσκοπτη λειτουργία του κόμματος”. Τέλος, τονίζω και κάνω σαφές ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψω την ηγεσία του κόμματος».

Νέα… κωλοτούμπα από τον… μετρ του είδους; Όχι, εδώ συμβαίνει κάτι άλλο. 

Ο μπάρμπα-Γιώργης, θέλοντας προφανώς να διαπραγματευθεί το κουκούλωμα της υπόθεσης του μαύρου χρήματος με τον Σαμαρά, προσφέρθηκε να «παραιτηθεί» από την αρχηγία του ΛάΟΣ και να εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο, παραδίδοντας τη σφραγίδα του ΛάΟΣ σε κάποιον αχυράνθρωπο, σαν τον πρώην πρέσβη Γεωργίου ή τον Αϊβαλιώτη, για να ανακοινώσουν προεκλογικά ότι διαλύουν το «κόμμα» και προσχωρούν στη νουδούλα ή στο κόμμα Καμμένου (αν ήταν αυτή η επιθυμία του Σαμαρά…)

Τώρα ο μπάρμπα-Γιώργης τα γύρισε, γιατί προφανώς δεν υπήρχε καμία διάθεση συμβιβασμού από τον φον Αντωνάκη, που –όπως φαίνεται- έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να τον κλείσει φυλακή (γιατί πρώτος αυτός αποκάλυψε το 2011, ότι είναι «Τρελαντώνης»…).

Οπότε, την έχει πολύ άσχημα ο… φίλος μας ο Καρατζαφέρης και δεν αποκλείεται να κάνει Πρωτοχρονιά με το φίλο του τον Άκη στον Κορυδαλλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου