" ...μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι..." Σωκράτης

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΔΑΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ;


kemal_epeteios_03

Γράφει ο Αντίοχος

Στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε, βλέπουμε συγκεντρωμένους Τουρκαλάδες με σημαίες της χώρας τους. Περί τίνος πρόκειται; Προφανώς περί πατριωτικής συγκέντρωσης, εφόσον υπάρχουν μόνο εθνικές σημαίες.

Που είναι τραβηγμένη η φωτογραφία; Στην Πόλη δεν είναι. Ούτε στην Άγκυρα. Ούτε στη Σμύρνη, στα Άδανα, στο Εσκί Σεχίρ, κ.τ.λ. Που είναι άραγε;

Στη Θεσσαλονίκη του Αλί Μπουτάρογλου είναι!

Έξω από το σπίτι που γεννήθηκε ο σφαγέας του Ελληνισμού Κεμάλ, πλάκωσαν 3.000 Τούρκοι εκδρομείς προκειμένου να παραστούν στη χθεσινή τελετή μνήμης για την επέτειο θανάτου του (στις 10 Νοεμβρίου του 1938).

Ένα ακόμα «έργο Μπουτάρη» (Μπουτάρογλου) και μάλιστα την ίδια ώρα που οι Τουρκαλάδες αλωνίζουν στο Αιγαίο και στην Κύπρο μας, προκαλώντας και απειλώντας τον Ελληνισμό!

Όσοι τον ψήφισαν, τον δήμαρχο της τουρκικής ημισελήνου και του σιωνιστικού αστέρος, να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν! Είχε δεν είχε, τους… φέσωσε ο Μπουτάρογλου!

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου