" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

"Eταιρεία δολοφόνων ΝΔ": Ο πρώην βουλευτής του κόμματος Ε.Παπανικολάου επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης

 ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ
 
Ο Ευάγγελος Παπανικολάου, ετών 80, πρώην βουλευτής Αργους με τη ΝΔ (τη δεκαετία του'80) φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της εταιρείας δολοφόνων. Στο «μικροσκόπιο» των αρμόδιων ανακριτικών αρχών βρίσκεται η δράση πολυμελούς σπείρας η οποία χαρακτηρίζεται από τις αρχές ως νέα «εταιρεία δολοφόνων»
 
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ που φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της νέας εταιρείας δολοφόνων που εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ., μιας σπείρας που πλησίαζε μοναχικούς εύπορους πολίτες και τους αποσπούσε τις περιουσίες, αυτή τη στιγμή αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.
 
Κάτι που κάνει και το πρώην κόμμα του αφού αποσπά τις περιουσίες των πολιτών με λητρικούς φόρους, και σπρώχνει χιλιάδες Ελλήνων στην αυτοκτονία, με την ασκούμενη οικονομική πολιτική.
 
Φυσικά τίθεται και το ερώτημα της συλλογικής ευθύνης, αφού παρόμοιες επιχειρηματολογίες χρησιμοποιήθηκαν εναντίον άλλου πολιτικού κόμματος, και συγκεκριμένα τον Λαϊκό Σύνδεσμο. H NΔ δεν φέρει ευθύνη κατά την ίδια λογική για την επιλογή του συγκεκριμένου προσώπου επί σειρά ετών, να την εκπροσωπέι στην Βουλή;
 
Ωστόσο, αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές. Ο κ. Παπανικολάου είχε καταδικαστεί για απάτες το 2013. Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος είχε επικυρώσει τότε εφετειακή απόφαση με την οποία καταδικάστηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ σε κάθειρξη πέντε ετών για απάτη κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια καθώς εισέπραττε μεγάλα χρηματικά ποσά από γονείς για δήθεν διορισμούς των παιδιών τους στο Δημόσιο, σε τράπεζες και αλλού.

Στην υπόθεση, εκτός από τον πρώην βουλευτή της ΝΔ φέρονται να εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμη εννέα πρόσωπα, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν και άλλοι.

Ηδη έχει ασκηθεί σε βάρος τους ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δοθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα εντολή για την έκδοση δέκα ενταλμάτων σύλληψης.

Η σπείρα δρούσε οργανωμένα τα τελευταία 4 με 5 χρόνια, ακολουθώντας ένα μελετημένο σχέδιο. Αρχικά,  πλησίαζαν και γνώριζαν μοναχικούς ανθρώπους οι οποίοι ήταν εύποροι. Στη συνέχεια κατάρτιζαν πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες με τις οποίες κληροδοτούσαν σε κάποιο από τα μέλη της σπείρας τα περιουσιακά του στοιχεία αμέσως μετά τον θάνατό του.

Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Η κληρονομιά εκποιείτο άμεσα ή γινόταν η διαχείρισή της με τέτοιο τρόπο ώστε να τους αποφέρει κέρδη. Το ύποπτο της ιστορίας άρχισε να διαφαίνεται όταν πέθαναν τρία αδέλφια, με την περιουσία τους να περιέρχεται σε πρόσωπα που δεν είχαν σχέση μαζί τους.

defencenet.gr

Νέα «εταιρεία δολοφόνων»: Η ΝΔ μιμείται τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ!

Νέα «εταιρεία δολοφόνων»: Η ΝΔ μιμείται τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ!

Το 1987, ο εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, Χρήστος Παπαδόπουλος, ορμώμενος από ιδεολογικά κίνητρα - κατά δήλωση του ίδιου - δολοφόνησε με στυγερό τρόπο οκτώ ανθρώπους για να τους αρπάξει τις περιουσίες. Βέβαια, το προαναφερθέν ιδεολογικό κίνητρο δεν ομολογήθηκε ότι ήταν η έμφυτη τάση του ΠΑΣΟΚ για ρεμούλα και κλεψιά, αλλά ωραιοποιήθηκε στην δηλώσεις του δολοφόνου. Όπως είχε πει:

«Όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, η δράση μας είχε ιδεολογικό υπόβαθρο. Από μικρό παιδί είχα αριστερή συνείδηση. Σε καμία διαθήκη δεν υπήρχαν λιγότεροι από πενήντα κληρονόμοι, συνήθως ήταν από 70-100, ενώ στην υπόθεση του Τυπάλδου, παρακαλώ, ήταν 156. Δηλαδή, εγώ δεν τα έκανα όλα αυτά για τον εαυτό μου, αλλά για να βγάλω τον φτωχό από την πείνα του. Τότε πίστευα ότι έχει μεγαλύτερη αξία να φάνε ψωμί 150 άνθρωποι, από τη ζωή ενός 85χρονου ή 90χρονου».

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ήταν μέλη της αντίστοιχης τοπικής του ΠΑΣΟΚ. Η εν λόγω σπείρα πασόκων σκότωνε γέροντες και στην συνέχεια υφάρπαζε την περιουσία τους και την μοίραζε στους «αναξιοπαθούντες» πασόκους – συνεργούς.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι πρώην βουλευτής της ΝΔ είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση στα πρότυπα της ειδεχθούς «πράσινης» εγκληματικής οργάνωσης του 1987. Όπως μεταδίδεται: «Η σπείρα δρούσε οργανωμένα τα τελευταία 4 με 5 χρόνια, ακολουθώντας ένα μελετημένο σχέδιο. Αρχικά,  πλησίαζαν και γνώριζαν μοναχικούς ανθρώπους οι οποίοι ήταν εύποροι. 

Στη συνέχεια κατάρτιζαν πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες με τις οποίες κληροδοτούσαν σε κάποιο από τα μέλη της σπείρας τα περιουσιακά του στοιχεία αμέσως μετά τον θάνατό του.»
Το «κουβάρι» άρχισε να «ξετυλίγεται» μετά τον θάνατο τριών αδελφών και την διαπίστωση από πλευράς αρχών ότι η περιουσία τους μοιράστηκε μεταξύ τριών ύποπτων προσώπων, που περιλαμβάνονται στην «γαλάζια» εταιρεία δολοφόνων. Έχουν ήδη εκδοθεί τουλάχιστον δέκα εντάλματα σύλληψης και το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι μέλη της ΝΔ.    Χρυσή Αὐγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου