" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΘΩΟΙ Ο Κ. ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΒΙΝΤΕΟ

mparmparousis-570

Κατέπεσε άλλο ένα κομμάτι της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής
Τελείωσε επιτέλους η παρωδία με τη δίκη των Συναγωνιστών από το Μεσολόγγι για τους περιβόητους «πάγκους», εις εκ των οποίων ήταν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Θυμίζουμε ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε πραγματοποιηθεί μία πρώτη συνεδρίαση προ μηνών και αναβλήθηκε πραξικοπηματικά, προκειμένου να βρεθούν νέοι μάρτυρες, ώστε να αντικαταστήσουν τους προηγούμενους.
Εν τέλει σήμερα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνεδρίαση και οι «νέοι μάρτυρες» που είχαν κληθεί ήταν παντελώς ανεπαρκείς, σε σημείο που ήταν άχρηστοι για τους κατήγορους. Επρόκειτο για ανθρώπους που κατέθεσαν βάσει του βίντεο και των υποθέσεων που έκαναν περί της υποθέσεως, αγνοώντας προφανώς ότι η γνώμη τους δεν έχει νομική αξία.

Το αποτέλεσμα ήταν ότι μετά από πολύωρη ταλαιπωρία, η πρόταση του Εισαγγελέα και η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν πανηγυρικά αθωωτική, αφού κανείς δεν αναγνώρισε κανέναν και δεν μαρτυρήθηκε ουδεμία έκνομη πράξη.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, που αποτελεί μέρος της περιβόητης δικογραφίας για την «εγκληματική οργάνωση», αποδεικνύει την σαθρότητα του κατηγορητηρίου εναντίον του Αρχηγού, των Βουλευτών και των Στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι βρίσκονται στην φυλακή «με εντολή Σαμαρά» και λόγω της δράσεως του γνωστού «περιβάλλοντος Μπάμπη».
Δηλώσεις του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κ. Μπαρμπαρούση



Χρυσή Αὐγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου