" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ


konstantopoulou_ipsilantis

Θυμάστε τι λένε –από τότε που μπήκε η Χρυσή Αυγή στη βουλή- οι πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου και τα πρόθυμα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους; Πως οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι «χυδαίοι», «χρησιμοποιούν εκφράσεις πεζοδρομίου», «ρίχνουν το επίπεδο», «προκαλούν», «βρίζουν», «εξάπτουν τα πνεύματα» και άλλες τέτοιες σαχλαμάρες, για να καλύψουν το αναμφισβήτητο γεγονός ότι οι βουλευτές μας μιλάνε τη γλώσσα της αλήθειας.

Πάρτε τώρα έναν… ευπρεπή και… πολιτισμένο διάλογο μεταξύ βουλευτών του… συνταγματικού τόξου, που έγινε χθες, για να… στανιάρετε:

Βασίλης Υψηλάντης : «Δεν μπορεί να προσβάλλει συναδέλφους και πρέπει να μάθει ότι δεν είναι το φαινόμενο της ελληνικής κοινωνίας. Θα την καταγγείλω στον Πρόεδρο της Βουλής για τις προσβολές της προς τους βουλευτές». 

Κωνσταντοπούλου : «Δια του τραμπουκισμού δεν θα καταφέρετε τίποτα. Ακούστηκαν λέξεις αδιανόητες για τα κοινοβουλευτικά χρονικά όπως τσουτσέκια».

Υψηλάντης : «Τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι. Ακούς τι σου είπα; Σεβόμουν μέχρι τώρα την διαδρομή του πατέρα σου όμως μέχρι εδώ!». 

Κωνσταντοπούλου: «Ακούστε φρασεολογία!»,

Υψηλάντης : «Βρε άντε από δω. Ντροπή σου». 

Κωνσταντοπούλου : «Αυτοί είναι οι προστάτες των κοινοβουλευτικών ηθών. Αυτό που παρακολουθούμε είναι ότι και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό που ο αντίλογος είναι αντικοινοβουλευτική πρακτική». 

Κυριαζίδης : «Αντε μωρή από δώ» 

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου