" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ» ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗ; ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ «ΟΥΤΣΕΚΑΣ»;

ALB

Μετά από έναν καταιγισμό δημοσιευμάτων για το μακελειό στο Μικρολίμανο και τις διθυραμβικές ειδήσεις για την σύλληψη του Αλβανού μακελλάρη (με τετραήμερη καθυστέρηση…), έπεσε πλήρης σιγήΠερίεργη, ύποπτη σιγή, σαν κάποιος να έδωσε το σύνθημα και να είπε «στοπ, ως εδώ, γιατί παραπέρα δε μας συμφέρει»!

Όμως, από τα στοιχεία που υπάρχουν στο προφίλ του Αλβανού κακοποιού στο Facebook, προκύπτει ότι δεν ήταν μόνο κακοποιός αλλά και φανατικός «μεγαλοαλβανός» ανθέλληνας!

Ο κακοποιός, λοιπόν, διατηρεί προσωπική σελίδα στο Facebook με το όνομα Berti Bako κι έχει στο προφίλ του φωτογραφίες με χασισόδεντρα (σήμα κατατεθέν), σημαίες της Αλβανίας και συνδέσμους με σωβινιστικές-ανθελληνικές παραστρατιωτικές (ουτσεκάδικες) συμμορίες, όπως το «Fuck Greece… Bashkohuni Shqipetar».

Τα στοιχεία αυτά αλλάζουν και τα μέχρι στιγμής δεδομένα της υπόθεσης. Ότι δηλαδή ο μακελλάρης ήταν μεθυσμένος (όπως υποστηρίζει ο ίδιος), ότι με κάποιον τσακώθηκε μέσα στο μαγαζί πριν το γαζώσει, κ.τ.λ. Μήπως, λοιπόν, υπάρχει εδώ ένα καραμπινάτο ρατσιστικό έγκλημα κι αυτό είναι που δε θέλουν να μάθουμε οι «ενημερωτές» μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου