" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

“SODOM”. Ένα σοκαριστικό ντοκιμαντέρ για την εξάπλωση της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας

 
Πρόκειται για ένα πολύ καλό και αποκαλυπτικό ρώσικο ντοκιμαντέρ για την προπαγάνδα της ομοφυλοφιλίας και όλα τα παρεμφερή θέματα (“gay γάμοι”, υιοθεσία παιδιών, gay κληρικοί, τιμωρία αντιφρονούντων κ.α.) το οποίο θα σας καθηλώσει. Πίσω από το “SODOM” κρύβεται ο Ρώσος δημοσιογράφος Arkadiy Mamontov
Το ντοκιμαντέρ είναι πολύ καλό καθώς παρουσιάζει τις γνώμες όλων των «πλευρών», προβάλει αληθινές ιστορίες, έχει ρεπορτάζ δρόμου και παρουσιάζει στοιχεία και ντοκουμέντα από όλον τον κόσμο, (πολλές από τις ιστορίες έχουν παρουσιασθεί στον ΚΟ). Ορισμένες εικόνες του ίσως ενοχλήσουν κάποιους, αλλά τα πράγματα όχι μόνο είναι έτσι αλλά είναι πολύ χειρότερα. Είναι στα αγγλικά και θα ήταν ευχής έργο να μεταφραζόταν στα ελληνικά. 
Έχω την εντύπωση ότι η Ρωσία είναι ο τελευταίος προμαχώνας κατά αυτής της νεοταξικής λαίλαπας που έχει σαρώσει τόσες χώρες και τόσους λαούς. Και δεν αναφέρομαι στους ομοφυλόφιλους ως πρόσωπα, αλλά στην σκληρή αντι-ανθρώπινη ατζέντα που προωθείται «από πάνω» και που μέσω της «κοινωνικής μηχανικής» και της μαζικής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου θέλει να αλλάξει την δομή της κοινωνίας και της ίδιας της οντολογίας της ανθρωπότητας.

Ορισμένα.. “highlights”: 

 
Ο ομοφυλόφιλος Γερμανός ευαγγελικός πάστορας, λέει ότι ο απ. Παύλος κάνει λάθος σχετικά με όσα γράφει τους ομοφυλόφιλους και εάν τον είχε μπροστά του θα του το έλεγε!  

Οι ομοφυλόφιλοι έφτιαξαν δική τους Βίβλο!

Ο Αμερικάνος Scott Lively νούμερο 1 εχθρός του ομοφυλοφιλικού λόμπι

O Daniel Estulin, γνωστός για την μελέτη του και το βιβλίο του για την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, μιλάει για τον ρόλο του Tavistock Institute

Ο εβραϊκής καταγωγής Δρ. Jeffrey Steinberg που διευθύνει τα Fertility Institutes, στο Los Angeles, «χαρίζει» παιδιά μέσω (παρένθετης μητέρας) σε ζευγάρια ομοφυλόφιλων και κυνικά δηλώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εάν το παιδί δεν δει ποτέ την μητέρα του! Και κάνει μια αποκάλυψη: οι λεσβίες ζητούν αγόρι για υιοθεσία και οι ομοφυλόφιλοι κορίτσι!

Ζευγάρι Αμερικανίδων ομοφυλόφιλων γυναικών σε  “gay parade” που καταλαβαίνετε ποια υποδύεται τον ρόλο του άνδρα (το λένε και οι ίδιες εξάλλου). Η «γυναίκα» πάντως έχει αφήσει λίγο μουσάκι για καλό και για κακό.  Το ίδια και στο άλλο ζευγάρι.  

Διάλογος με τον οδηγό λεωφορείου στο “gay parade” : «Τι σκέφτεται ο Θεός για όλα αυτά;» «Θεός; Τι είναι αυτό; Δεν γνωριζω».

Ανατριχιαστική εικόνα. Αντί για μαμά ένα trenty βιο-δοχείο παραδίδει τα δίδυμα στον ομοφυλόφιλο «πατέρα»

Η σοκαριστική ιστορία με το «υποδειγματικό» ζευγάρι ομοφυλόφιλων Newton και Truong, από την Αυστραλία, που μέσω παρένθετης μητέρας «απέκτησαν» παιδί, αγόρι φυσικά, το οποίο στη συνέχεια κακοποιούσαν σεξουαλικά και το πρόσφεραν σε δίκτυο παιδεραστών. Διάβασε εδώ.

Ο Ιταλός Luca Di Tolve, πρώην ομοφυλόφιλος. Η ιστορία του έγινε και τραγούδι. Διάβασε εδώ.

Μια πανέμορφη πολυμελής οικογένεια Ιταλών χριστιανών λαμβάνει ενεργά μέρος σε πορείες υπέρ της οικογένειας.

Η αμερικανίδα Barronelle Stutzman, που αρνήθηκε να φτιάξει «γαμήλια» τούρτα για ομοφυλόφιλους και κινδυνεύει να χάσει τα πάντα. Μια από τις πάμπολλες παρόμοιες περιπτώσεις όπου στοχοποιούνται από ομοφυλόφιλους χριστιανοί επιχειρηματίες προκειμένου να οδηγηθούν είτε στην υποταγή είτε στη επαγγελματική/οικονομική/κοινωνική εξόντωση.

Οικογένεια χριστιανών στη Γερμανία καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί αρνήθηκαν να αφήσουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν μαθήματα σεξ στο σχολείο

Υπάρχουν καταγγελίες Μολδαβού πολιτικού για επέμβαση της Δύσης (ΗΠΑ) στην προώθηση της ομοφυλοφικής ατζέντας και των νόμων περί "μη διακρίσεων" και αρκετά ενοχλητικές εικόνες από βασανιστήρια στις φυλακές της Γεωργίας.

Γεωργιανός ορθόδοξος ιερέας αποκαλύπτει το πως μεθοδεύεται η κάμψη κάθε αντίστασης από την κοινωνία.
Δείτε την ταινία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου