" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η… ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ (ΒΟΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ, ΠΛΕΥΡΗΣ) ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


Γράφει ο Αντίοχος

 Πολύς θόρυβος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για τις off shore του Καρατζαφέρη κι ήρθε στην επιφάνεια (με τριετή καθυστέρηση – γιατί άραγε;) εκείνη η κόντρα του με τον Μεϊμαράκη (κι όχι με τον Βενιζέλο, όπως ΨΕΥΔΩΣ γράφει το «Βήμα» για να καλύψει τον μέγα πασοκάρχη…). Κατά την οποία, ο Μεϊμαράκης κατήγγειλε ότι όταν ήταν υπουργός Εθνικής Αμύνης, ο Καρατζαπαίρνης τον πίεζε για συγκεκριμένα εξοπλιστικά προγράμματα κι έβαζε τους βουλευτάδες του να κάνουν επερωτήσεις στη βουλή.  

Αναρωτηθήκαμε μάλιστα, γιατί όλοι λένε για τον Καρατζαφέρη, αλλά ΚΡΥΒΟΥΝ τους βουλευτάδες που έκαναν τις επερωτήσεις.

Το λοιπόν, πρόκειται για τη γνωστή τριάδα (Αγία Τριάς, ελέησον ημάς…) Μακοβορίδη, Μπουμπούκου και Πλεύρη, οι οποίοι είχαν καταθέσει ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά είκοσι τρείς ερωτήσεις στη Βουλή που αφορούν εξοπλιστικά προγράμματα, μεταξύ των οποίων την αγορά των Super Puma και των Mirage 2000.

Άρα, εφόσον ελέγχεται ο… εντολέας Καρατζαφέρης, η δικαιοσύνη οφείλει άμεσα να ελέγξει και αυτούς που εκτελούσαν τις πονηρές εντολές του. 

Από την άλλη μεριά –ακόμα κι αν είναι πεντακάθαροι από τις μίζες- οι τρεις βουλευτάδες οφείλουν να απολογηθούν στον ελληνικό λαό, γιατί εις γνώσιν τους διευκόλυναν τον μπάρμπα-Γιώργη να τα κονομάει. Κι ας μην πουν πως δεν ήξεραν για τις off shore και τη σκοπιμότητα των ερωτήσεων, γιατί πολύ θα γελάσουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου