" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...



Πόσο πιο γελοίοι μπορούν να γίνουν οι εξουσιαστές;  Δεν τους φτάνουν αυτά που απολαμβάνουν μέσω της εξουσίας τους, αλλά ζητούν όλο και περισσότερα! Το ναπολεόντειο σύνδρομο που τους διακατέχει, δεν είναι που γελοιοποιεί μονάχα αυτούς, αλλά ταλαιπωρούν, μέσω αυτού, και τους πολίτες αυτής της χώρας.

 

Εν προκειμένω σήμερα στο Ναύπλιο, ο « εκλεκτός»  της πεθεράς  του Σαμαρά, δήμαρχος Κωστούρος, αφού πρώτα κανόνισε μέσω πλειοψηφίας του Δ.Σ. να αποφασίσει την ανακήρυξη του Σαμαρά ως επίτιμου δημότη Ναυπλίου, απαγόρευσε για αύριο Κυριακή, το παρκάρισμα σ’ έναν ολόκληρο δρόμο ! 

Και η αποθέωση όλων, όπου αποδεικνύεται η γελοιότητά τους, είναι πως τα χαρτάκια που κόλλησε στις απαγορευτικές κορδέλες, δικαιολογούσαν την απαγόρευση « λόγω έργων» του δήμου !!!


Στον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, δηλαδή, περίπου ένα χιλιόμετρο, θα κάνει Κυριακάτικα έργα ο Δήμος!  Και εμείς θέλει να το πιστέψουμε ;

 
 
 

  Δηλαδή τόσο ηλιθίους και χαχόλους μας περνούν ώστε να χάψουμε την κουταμάρα που αναρτούν! Γιατί ντράπηκε να μας πει πως: θα μαζευτούν οι κύριοι και οι κυρίες εξ Αθηνών, με τις πολυτελείς κουρσάρες τους να καμαρώσουν τον επίτιμο Δημότη κ. Πρωθυπουργό, να έχουν την άνεση να παρκάρουν βρε αδερφέ !!! 


Και μέσα από αυτή την γελοιότητα όλα καλά και άγια και αύριο θα κάνουν το πανηγύρι τους… 


Ά, και επί τη ευκαιρία θα πετάξουν λέει και κάποια F16 τα οποία θα κάνουν και σχηματισμούς στον ουρανό του Ναυπλίου ! Τέτοιες δόξες ο κ. Σαμαράς !!! 

και για να είναι όλα εν τάξει, κάνανε και δοκιμές την Παρασκευἠ το πρωΐ...
φωτο
 «Κατά την διάρκεια του εορτασμού F16 θα ίπτανται του αργολικού ουρανού, ενώ την Κυριακή θα τιμηθεί με το χρυσό κλειδί της πόλης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την προσφορά του στην πόλη του Ναυπλίου» είπε ο αγαπημένος δήμαρχος της κ. Τέτας...


Φυσικά και γι’ αυτό ακόμη λένε πως θα γίνει επί τη ευκαιρία της επετείου της Αλώσεως του Παλαμηδίου ( 30 Νοεμβρίου 1822) ! Δηλαδή και εκεί ακόμη η ίδια κοροϊδία που δικαιολογεί την εμφάνιση των μαχητικών αεροσκαφών ( πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει άραγε κάθε πτήση; ) αφού ΚΑΜΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ εδώ και δεκαετίες ( και χωρίς να είμαστε σε καιρούς κρίσης) δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο !!! 


Βρε ΟΥΣΤ παλιό - ξευτίλες ναπολέοντες της κακιάς ώρας… 



ΕΛΛΑΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου