" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Οἱ ἐγκεκριμένοι ἀπὸ τὸ …λόμπυ τῶν ἱμπεριαλιστῶν …«ἐπαναστᾶτες» τοῦ ΣΥΡΙΖΑ!!!

Διαβάζουμε κάποια πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να διαβάζουν οι ψηφοφόροι του …«επαναστατικού» ΣΥΡΙΖΑ.

Εγκεκριμένος ο «αριστερός» Τσίπρας κι από το «Αμερικανικό» Λόμπι των Ιμπεριαλιστών. Ήσυχοι οι τοκογλύφοι για το Τραπεζικό Σύστημα κατά την …«επανάσταση» του ΣΥΡΙΖΑ.  
Το Λόμπυ είναι χαρούμενο που δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ Ρωσσική επιρροή στα κανάλια και στο τραπεζικό σύστημα, γι’αυτό άλλωστε οι «επαναστάτες κι αντισυστημικοί» του ΣΥΡΙΖΑ προβάλλονται μετά μανίας ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ από τα ΜΜΕ των εφοπλιστών.

Μετά τις εκκαθαρίσεις της 17ΝΟΕΜΒΡΗ-ΜΟΣΑΝΤ  όλα τα ΜΜΕ, αλλά και οι περισσότεροι εφοπλιστές, υπηρετούν πλέον το Λόμπυ.



Αυτό που αξίζει να προσέξουμε είναι ότι πριν από μερικές δεκαετίες οι Δεξιοί ήταν οι αντιπρόσωποι των Σιωνιστών και των συμφερόντων τους στην περιοχή, ενώ πλέον την αντιπροσωπεία έχουν αναλάβει οι Αριστεροί..
 
Το χρήμα και τα συμφέροντα των ξένων αποφασίζουν ΠΟΙΟΙ θα μας κυβερνήσουν και ποιες πολιτικές θα ακολουθήσουν.
Στις ημέρες μας οι …εθνικιστές είναι φτωχοί και πηγαίνουν φυλακή ενώ οι κομμουνιστές βρίσκονται σε κορυφαίες θέσεις, είναι εκατομμυριούχοι και μένουν στα Βόρεια Προάστια.

 Οἱ ἐγκεκριμένοι ἀπὸ τὸ ...λόμπυ τῶν ἱμπεριαλιστῶν ...«ἐπαναστᾶτες» τοῦ ΣΥΡΙΖΑ!!!
«Ο κ. Νίκος Παππάς και η κυρία Λούκα Κατσέλη έδωσαν πρόσφατα διαβεβαιώσεις σε τραπεζίτες της Alpha Bank και της Eurobank ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο τραπεζικό σύστημα σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως κάποια τραπεζικά στελέχη αλλά και μεγαλοδημοσιογράφοι μνημονιακών συγκροτημάτων έχουν ξεθαρρέψει και στήνονται τα βράδια στον «Παπαγάλο», που έχει γίνει το στέκι των μεγαλοπαραγόντων της Κουμουνδούρου.»
Σίγμα

Ἀναδημοσίευσις ἀπό : Φιλονόη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου