" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πλυντήριο σκανδάλων η βουλή: Αθώωσαν τον Μιχελάκη για την κατηγορία του χρηματισμού από τον εφοπλιστή Πάλλη

Πλυντήριο σκανδάλων η βουλή: Αθώωσαν τον Μιχελάκη για την κατηγορία του χρηματισμού από τον εφοπλιστή Πάλλη
Τελικά η Βουλή της ανομίας και της διαφθοράς απεδείχθη για ακόμη μια φορά πλυντήριο σκανδάλων, αφού με ψήφους 96 κατά και 86 υπέρ δεν παρέπεμψε τον υπουργό του Σαμαρά, Μιχελάκη.

Η ολομέλεια της Βουλής απέρριψε το αίτημα άρσης ασυλίας του Γιάννη Μιχελάκη για την υπόθεση του εφοπλιστή Πάλλη, την στιγμή που η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε προτείνει την άρση της ασυλίας του

Συγκεκριμένα στη μυστική ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Μιχελάκη ψήφισαν 86, κατά 96, παρών 7 ενώ στην κάλπη βρέθηκε και 1 λευκό. Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο αυτό, η υπόθεση δεν θα μεταφερθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Υπενθυμίζουμε όλο το ιστορικό της υπόθεσης:

Νέο σκάνδαλο επιόρκων: Η Κουτζαμάνη έθαψε δικογραφία για τον χρηματισμό Μιχελάκη από τον εφοπλιστή Πάλλη!

Σημεία και τέρατα τα οποία επιβεβαιώνουν πανηγυρικά τις καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για τις υπόγειες διασυνδέσεις της Χούντας Σαμαρά με συγκεκριμένους υψηλόβαθμους κύκλους της δικαστικής εξουσίας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας εκθέτοντας ακόμη περισσότερο την αντεθνική κυβέρνηση, τις παράνομες μεθοδεύσεις και τις αντισυνταγματικές της πρακτικές.

Συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Αθηνών κατόπιν έρευνας στο γραφείο του προφυλακισμένου επιχειρηματία Πάλληκατέσχεσε έγγραφα και χειρόγραφες σημειώσεις στις οποίες περιγράφεται από τον ίδιο τον επιχειρηματία ο τρόπος με τον οποίο χρημάτισε τον τότε βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ώστε ο τελευταίος να καταθέσει στη Βουλή ερωτήσεις κοινοβουλευτικού ελέγχου, χτυπώντας ανταγωνιστή του Πάλλη. Μάλιστα τα όσα καταμαρτυρούν οι χειρόγραφες σημειώσεις που κατασχέθηκαν, επιβεβαιώθηκαν και από μάρτυρες οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν!

Η Εισαγγελία Αθηνών προχώρησε στο σχηματισμό δικογραφίας κατά του Γ. Μιχελάκη, δικογραφία την οποία απέστειλε όπως ο νόμος ορίζει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ήτοι στην ΚουτζαμάνηΗ Κουτζαμάνη όφειλε να στείλει τη δικογραφία στο υπουργείο Δικαιοσύνης (Αθανασίου) προκειμένου από εκεί να διαβιβαστεί στη Βουλή με το αίτημα της άρσης ασυλίας του Μιχελάκη, καθώς το αδίκημα έλαβε χώρα όταν ο τελευταίος δεν ήταν υπουργός της κυβέρνησης αλλά βουλευτής της ΝΔ.

Κι ενώ οι δικογραφίες κατά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής σχηματίζονταν και αποστέλλονταν στη Βουλή σε χρόνο εξπρές, η δικογραφία κατά Μιχελάκη φέρεται να φεύγει από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου τον Δεκέμβριο, δίχως μέχρι τις 3 Απριλίου του 2014, η συγκεκριμένη δικογραφία να έχει φθάσει στη Βουλή! Δηλαδή, είναι προφανές πως υφίσταται μια περίεργη -τουλάχιστον- καθυστέρηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καθυστέρηση την οποία ανέχεται η συντοπίτισσα του υπουργού Αθανασίου, Κουτζαμάνη.

Μάλιστα καθώς περιγράφουν δημοσιογραφικές πηγές, ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης διαρρέει πως τα στοιχεία της εις βάρος του δικογραφίας δεν είναι ισχυρά. Το ερώτημα όμως το οποίο συνεπακόλουθα εγείρεται, είναι πως γνωρίζει ο υπουργός στοιχεία της δικογραφίας από την στιγμή κατά την οποία δεν έχει ακόμη ασκηθεί δίωξη εναντίον του;

Αποδεικνύεται περίτρανα, πως συγκεκριμένοι κύκλοι της δικαστικής εξουσίας βρίσκονται σε συνεχή, προνομιακή επαφή με τα στελέχη της Χούντας Σαμαρά, εξυπηρετώντας συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα και αφήνοντας στο απυρόβλητο στελέχη της ΝΔ για τα οποία προκύπτουν σαφέστατα στοιχεία έκνομων ενεργειών.

Μετά την ομολογία Μπαλτάκου για την άμεση παρέμβαση Σαμαρά, Αθανασίου, Δένδια σε συγκεκριμένους δικαστικούς λειτουργούς προκειμένου οι τελευταίοι να προφυλακίσουν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και βουλευτές του Κινήματος (ενώ σήμερα απειλούν να προφυλακίσουν δίχως στοιχεία και την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος), η υπόθεση του χρηματισμού Μιχελάκη από τον επιχειρηματία Πάλλη και η μη αποστολή της δικογραφίας στην Βουλή, καταδεικνύει πως επίορκοι δικαστικοί έχουν καταστρατηγήσει τους Νόμους και το Σύνταγμα κατ' απαίτηση της αντεθνικής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή επί της ωμής, παράνομης και αντισυνταγματικής παρέμβασης του Σαμαρά και των υπουργών του, η οποία καταστρατηγεί και εκμηδενίζει την σαφή κατά το Σύνταγμα, διάκριση των εξουσιών.
Το παραδικαστικό της ΝΔ: Έθαψε για μήνες στο συρτάρι του την δικογραφία Μιχελάκη ο Αθανασίου - Τον αδειάζει ακόμα και ο Άρειος Πάγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου