" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΑΨΑ ΑΝΕΓΝΩΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΠΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ!


grapsas

Γράφει ο Αντίοχος

 Έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους ο κοτερόβιος προεδροπάνος, που βλέπει να χάνει το έδαφος από τα πόδια του και τη μεγίστη ευκαιρία να γίνει υπουργός Εθνικής Αμύνης (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων…) στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, σοφίζεται διάφορα κόλπα, για να δείξει ότι το (πεθαμένο κι άταφο…) κόμμα του έχει… πέραση. Όπως έκανε με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Γράψα, στο πολυδιαφημισμένο απ’ όλα τα ΜΜΕ των ολιγαρχών συνέδριό του. Προφανώς, ο προεδροπάνος κάλεσε τον στρατηγό Γράψα στο συνέδριό του, αυτός τον… έγραψε κανονικά και τότε ο προεδροπάνος θρασύτατα διάβασε ανύπαρκτο μήνυμά του στρατηγού, πιστεύοντας ότι δε θα τολμούσε να τον διαψεύσει. Αλλά για κακή του τύχη, τον διέψευσε! Ιδού το δήθεν μήνυμα που διάβασε ο προεδροπάνος:

»Χαιρετίζω το συνέδριό σας. Σας καλώ να περιφρουρήσετε το αντιμνημονιακό πατριωτικό ορθόδοξο ρεύμα.
Δημιουργήστε επιτροπές υπεράσπισης εθνικής ανεξαρτησίας, εθνικής κυριαρχίας.
Η κατάσταση αλλά και η οξύτητα των εθνικών προβλημάτων επιβάλουν άμεσα να κατακτήσουμε την ενότητα των Ελλήνων, το γρηγορότερο δυνατό.
Υψώστε τον πανελληνισμό απέναντι στην μοχθηρή παγκοσμιοποίηση.
Περιφρουρήστε τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας μας, αναζητήστε τα δίκαια του Ελληνισμού. Αποδείξτε εμπράκτως ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!”

Ιδού και η διάψευση του στρατηγού Γράψα:

Δεν έχω στείλει καμία επιστολή! Σε δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες οι οποίες έγιναν με πρωτοβουλία ανθρώπων των ΑΝΕΛ έκανα σαφές ότι δεν επιθυμώ να εμπλακώ. Δεν γνωρίζω πως, ποιοι και γιατί διάβασαν στο συνέδριο των ΑΝΕΛ μια επιστολή που δήθεν εγώ έστειλα”.

Τον παραδίδουμε στη χλεύη σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου